Pogodila te TENA vidim, onda je dobro.Bodkin wrote:Tena za ispoljavanje predrasuda i stereotipa. Postavljac vidi srbina na tv-u ili eventualno ima kolegu srbina na poslu, a izvor informacija je klix
Živio.
Pogodila te TENA vidim, onda je dobro.Bodkin wrote:Tena za ispoljavanje predrasuda i stereotipa. Postavljac vidi srbina na tv-u ili eventualno ima kolegu srbina na poslu, a izvor informacija je klix
incognito071 wrote:Mi smo definitivno najgori narod na svijetu.
Africka plemena se sprdaju s nama![]()
zaboravih dodati....
poserem vam se svima u usta bolesna!
dječak sa šibicama wrote:Sto ne definisati i uzornog Bosnjaka po novokomponovanoj mjeri bosnjastva
- da cuga alkohol u enormnim kolicinama ali krmetina mu mora biti fuj
- da slavi Bajram uz Cecu i Daru Bubamaru
- voli Erdogana i Turska mu je druga majka
- mrzi cetnike, posebno salonske
- salonski cetnici su svi koji ne vole Aliju, Princa Bakira, Erdogana i tako dalje (dugacak je niz)
- mrzi Hrvate jer svi Hrvati su ustase "osim pravih Hrvata", i ljetuje u Hrvatskoj
- kune se Allahom i kad laze da nije ukrao
- voli ukrasti vise nego hljeba pojesti, uz parolu "snas`o se".
- onaj koji se ne zna "snaci", nije dobar Bosnjak, cak je sumnjiv da je salonac
itd.
Đevad je ipak stepenicu ispod Kuste, mada priznajem Đevdo je expert samo takav, redovan gost TV postaje iz Minska i Pjongjang.SmokingMan wrote:Pitar s Kariba wrote:
Ako je on vrli "samozvani ekspert" za terorizam,ja onda u malome psrtu imam golemo znanje iz astrofizike...Ćao Đevade.
tko mi??incognito071 wrote:Mi smo definitivno najgori narod na svijetu.
zaboravih dodati....
Ma govorim za nas, narode Trinidada i TobagaHajvan wrote:tko mi??incognito071 wrote:Mi smo definitivno najgori narod na svijetu.
zaboravih dodati....
mi, juznoslavenska plemena Balkana?
mi, muslimani, ortodoksni-hrišćani i katolici Bosne?
ili samo mi, muslimani Bosne?
Ne znam zašto ovakva vulgarnost. Ako vam se ne sviđa tema zaobiđite je. I meni se ne sviđaju neke teme ali to nije razlog da vrijeđam ljude po istima. Razumijem da vas je pogodio post i da su se mnogi pronašli u njemu ali za to nisam kriv ja i tema već vaš stav i odnos spram drugih i drugačijih. Post je prijvaljen pa očekujem brisanje ovakvih komentara i onih koji podržavaju ovakav govor na javnom forumu.Naslovnica wrote:incognito071 wrote:Mi smo definitivno najgori narod na svijetu.
zaboravih dodati....
ali kako razdvojiti iz te price narode lievo i desno od trinidada?incognito071 wrote:Ma govorim za nas, narode Trinidada i TobagaHajvan wrote:tko mi??incognito071 wrote:Mi smo definitivno najgori narod na svijetu.
zaboravih dodati....
mi, juznoslavenska plemena Balkana?
mi, muslimani, ortodoksni-hrišćani i katolici Bosne?
ili samo mi, muslimani Bosne?![]()
Sta se ba pravis englez?
Ovo bi uglavnom trebala biti jedna temeljna polazna tačka,ostalo sve,manje više ,dolazi samo od sebe,ali da bi poprimio taj njihov navijački "nacionalistički mentalitet" moraš duže vremena boraviti među njima,a prije svega aktivno se družiti sa istima.Mada,među bošnjama ima i onih koji gaje animozitet prema liku Alije Izetbegovića,a i sam sam takav,jer prije svega nisam zavgovornim kulta ičnosti,i uzdizanja jednog nebitnog lika,iako on gotovo da nije dao nikakav doprinos za ovo što smo uspjeli sačuvati.Mislim da je i sam poprilično odgovoran za ovakvu situaciju,odnosno "gordijev čvor" aka.Djetonski sporazum,u koji se BIH zaplela,i naravno nikako da se isčupa iz istog.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Bez motiva da provociram pitam se onako hipotetički kakav bi uzoran "Bošnjak" trebao biti po uzusima srpske politike u BiH.
