Bozo Matic jeste veliki gospodin i uvazeni akademik i strucnjak i inzinjer i ucenik Emirka Bluma i borac za cjelovitu i nedjeljivu multi kulti ....Bosnu i Hercegovinu ...i svasta jos nesto pa ne znam cemu ta ironijasenada wrote:njonjica wrote:Ne treba ga banovati.
Ja ga smo beskrajno zalim; ovakva mrznja moze izbiti samo iz slabe, unesrecene licnosti koja svoje nedostatke lijeci mitovima i legendama, koja svoju srecu trazi na smetljistu historije i sve poraze po nekoj luzerskoj logici pretvara u pobjede......
Zivjeti sa toliko neistine i mrznje u sebi, sa toliko nemorala i beznacajnosti, tesko je......i ne pozeljeti da si drugaciji.........strasno.....
Volim Bosnu. Ona je moja sestra i moja mati; zlatna kao jesen i bijela kao behar sto ovih dana ukrasava grad.
I nema te mrznje koja ce ugasiti moju ljubav.......![]()
![]()
a ja volim i Hercegovinu.... i volim one koji je ni rijecju ne cijepaju, ...jedino je volim kao moju dragu jedinu BiH .... mada je Sarajevo MAJKA i OTAC najmanje Bosancima a jos manje Sarajlijama,...... nego Bosna a bome i Hercegovina , tj. BiH nisu nego JE otac i majka Crnogorcima=Srbijancima=Sandzaklijama, inim nesarajlijama,.... posebice me odusevljava gradska-nacelnica grada Sarajeva i zasluzeni izbor dobitnika ovogodisnje 6. - Aprilske nagrade grada Sarajeva, veliki gospodin, akademik, profesor Bozirar Matic.
Uvijek ponavljati na cemu je takozvana rs nastala
-
nista od podjele
-
nista od podjele
Cetri ti puta na cetri strane . Sretno !_BosanaC wrote:S obzirom da sam trenutno u slicnom raspolozenju, moj mali komentar... Iako se vise odnosi na kompletan post, a nema toliko veze s ovim citiranim.Abu FEED el-Castro wrote:Mada je svakim danom ovu ruznu podjelu sve teze napraviti i ove dvije skupine teze razlučiti. Ovih drugih "svaka čast" (procentualno barem) je sve manje i manje i sve se vise utapaju u one prve, ili ih nestaje, ili sute, ali opet, sve dok i jedan častan postoji ova napomena zasluzuje da stoji, i o bilo kome da se radi..(Naravno ne moram naglasavat da mislim na četnike, srbima svaka čast)
Imam osjecaja da ko god moze ode, i da je taj odlazak u stvari odgovor na nemogucnost da se ista promjeni na bolje. Oni koji ostaju, bivaju sve vise zadojeni mrznjom i krivicom drugih i trecih za sve sto se njima desava. Strah me je cuti uopste razmisljanja generacija koje ce za petnaest-dvadeset godina upravljati ovom drzavom. Neka je Bog svima na pomoci.
Mrznja je danas u svakoj jebenoj pori zivota. Nema vise zajednickog zivota, nece ljudi da razmisljaju vise ni o suzivotu. Sada se radi o presutnom podnosenju. I na hibrecenju na sve sto nije onako kako smo mi naucili i onako kako mi smatramo da treba![]()
Nego, noge se hvatati... Sto vrijeme prolazi sve sam sigurniji u tu odluku.
-
nista od podjele
Kako to izgleda kada covjek sam sebi psuje materAbu FEED el-Castro wrote:Pa eto vec si sam odgovorio - crnjak_BosanaC wrote:Ne pitam te za to uopsteAbu FEED el-Castro wrote: Mada je svakim danom ovu ruznu podjelu sve teze napraviti i ove dvije skupine teze razlučiti. Ovih drugih "svaka čast" (procentualno barem) je sve manje i manje i sve se vise utapaju u one prve, ili ih nestaje, ili sute, ali opet, sve dok i jedan častan postoji ova napomena zasluzuje da stoji, i o bilo kome da se radi..Sta ti je, sta ti bi?
Kakav crnjak
Stvarno me ovo sve izludi. Ja sam neko ko ovo dozivljava preozbiljno (a kako bi drugacije) jer me se tiče kao i sviju nas, al otkle god pogledam da bi se moglo nazrijeti rjesenje otud iskoči Dodik i sedam malih laktasa
Al fakat sam sebi zad'o u zadatak da se vise necu sekirat i izjedat, ma nek sve voda nosi, hoce srpsku - ma eto im je zdraaaavoŠta sad trebam, da se ubijem?!
