Usvoji me...

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

mericak

#26 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela... :-D
Kako god, usvojeno je jos jedno mace, najtamnije tigrasto, ostala su jos crno mace i tigrasto (razroko)....Jedno od njih je zauzeto, al s obzirom da je "kakav nered" izjavila veoma humano da ce uzeti ono koje zadnje ostane, jos uvijek mozete birati boju... :sax:
_Naida`_

#27 Re: Usvoji me...

Post by _Naida`_ »

Ovo maleno usvojeno upravo spava :) nakon sto je istrazila stan i fino se napapala kunja u svom rozom kreveticu :D

Image
SenSen

#28 Re: Usvoji me...

Post by SenSen »

Ajoooj cto cam pepa! Koji nosich! Hvala na slici, bas mi je drago da je nasla dom :-D Samo me nesto brine... Kada vec ima rozi krevetic, jel' joj planirate stavljati i rozu masnu? :D
_Naida`_

#29 Re: Usvoji me...

Post by _Naida`_ »

SenSen wrote:Ajoooj cto cam pepa! Koji nosich! Hvala na slici, bas mi je drago da je nasla dom :-D Samo me nesto brine... Kada vec ima rozi krevetic, jel' joj planirate stavljati i rozu masnu? :D

ma nije taj krevetic toliko strasan :D a masnica i nije tako losa ideja :D

evo kako paji :D

Image
mericak

#30 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Aaaaa vec ste je i slikali....E bas mi je drago, odmah znam da je zaista otisla u prave ruke :dance:
SenSen

#31 Re: Usvoji me...

Post by SenSen »

_Naida`_ wrote:
SenSen wrote:Ajoooj cto cam pepa! Koji nosich! Hvala na slici, bas mi je drago da je nasla dom :-D Samo me nesto brine... Kada vec ima rozi krevetic, jel' joj planirate stavljati i rozu masnu? :D

ma nije taj krevetic toliko strasan :D a masnica i nije tako losa ideja :D

Jao mene glupave, jos sam vam ideju dala :o :shock: :idea: :D :D :D :arrow: :run:
Skyfox

#32 Re: Usvoji me...

Post by Skyfox »

mericak wrote:Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela... :-D
Kako god, usvojeno je jos jedno mace, najtamnije tigrasto, ostala su jos crno mace i tigrasto (razroko)....Jedno od njih je zauzeto, al s obzirom da je "kakav nered" izjavila veoma humano da ce uzeti ono koje zadnje ostane, jos uvijek mozete birati boju... :sax:
stavi jos koju fotku mozda se neko zaljubi, ja jesam :D
kakav nered

#33 Re: Usvoji me...

Post by kakav nered »

mericak wrote:Ha, ha, imamo mi u nasem coporu jos jednoga, cetvrtoga, njega nisi ni vidjela... :-D
ma niiije razroko :( to se samo čini tu na slici.. medeno je.. joj jedva čekam da jedno donesem kući :)
jaca78

#34 Re: Usvoji me...

Post by jaca78 »

kakav nered wrote:
ma niiije razroko :( to se samo čini tu na slici.. medeno je.. joj jedva čekam da jedno donesem kući :)
:thumbup: :sax:
mericak

#35 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Ma naravno da nije razroko, to je sifra prepoznavanja :wink: Mace su inace kod moje mama kod koje idem samo vikendom tako da slika do tad nema, al imam zelju da ih slikam sa cukama kako se igraju. Ako uspijem to uslikati, postavit cu slike.
mericak

#36 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Hoce li ko mace? :cry:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#37 Re: Usvoji me...

Post by anjusha »

mericak wrote:Ma naravno da nije razroko, to je sifra prepoznavanja :wink: Mace su inace kod moje mama kod koje idem samo vikendom tako da slika do tad nema, al imam zelju da ih slikam sa cukama kako se igraju. Ako uspijem to uslikati, postavit cu slike.
ma nista ljepse od razrokih maca. ja sam licno LUDAAAAA za njima. ali vec imam jednu, tako da...
hakazvaka

#38 Re: Usvoji me...

Post by hakazvaka »

kontakt na PP ili na email [email protected]
trenutno raspolozivo 5 komada :D :D :D

nauceni na zivot u stanu (tu su se i rodili :D :D ), te na obavljanje nuzde u pijesak.

http://img193.imageshack.us/gal.php?g=img0665f.jpg

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
mericak

#39 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

A ne, ne! Tvoji macici su preslatki, ali posto je ovo moja tema, red je da se prvo moji udome :P
kakav nered

#40 Re: Usvoji me...

Post by kakav nered »

svaki dan po sto puta provirim da vidim sliku i ima li šta novo :D

jedva čekam da se vratim s mora dođem po njega :D :D :D

kako su meedeeeeniiii :) :) :)
hakazvaka

#41 Re: Usvoji me...

Post by hakazvaka »

mericak wrote:A ne, ne! Tvoji macici su preslatki, ali posto je ovo moja tema, red je da se prvo moji udome :P
Image
tisina :D
mericak

#42 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Image

Image
kakav nered

#43 Re: Usvoji me...

Post by kakav nered »

mali crni slatkiš je istražio cijeli stan i sad spava na mom krevetu :)

kako sam medeniiiii :)
mericak

#44 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Bas mi je drago :-D
anjusha

#45 Re: Usvoji me...

Post by anjusha »

Jesu li to svi udomljeni? Moze li tema pod kljuc?
mericak

#46 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

Imam jos jednu tigrastu, vidi se na slikama iznad....Pa ako je neko želi....
anjusha

#47 Re: Usvoji me...

Post by anjusha »

ja bi ovu curicu slatku sa slike iznad... ako ikako moze :D
:D
mericak

#48 Re: Usvoji me...

Post by mericak »

:-D
kakav nered

#49 Re: Usvoji me...

Post by kakav nered »

..imam problem sa svojom curicom.. grize mi kablove :( sinoć je totalno iskomadala kabal punjača za mobitel :( jel' treba da joj kupim neku gumenu igračku ili nešto takvo?? također mi se čini da ima buve pa mi treba savjet u vezi toga.. vidjela sam u mercatoru da ima ogrlica za kupiti pa me zanima je li to dovoljno?? ako netko ima još neki koristan savjet za malu macu bila bih zahvalna.. :)
Mee

#50 Re: Usvoji me...

Post by Mee »

Trebaš posakrivati sve kablove i konopce...., to za pocetak...

Trebash joj kupiti nesto da grize, ne nuzno gumeno, mogu one igrackice sto u sebi imaju macinu travu (ima u Radicevoj u pet shopu)... i kad si kod toga, kupi joj i nesto za grebanje(grebalicu) da ne bi pored kablova ostao/la i bez namjestaja
Post Reply