Pa da ne podrzava nikakvu normu to je max. 300 € godisnje!DZONPI wrote:Halo nije zajebancija.Auto je 2000g i nisam svercer nego kad se timvra uzimam manje auto za ovo mi je velik porez.I nisam pljackas pa da gulim dole narod jer cjena nece bit veca od 4000 eura pa ako vam je to skupo trazite jeftinije.
Benzinac 1,8 masina porez 121 €, ako je istina to sto si naveo da se radi o euro 3 normi.
Lozis raju bezveze.
Evo komsija mi je uzeo za 2500 € passat 98´ presao gotovo <200.000 km (servis uredan, bez propusta),
sportski ovjes, felge i gume stare 3 mjeseca (nove 1500 €) zavidim mu jer je imao super srecu.
Majstor koji je vozio auto, cuvao ga je pravo i svaka modifikacija (karamolka i sl. je dosla u orginalnom izdanju
u gepeku). Zimske gume su narvno isto isporucene, rest profila cca. 5 mm.
Goodyear F1 ljetne (odlicne gume, znam iz iskustva) za zimske mislim da su I, II ili III mjesto ADAC testa.
Ovi ulicni saneri su mu bez ovih spomenutih rezervnih dijelova nudili 4500 €, mogao je za 24 sata klepit 2000€.
Sve u svemu evo vec 5 dana trazi ko ce kupiti VW Polo 6n 95´45 PS (sportsko izdanje
sa cjenkanjem 800 €, bez cjenkanja 500 €.