Pola nas je ionako odpelalo vanka, a ono pola bi sutra samo da im se prilika ukaze - jel to rjesenje. Što reko dobri stari Arafat: "šuti i sjedi dze si, ja sam ga momački ispusio"... Mi mozda sad nemamo sta dodatno ispusiti, ali nemamo vala ni sanse da se neko smiluje pa nam vrati sadake ono sto smo izgubili. To nam mora biti jasno. Nije im (svijetu) smetalo kad su nas klali i silovali a da im sad smeta sto, pazi sad, nama smeta postojanje republike srpske![]()
A da imamo sile da mi to zavrsimo i vratimo na svoje mjesto, bilo političke sile bilo kakve druge - brate nemamo. Znači ostaje nam da se konstantno izjedamo i crkavamo za nečim sto nam se nece ostvariti, ili da se pomirimo sa ovim sto jest, da se okrenemo sebi i mislimo na svoju buducnost. Ako nista, barem cemo učvrstiti granicu izmedju nas i njih (četnika, tj vecine srba, nazalost
) i spriječiti da nas opet u sljedecem pokoljenju ganjaju sa nozevima i zicama. Lakse mi je sad preboliti Visegrad i Foču i, i , nego sutra da mi se opet (po ko zna koji put) vrate pa da me tjeraju da preboljavam svoje rodjeno dijete, ili da ono preboljava mene... A vratice se, četnici ne zaboravljaju, dok je srpskog (opet da dodam čitaj: četničkog) uVa, mi smo za njih turci koji su ih ugnjetavali i njihova je časna zadaca ostavljena od prethodnih pokoLenja da nas pokolju i uniste... .jebem im mater četničku
![]()
![]()
Last edited by nista od podjele on 08/04/2007 01:28, edited 1 time in total.
- Abu FEED el-Castro
Da Bog da tvoja bila zadnja, ti bio u pravu, i bilo sve kako ti zboris!nista od podjele wrote:Evo jedne : tzv rs !!!!!! Niti je drzava niti je nastala ! To je entitet koji je otet i ukaraden u krvi bosanskih muslimana i koji ce kao takav i nestati .Ja u to ne sumnjam . Ni sekunde .ne 100 % nego 1000000000000 trilona% tzv rs ce nestati.Zalim veliki broj forumasa ovog foruma koji sebi u nicku daju muslimanska imena ne bi li prodavali karadjicevu pricu ali .......NISTA OD PODJELEmedievalan wrote:Svaka tzv. drzava je nastala na onome na cemu i tzv. Republika Srpska.Kazi mi jednu koja nije!?
- Al dabogda da te šćeri aga uzme, četnici i bjelosvjetski dušmani se opasno vrzmaju oko kuće...
-
nista od podjele
Abu FEED el-Castro wrote:Da Bog da tvoja bila zadnja, ti bio u pravu, i bilo sve kako ti zboris!nista od podjele wrote:Evo jedne : tzv rs !!!!!! Niti je drzava niti je nastala ! To je entitet koji je otet i ukaraden u krvi bosanskih muslimana i koji ce kao takav i nestati .Ja u to ne sumnjam . Ni sekunde .ne 100 % nego 1000000000000 trilona% tzv rs ce nestati.Zalim veliki broj forumasa ovog foruma koji sebi u nicku daju muslimanska imena ne bi li prodavali karadjicevu pricu ali .......NISTA OD PODJELEmedievalan wrote:Svaka tzv. drzava je nastala na onome na cemu i tzv. Republika Srpska.Kazi mi jednu koja nije!?
- Al dabogda da te šćeri aga uzme, četnici i bjelosvjetski dušmani se opasno vrzmaju oko kuće...![]()
Bas kao sto se ti vrzmas po ovom forumu .I to NE osunecene kite !!!!!!!
Proziran si ko celofan .......ja sam mislio da su veliko Srbi malo pametniji .......a vidim i budan si
-
nista od podjele
Vidim da si i ti budan i revanFair Life wrote:Zaboravio si napomenuti da je toj Republici Srpskoj Hare Silajdzic udahnuo dusu (dao joj legitimitet) svojim potpisom u Dejtonu.nista od podjele wrote:Evo jedne : tzv rs !!!!!! Niti je drzava niti je nastala ! To je entitet koji je otet i ukaraden u krvi bosanskih muslimana i koji ce kao takav i nestati .Ja u to ne sumnjam . Ni sekunde .ne 100 % nego 1000000000000 trilona% tzv rs ce nestati.Zalim veliki broj forumasa ovog foruma koji sebi u nicku daju muslimanska imena ne bi li prodavali karadjicevu pricu ali .......NISTA OD PODJELEmedievalan wrote:Svaka tzv. drzava je nastala na onome na cemu i tzv. Republika Srpska.Kazi mi jednu koja nije!?
