Ustavne Promjene

Post Reply
rei

Post by rei »

Nenadv24 wrote:
moderator wrote:nenade, de odvikni se onog "odjebaus", fino & uchtivo te po drugi put upozoravam...;)...adrvajz...:-):D

upozorenje vazi i za ostale diskutante...;)

z66
Jedno pitanje za moderatora. Da li isti kriteriji važe i za rei, savjest, bosniaque, okin itd. prilikom ispoljavanja njihovih fašističkih komentara tipa svi ste isti ili samo za one koji se brane od istih kojima kada pukne film spajaju ye i be?

Dobro te je vise, bagro jedna, kad ti tako reagujes sad sam sigurna
da su i kod ostalih nabrojanih normalni komentari, ali sta ces tebi istina ne godi , dokle god budes ovako
pisao a moderatori te ne brisu reci cu ti u lice da pises i FASISTICKE I
RASISTICKE KOMENTARE....
:zzzz:
earth-simulator

Post by earth-simulator »

rei wrote:Dobro te je vise, bagro jedna, kad ti tako reagujes sad sam sigurna
da su i kod ostalih nabrojanih normalni komentari, ali sta ces tebi istina ne godi , dokle god budes ovako
RASISTICKE KOMENTARE....
Ocigledno neki imaju pravo i vrijedjati i psovati i nametati svoju istinu, jer na forumu vrijedi princip vecine. Nenada cete sada svi popljuvati a nakon toga i mene i stvar rijesena. Podobni ostaju...Zivjela demokracija!
rei

Post by rei »

earth-simulator wrote:
RASISTICKE KOMENTARE....
Ocigledno neki imaju pravo i vrijedjati i psovati i nametati svoju istinu, jer na forumu vrijedi princip vecine. Nenada cete sada svi popljuvati a nakon toga i mene i stvar rijesena. Podobni ostaju...Zivjela demokracija!

ma nemoj mi reci, ako je ovdje iko ugrozen to su likovi koje Nenad24 napada da kao pisemo fasisticke postove i na taj nacin provocira, a gdje su ti fasisticki postovi :? a sto je najcudnije moderatori na takvo provociranje ne reaguju nego mu dopustaju da i dalje vrijeda, sve u stvari sto je naveo i prikacio nama ODNOSI SE NA NJEGA !!!!! Naravno u nedostatku argumenata POCEO JE DA VRIJEDJA, PROVOCIRA.....
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

earth-simulator wrote:
RASISTICKE KOMENTARE....
Upravo tako sada će drvljem i kamenjem kako najbolje znaju bošnjački fašisti u liku rei & Co.

da su i kod ostalih nabrojanih normalni komentari, ali sta ces tebi istina ne god Možeš li mi pojasniti šta ti smatraš pod istinom koja mi ne godi? Hajde!
rei

Post by rei »

Nenadv24 wrote:
earth-simulator wrote:
RASISTICKE KOMENTARE....
Upravo tako sada će drvljem i kamenjem kako najbolje znaju bošnjački fašisti u liku rei & Co.

da su i kod ostalih nabrojanih normalni komentari, ali sta ces tebi istina ne god Možeš li mi pojasniti šta ti smatraš pod istinom koja mi ne godi? Hajde!

Do sada nisi ni jednom rijecu pojasnio sta sam ja to pisala kako ti kazes kao "bosnjacki fasista" , izgleda da nazivas svakog tako ko pise ono
sto je istina. Posto moderatori ne reaguje na tvoje izljeve bjesnila
posluzit cu se tvojim primitivnim rijecnikom OD*EBI :-)
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

Koliko se sjećam postavio sam ti direktno pitanje Šta je po tebi istina? Zašto konačno ne odgovoriš na to "prosto" pitanje? Zašto ne čitaš ono što je upućeno tebi? Baš kao je to slučaj u prethodnom postu.
Last edited by Nenadv24 on 18/05/2005 16:21, edited 1 time in total.
mostarac

Post by mostarac »

[quote="earth-simulator"][/quote]

U toku dana ili noci ako skupim zivaca i vremena cu tvoju zvijezdu ostaviti bez sjaja i objasniti ti neke stvari.
meatoverhere

Post by meatoverhere »

umro je mostar wrote:
earth-simulator wrote:
U toku dana ili noci ako skupim zivaca i vremena cu tvoju zvijezdu ostaviti bez sjaja i objasniti ti neke stvari.
Zar mislis da je to moguce?
Post Reply