Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
osa wrote:nešto me kod ovog stvarno zaintrigiralo, kako jedna ovako neškolovana i prema tome uslovno rečeno primitivna ženska osoba traži domovnicu, jadna valjda ne zna šta radi, a toliki intelektualci i znalci na ovim forumima takvo nešto preziru. ili možda je u pitanju to što ne ispunjavaju uvjete da bi takvo nešto ostvarili. sve mi se čini da je ovo drugo u pitanju, davno bi oni bili u europi kao hrvatski državljani, ali jebiga ne znaju jezik, pismo, ništa o hrvatskoj kulturi, povijesti i sl. a hatidža zna, naučila je nana i babo.
Koji's kurac na bosansko-hercegovackom forumu onda?
Koji ce kurac onda Hatidza u Ustavnom sudu BiH... u fotelji predsjednice ??
PS. . .Fotelja je za Bosnjackog clana.
Tebi sam se davno prest'o obracat, obracam se ovom duduku.
Koji kurac sjedi po Sa-X forumu kad mu je HR toliko draga. Ha ja.
Meni nije draga HR pa ne idem tamo, zivi me kurac boli i za Sanadera i za Hebranga. Ne pricam o 'Tidzi nego o ovom liku. Da ti podebljam.
Ah da. Ponovicu - Tidza je pametna. Druga stvar - ja je nisam postavlj'o pa me i za to boli kurac. Mene samo interesuje koji kurac mi sere ovdje Bog i Hrvati po BH forumu? To je sve.
Last edited by Citizen-X on 10/11/2007 10:13, edited 1 time in total.
osa wrote:nešto me kod ovog stvarno zaintrigiralo, kako jedna ovako neškolovana i prema tome uslovno rečeno primitivna ženska osoba traži domovnicu, jadna valjda ne zna šta radi, a toliki intelektualci i znalci na ovim forumima takvo nešto preziru. ili možda je u pitanju to što ne ispunjavaju uvjete da bi takvo nešto ostvarili. sve mi se čini da je ovo drugo u pitanju, davno bi oni bili u europi kao hrvatski državljani, ali jebiga ne znaju jezik, pismo, ništa o hrvatskoj kulturi, povijesti i sl. a hatidža zna, naučila je nana i babo.
Sve su to bivsi srbi
vidiš o tome nisam razmišljao, pa zašto bi bošnjaku i bilo mrsko imati hrvatsku putovnicu, ali ako je porijeklom srbin, onda to razumijem.
Citizen-X wrote:Koji's kurac na bosansko-hercegovackom forumu onda?
Meni nije draga HR pa ne idem tamo, zivi me kurac boli i za Sanadera i za Hebranga. Ne pricam o 'Tidzi nego o ovom liku. Da ti podebljam.
Javi se duduku 2009. da te prosvera u gepeku do rimostena
Fair Life wrote:
Jebo te Primosten, da vidis sta je morski zal na turskoj rivijeri gdje sam zivio 2 godine. Ili zidine praskih zamkova. Fatas se mora ko kurac pizde. Jebo more ba, i to vam svake godine prljavije i prljavije ha ja.
Zna li ona onu... "Sarajevo ispod Trebevevica..."
PS. . .Svaka cast Seadi Palavric !!
ne zna u foči se to nije pjevalo, a i s obzirom na radni put dotične, rekao bih da je iz neke partizanske porodice, nije svako mogao u velike državne firme i u sud.
Citizen-X wrote:
Jebo te Primosten, da vidis sta je morski zal na turskoj rivijeri gdje sam zivio 2 godine. Ili zidine praskih zamkova. Fatas se mora ko kurac pizde. Jebo more ba, i to vam svake godine prljavije i prljavije ha ja.
S tim nacinom razmisljanja, dabogda da taj morski zal opet vidis
I da sam htio napisati Primosten, napisao ti tako. Rekoh rimosten
Last edited by sirotanovic on 10/11/2007 10:22, edited 1 time in total.
Da te je dragi Bog htio pomoc ko sto kazes ne bi gorila cijela rivijera, pomog'o bi ti i onoj 12orici hudih vatrogasaca. Nije jaro Bog, nego politika a ti i dalje sviraj kurcu dok i tebe ne opauci "Bog" po ledjima.
Nego Tidzo - 'dje se moRe nabavit sahara daj der nam objasni. Primam savjete i od duduka.
sirotanovic wrote:
S tim nacinom razmisljanja, dabogda da taj morski zal opet vidis
I da sam htio napisati Primosten, napisao ti tako. Rekoh rimosten
Ma jebat ga isti kurac. Ne brini ti za mene drug moj. A nagled'o sam se ja sine Mediterana i nakup'o i sa africke i sa azijske strane.
jao ovih krajisnika jesu silni, nema sta. za koju god drzavnu tvorevinu kroz istoriju se borili da borili uvijek ostanu zapamceni, opjevani, idolizirani. tako i ovaj ban jelacic od buzima, kako mu i na samom nadgrobnom spomeniku pise.
ijepa naša domovino,
Oj junačka zemljo mila,
Stare slave djedovino,
Da bi vazda sretna bila!
Mila kano si nam slavna,
Mila si nam ti jedina,
Mila kuda si nam ravna,
Mila kuda si planina!
Teci Savo, Dravo teci,
Ni ti Dunav silu gubi,
Sinje more svijetu reci:
Da svoj narod Hrvat ljubi!