-
nista od podjele
Post Scriptum :
@Fair Life , Sretan ti Uskrs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od srca ti zeli @ Nista od podjele
@Fair Life , Sretan ti Uskrs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od srca ti zeli @ Nista od podjele
- Fair Life
Sjeti se da ima i neko ko nije htio niti je morao... potpisati.nista od podjele wrote:Vidim da si i ti budan i revanNeka masala
Nisam zaboravio sta je Haris napravio u Daytonu ( morao je ) ali ti ne zaboravi NISTA OD PODJELE !!!
Da li to tamo Haretu zavrtali jaja ??
- Abu FEED el-Castro
nista od podjele wrote:Abu FEED el-Castro wrote:Da Bog da tvoja bila zadnja, ti bio u pravu, i bilo sve kako ti zboris!nista od podjele wrote: Evo jedne : tzv rs !!!!!! Niti je drzava niti je nastala ! To je entitet koji je otet i ukaraden u krvi bosanskih muslimana i koji ce kao takav i nestati .Ja u to ne sumnjam . Ni sekunde .ne 100 % nego 1000000000000 trilona% tzv rs ce nestati.Zalim veliki broj forumasa ovog foruma koji sebi u nicku daju muslimanska imena ne bi li prodavali karadjicevu pricu ali .......NISTA OD PODJELE
- Al dabogda da te šćeri aga uzme, četnici i bjelosvjetski dušmani se opasno vrzmaju oko kuće...![]()
Proziran si ko celofan .......ja sam mislio da su veliko Srbi malo pametniji .......a vidim i budan si![]()
P.S. Vidim da si novi pa cu ti ustedjeti vrijeme ovdje, nek ostane među nama, ali ovdje smo MI većina (NEOsunećeni NEOčetnici, op.a.)
- Ahmmed
Abu FEED el-Castro wrote:nista od podjele wrote:Abu FEED el-Castro wrote: Da Bog da tvoja bila zadnja, ti bio u pravu, i bilo sve kako ti zboris!
Proziran si ko celofan .......ja sam mislio da su veliko Srbi malo pametniji .......a vidim i budan si![]()
Joj provali me... iz pika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Vidim da si novi pa cu ti ustedjeti vrijeme ovdje, nek ostane među nama, ali ovdje smo MI većina (NEOsunećeni NEOčetnici, op.a.)![]()
![]()
A ovaj sam stih čuo na jednoj svadbi u Banjoj Luci:
Ide Rašoooo preko Trebevića, uzjaho je Ejupa Ganića....
- Abu FEED el-Castro
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
eh, sipak, eno dokazali "ucenjaci" da je najefikasniji nacin za zastitu od side, obrezivanje! Sad hoce da rezu sve redom, prije su pitali "hocemo li malog obrezati", al nema vise! Zato, drzte se sad!!Ahmmed wrote:neosunećeni velikosrbiAbu FEED el-Castro wrote:![]()
![]()
Šuti bolan Ahmmede, ovaj je zašo ko antivirus sad će nas redom raskrinkat...
![]()
![]()
![]()
p.s. bice koze za kaputa iz KTK Visoko!!
.
-
nista od podjele
Pa sto se zalazes za podjelu ? Objasni , koji je razlog da se u svakom postu zalazes za podjelu ........sto ce ti tako napadan nick name ? sta ce ti Teheran u svemu tome ? Ostavi mi na pp svoj privatni broj telefona a ja cu tebi svoj pa da malo promuhabetimio i bacimo eglendu ako nisi maskirani veliko srbin .Hajde ........... kome bolan prosipas te fazone , cuj"" hajmo se podijeliti jer ako to ne uradimo eto cetinika ponovo da dokusure Turke " To su tvoje rijeci .Genocid i to onaj pravi 100 % ...potpuni nestanak bosanskih muslimana ce nastati tek onda kada se Bosna podijeli i kada bosanski muslimani budu morali skiadi gace na granicnim prelazimaAbu FEED el-Castro wrote:nista od podjele wrote:Abu FEED el-Castro wrote: Da Bog da tvoja bila zadnja, ti bio u pravu, i bilo sve kako ti zboris!