Pa krenimo redom.
-Treba da jede svinjetinu i da pije alkohol
Pogodila ne kao sto me pogodi svaka glupost napisana na forumu. Da mi nije mrsko napravio bih istu listu "dobrog srbina" kao sto si ti nabacao gomilu gluposti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogodila te TENA vidim, onda je dobro.Bodkin wrote:Tena za ispoljavanje predrasuda i stereotipa. Postavljac vidi srbina na tv-u ili eventualno ima kolegu srbina na poslu, a izvor informacija je klixKao i obično nagađanja sa tvoje strane i sličnih koji reaguju nervozno na ovu temu a to govori mnogo više o vama nego o meni.
Živio.
Ne cuga za ramazan.dječak sa šibicama wrote:Sto ne definisati i uzornog Bosnjaka po novokomponovanoj mjeri bosnjastva
Napravi ko ti brani. Dječak je ipak dosta karikirao a uvodni post na ovu temu je dosta ozbiljniji. Sve pobrojano se može naći po glasilima RS-a, društvenim mrežama, a dosta toga se čuje i od zvaničnika RS-a.Bodkin wrote:Pogodila ne kao sto me pogodi svaka glupost napisana na forumu. Da mi nije mrsko napravio bih istu listu "dobrog srbina" kao sto si ti nabacao gomilu gluposti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pogodila te TENA vidim, onda je dobro.Bodkin wrote:Tena za ispoljavanje predrasuda i stereotipa. Postavljac vidi srbina na tv-u ili eventualno ima kolegu srbina na poslu, a izvor informacija je klixKao i obično nagađanja sa tvoje strane i sličnih koji reaguju nervozno na ovu temu a to govori mnogo više o vama nego o meni.
Živio.
Na kraju, @djecak je zakucao sa postom o "ispravnom bosnjaku"
E cuj on karikirao a tvoje ozbiljnoDrvosjeca iz Dejcica wrote:Napravi ko ti brani. Dječak je ipak dosta karikirao a uvodni post na ovu temu je dosta ozbiljniji. Sve pobrojano se može naći po glasilima RS-a, društvenim mrežama, a dosta toga se čuje i od zvaničnika RS-a.Bodkin wrote:Pogodila ne kao sto me pogodi svaka glupost napisana na forumu. Da mi nije mrsko napravio bih istu listu "dobrog srbina" kao sto si ti nabacao gomilu gluposti.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pogodila te TENA vidim, onda je dobro.Kao i obično nagađanja sa tvoje strane i sličnih koji reaguju nervozno na ovu temu a to govori mnogo više o vama nego o meni.
Živio.
Na kraju, @djecak je zakucao sa postom o "ispravnom bosnjaku"
Za bajram ne zna đe udara ko loptica u fliperu...Cherry-Cherry wrote:Ne cuga za ramazan.dječak sa šibicama wrote:Sto ne definisati i uzornog Bosnjaka po novokomponovanoj mjeri bosnjastva
Kako bolan djecak karikirao,to gledam svakodnevno,uzivo.A za srpsku mjeru me karna zaboli.Kao i za sve ostale mjere,osim moje i meni dragih ljudi.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Napravi ko ti brani. Dječak je ipak dosta karikirao a uvodni post na ovu temu je dosta ozbiljniji. Sve pobrojano se može naći po glasilima RS-a, društvenim mrežama, a dosta toga se čuje i od zvaničnika RS-a.
ali samo prema Srbima, jel'?!BHCluster wrote:Da ima podanicki mentalitet.
ko jos danas ima tavan?Sezam wrote:Samo onaj koji se vrati ikoni na tavanu, sve ustalo je uzaludan posao.
piupiu wrote:ko jos danas ima tavan?Sezam wrote:Samo onaj koji se vrati ikoni na tavanu, sve ustalo je uzaludan posao.![]()
Opet hrvati zapostavljeni?cyprus wrote:Interesantna tema... Još interesantnije bi bile:
- Uzoran Srbin po bošnjačkoj mjeri
- Uzoran Bošnjak po bošnjačkoj mjeri