Joj provali me... iz pika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Vidim da si novi pa cu ti ustedjeti vrijeme ovdje, nek ostane među nama, ali ovdje smo MI većina (NEOsunećeni NEOčetnici, op.a.)![]()
![]()
kod Kiseljkaka i na Kozijoj Curpriji .Kao Palestinci ! Kada cetnici 2 km od Sarajeva budu skidali do gola iste one nase sestre i majke i zene koje su silovali .Ovaj put bi trazili ekploziv , da se koja muslimnka ne bi raznijela na pijaci na Palama.Traziti podjelu Bosnu znaci traziti nestanak bosanskih muslimana i nestanak drzave Bosne i Hercegovine .Samo na ovoj temi ti si explicitno trazio podjelu u 10 postova .A da se ne primjeti nabio si sebi taj odvratni i ruzni vehabijski nick i na kraju posta psujes cetnicima mater .Kao u stilu neka lopovi koji su ubili 100 ljudi u banci i ukrali milijardu dolara idu kuci , ja sam im jebo mater preko radio stanice i gore im nista ne treba .Koga ti bolan foliras .Kazem ti jos jednom , daj mi svoj privatni broj telefona pa da ti ja nazdravim Merhaba i Sellam pa da cujes kako zvuci borac za cjelovitu BiH.
- Abu FEED el-Castro
Hmm, vidis daleko od toga da se ja bas ZALAZEM za podjelu BiH. To je zapravo moj zadnji update, ali nebitno - ko mene sta pita, vjerovatno i tebe i ostale, tako da sve sto sam rekao ostaje na nivou individualnog misljenja. Daleko od toga da sebe smatram nepogresivim, no kako stvari stoje, i slusajuci nepomirljive stavove i argumentacije, i to nazalost najvise ove "nase", sve sam vise ubijedjen da sam, opet kazem nazalost - upravu.Pa sto se zalazes za podjelu ? Objasni , koji je razlog da se u svakom postu zalazes za podjelu ........sto ce ti tako napadan nick name ? sta ce ti Teheran u svemu tome ? Ostavi mi na pp svoj privatni broj telefona a ja cu tebi svoj pa da malo promuhabetimio i bacimo eglendu ako nisi maskirani veliko srbin .Hajde ........... kome bolan prosipas te fazone , cuj"" hajmo se podijeliti jer ako to ne uradimo eto cetinika ponovo da dokusure Turke " To su tvoje rijeci .Genocid i to onaj pravi 100 % ...potpuni nestanak bosanskih muslimana ce nastati tek onda kada se Bosna podijeli i kada bosanski muslimani budu morali skiadi gace na granicnim prelazima
kod Kiseljkaka i na Kozijoj Curpriji .Kao Palestinci ! Kada cetnici 2 km od Sarajeva budu skidali do gola iste one nase sestre i majke i zene koje su silovali .Ovaj put bi trazili ekploziv , da se koja muslimnka ne bi raznijela na pijaci na Palama.Traziti podjelu Bosnu znaci traziti nestanak bosanskih muslimana i nestanak drzave Bosne i Hercegovine .Samo na ovoj temi ti si explicitno trazio podjelu u 10 postova .A da se ne primjeti nabio si sebi taj odvratni i ruzni vehabijski nick i na kraju posta psujes cetnicima mater .Kao u stilu neka lopovi koji su ubili 100 ljudi u banci i ukrali milijardu dolara idu kuci , ja sam im jebo mater preko radio stanice i gore im nista ne treba .Koga ti bolan foliras .Kazem ti jos jednom , daj mi svoj privatni broj telefona pa da ti ja nazdravim Merhaba i Sellam pa da cujes kako zvuci borac za cjelovitu BiH.
I reci cu ti da sam dosta slozan sa tobom da bi nas jednonacionalna (nekakva bošnjačka) drzava ukopala do dna i da bi to zapravo bio po nas najgori i najgluplji hipotetički izbor, no ovo sto sam ja rekao ni u kom slučaju ne implicira takvo sto (koliko znam vala to nikad niko pametan nije medju nama ni zagovarao, pogotovo danas, nebitno...). Ja sam dakle čvrsto za multietničku i gradjansku, i to nikako nije suprotnost onom sto sam do sad kazao, jer kako god da okrenes, medju nama ce ostati i katolici/hrvati, a Boga mi i dobar broj "dobrih" srba (joj grozote, čuj dobrih srba) koji su bili sa nama i u ratu i nakon njega itd...
I jos jednom da ti ponovim - nisam ja nikakav borac ni za cjelovitu ni za nevjelovitu, jer ipak brate, premlad si (da ne kazem preglup) ako mislis da se borba vrsi PO FORUMIMA. Nije ni u politici kako se čini, jer evo do sad nista nismo izborili, ni unutra ni na medjunarodnoj sceni.. Gdje je tačno borba ne bih ti znao sad ni kazat, ali garantujem ti da ovuda po forumu nije ni prolazila..
Ja sam ti dosta dzigere izgubio frustrirajuci se onim sto nam se desava i crkavajuci za jedinstvenom, multiovom i onom... To jednostavno vise ne zelim da radim, jer, u najmanu ruku ne vele mi doziviti ni ovaka ni onakav rasplet, a čvrsto sam ubijedjen da na pomolu nema zapravo nikakvog rjesenja. A sad vala nesto previse da se i trgam sta cu ostaviti svom djetetu u nasljedje i da li ce biti ovakva ili onakva, ma brate ne pada mi na pamet. I meni je moj babo ostavio ovo sto je ostavio, iako zapravo nije ni najmanje kriv, niti ga je ko pito za ovo sto sam od njega "dobio"...
Tel ti mogu i dati, mozemo vala popiti i kahvu, ali ne znam sta bi mi to bas pričali, osim sto bih ti eto odvratio na selam i merhaba, i eventualno pokazao ćunu
- Abu FEED el-Castro
I jos - nick mi ne diraj!!

-
nista od podjele
Moram biti iskren ....mene niko ne bi natjerao da potpisem taj sramni i izdajnicki cin , cak i kada bi mi zavrtali jaja na drebangu .Fair Life wrote:Sjeti se da ima i neko ko nije htio niti je morao... potpisati.nista od podjele wrote:Vidim da si i ti budan i revanNeka masala
Nisam zaboravio sta je Haris napravio u Daytonu ( morao je ) ali ti ne zaboravi NISTA OD PODJELE !!!
Da li to tamo Haretu zavrtali jaja ??
Ali mi se cini da je Haris uvidio gresku i pokusava da to ispravi .Cini mi se .Vrijeme ce pokazati .Nisam Harisov poklonik , ja sam Titoista a to je u suprotnosti sa sinom jednog imama ....ali volim Bosnu , cjelovitu .....i onaj ko je za cjelovitu imace moju podrsku . Nije bitno kako mu je ime .Moj heroj se zove Marko Vesovic.Nije posteno Harisa stavljati u istu ravan sa Dodikom .Kao sto nije bilo fer i posteno stavljati Aliju u bilo kakvu vezu sa Tudjamnom i Milosevicem.Nije istina i nije fer .To je sva prica .Ja na ovom forumu pod izmisljenim imenom pisem isto ono sto u kafani pricam u drustvu sa ljudima( svih nacionalnosti ) koji znaju moje pravo ime i prezime .Po tome se ja razlikujem od velikog broja forumasa.
-
nista od podjele
Iz rijeci u rijec skaces sebi u stomak .Pises apsurdne i nepomirljive recenice.Abu FEED el-Castro wrote:Hmm, vidis daleko od toga da se ja bas ZALAZEM za podjelu BiH. To je zapravo moj zadnji update, ali nebitno - ko mene sta pita, vjerovatno i tebe i ostale, tako da sve sto sam rekao ostaje na nivou individualnog misljenja. Daleko od toga da sebe smatram nepogresivim, no kako stvari stoje, i slusajuci nepomirljive stavove i argumentacije, i to nazalost najvise ove "nase", sve sam vise ubijedjen da sam, opet kazem nazalost - upravu.Pa sto se zalazes za podjelu ? Objasni , koji je razlog da se u svakom postu zalazes za podjelu ........sto ce ti tako napadan nick name ? sta ce ti Teheran u svemu tome ? Ostavi mi na pp svoj privatni broj telefona a ja cu tebi svoj pa da malo promuhabetimio i bacimo eglendu ako nisi maskirani veliko srbin .Hajde ........... kome bolan prosipas te fazone , cuj"" hajmo se podijeliti jer ako to ne uradimo eto cetinika ponovo da dokusure Turke " To su tvoje rijeci .Genocid i to onaj pravi 100 % ...potpuni nestanak bosanskih muslimana ce nastati tek onda kada se Bosna podijeli i kada bosanski muslimani budu morali skiadi gace na granicnim prelazima
I reci cu ti da sam dosta slozan sa tobom da bi nas jednonacionalna (nekakva bošnjačka) drzava ukopala do dna i da bi to zapravo bio po nas najgori i najgluplji hipotetički izbor, no ovo sto sam ja rekao ni u kom slučaju ne implicira takvo sto (koliko znam vala to nikad niko pametan nije medju nama ni zagovarao, pogotovo danas, nebitno...). Ja sam dakle čvrsto za multietničku i gradjansku, i to nikako nije suprotnost onom sto sam do sad kazao, jer kako god da okrenes, medju nama ce ostati i katolici/hrvati, a Boga mi i dobar broj "dobrih" srba (joj grozote, čuj dobrih srba) koji su bili sa nama i u ratu i nakon njega itd...
I jos jednom da ti ponovim - nisam ja nikakav borac ni za cjelovitu ni za nevjelovitu, jer ipak brate, premlad si (da ne kazem preglup) ako mislis da se borba vrsi PO FORUMIMA. Nije ni u politici kako se čini, jer evo do sad nista nismo izborili, ni unutra ni na medjunarodnoj sceni.. Gdje je tačno borba ne bih ti znao sad ni kazat, ali garantujem ti da ovuda po forumu nije ni prolazila..![]()
Ja sam ti dosta dzigere izgubio frustrirajuci se onim sto nam se desava i crkavajuci za jedinstvenom, multiovom i onom... To jednostavno vise ne zelim da radim, jer, u najmanu ruku ne vele mi doziviti ni ovaka ni onakav rasplet, a čvrsto sam ubijedjen da na pomolu nema zapravo nikakvog rjesenja. A sad vala nesto previse da se i trgam sta cu ostaviti svom djetetu u nasljedje i da li ce biti ovakva ili onakva, ma brate ne pada mi na pamet. I meni je moj babo ostavio ovo sto je ostavio, iako zapravo nije ni najmanje kriv, niti ga je ko pito za ovo sto sam od njega "dobio"...
Tel ti mogu i dati, mozemo vala popiti i kahvu, ali ne znam sta bi mi to bas pričali, osim sto bih ti eto odvratio na selam i merhaba, i eventualno pokazao ćunu![]()
Pises ciste kontraverze .U tvojim recenicama nama logike ni smisla.Ti si za cjelovitu kada neko primjeti da si neprijatelj Bosne ali si opet samo dva reda ispod za podijeljenju jer to ti lezi na dusi.A ne znas se kontrolisati jer i nisi bas pretjerano pametan.Najradije bi opsovo tursku mater ali ...ode trud uzalud ....zasto si toliko vremena proveo na forumu prosipajuci jeftine foluske o neizbjeznosti podjele .Nemas ti bolan muda da bi mi pokazao cunu .Ako imas ostavi broj telefona .Lazno se poredstavljas i tacka.Ti nisi bosanski musliman nego srbin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
nista od podjele
I ja tebe , narocito kada si u Krusevcu .Nista se ne sekiraj imam jarana seika u Saudijskoj Arabiji Abu -el - na - bi -jem -te na pi-ra -mi -du tako da ces gorivo za trakotor dobiti dzabakaAbu FEED el-Castro wrote:Ja te volim!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Abu FEED el-Castro
Šta ću u Kruševcu kad je Sarajevo naše, kad tad! Mi razmisljamo dugoročno, imamo sabura vise od vas...nista od podjele wrote:I ja tebe , narocito kada si u Krusevcu .Nista se ne sekiraj imam jarana seika u Saudijskoj Arabiji Abu -el - na - bi -jem -te na pi-ra -mi -du tako da ces gorivo za trakotor dobiti dzabakaAbu FEED el-Castro wrote:Ja te volim!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kada stignes u majcicu onda se prijavi na forum beograd-x i pricaj im kako je neizbjezno da se Vojvodina i Sandzak & Kosovo odvoje jer dosta je bilo zajebancije pa da zivite u rahatluku u beogradskom pasaluku
![]()
-
Danko_Bananko
Ja sege na ozbiljnoj temi 
Abu Srbine sunnecenje ti ne gine
Abu Srbine sunnecenje ti ne gine
- Abu FEED el-Castro
Ma bjezi bolan i vi muslimani, samo bi okolo hodali i ljudima ćune rezali...