Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
jao_situacije

#3851 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

Samprotivsviju wrote:
ultima_palabra wrote: Ti bas opsjednut Fahraonom... ni Campare ovoliko ne misle o njemu :mrgreen:
Mozda postanem betmen, pa ga odem goniti ili hapsit po tornju :D
Samo se moram uclaniti u SDA i obogatiti, valja finansirat svu tu opremu i igracke :D
daću ti ja šta hoš samo ga smakni uhapsi izbaci
i skini onaj televizor sa tornja usput.
Fudo387

#3852 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Fudo387 »

jefff wrote:Pušćaše ga, logično, govna uvijek nekako isplivaju.
Ako je neko stvarno ocekivao da ce najsiromasnija drzava Evrope poslati najbogatijeg covjeka u toj drzavi na dugogodisnju robiju, taj je
teski sanjar, da sad ne koristim grublju rijec. :D
trcicu trceci

#3854 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by trcicu trceci »

Danas pokrenuta procedura osnivanja Viseg suda BiH :shock: :-)
Mirza007

#3855 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Mirza007 »

HM 2011 wrote:
Banksy wrote:
HM 2011 wrote:
SDA je izdržala i gore pokušaje podvala - U jedinstvu je snaga - Samo SDA na svim nivoima.
Nema više ''SDA je izdržala ..''. Dolazi vrijeme kad ćeš se morati odlučiti: Bakir, Gačani ili Genjac ...? :evil:
odlucio sam i to ne samo ja - Bitno je biti Bosnjak !

Samo jedna stranka na svim nivoima i puno manje problema odmah.... Polovinu problema ne bi imali koje imamo danas - a rasprave bi vodili o izgradnji tunela Konjic Mostar vlastitim sredstvima ili kreditnim - a ne o tome ko je naumio da bude kandidat......

Pokazi odgovornost - trazi odgovornost -

U jedinstvu je snaga !
Ako nam treba samo jedna stranka na svim nivoima, koji smo k.... uvodili visepartijski system 1990? Trebali smo ostati samo na SK I sve bi bilo ok. U jedinstvu je snaga jel' tako?
Better Man

#3856 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Better Man »

Tatin prijatelj je bio u Zagrebu i pratio hrvatske medije šta pišu i govore o Radončiću. Ovo što naši pišu je samo dio onog što oni pišu i iznose. Vezano za ubistvo Ramiza Delalića Čele, pišu kako se novac skupljao da se plati osobi koja je to uradila i Radončić je sve u to bio umješan i da ne govorim o drugim kriminalnim radnjama. Tužilaštvo ako uspije dokazati sve što mu stavljaju na teret, mogao bi Fahro gulit debelu robiju. ako stisnu dobro pritisnu, tada bi on mogao sa sobom povući mnoge na dno, a prvi je Bakir Izetbegović, koji je znao za sve ove kriminalne radnje, pa i ubistvo ramiza Delalića Čele. Kolaicija SDA-SBB je na jako klimavim nogama i mala sitnica može je zauvijek srušiti.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3857 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matijevic_Vlado »

Ko da je u Londonu bio a ne u Zagrebu
muzicar_iz_parka

#3858 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by muzicar_iz_parka »

Ja sam čuo i da je Kenedija ubio. :D

Smješno je ovo sve, od ove smijurije vezane za njegovo privođenje i sve ostalo, neće ostati ništa konkretno, još će mu država plaćati odštetu.

Jedino što mu fali je ozbiljan advokat i tužilaštvo nema nikakve šanse.

Ima materijala za bilo koga osuditi i optužiti, ali to se mora ozbiljno odraditi i sakupiti, a ne praviti optužnicu nakon privođenja.
pumica

#3859 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

napalhame wrote:Image

:skoljka: :skoljka: :bih:
Ljudi bez misljenja.
Poznati Fahrin filter - "ne razmisljaj poslije mene".
I tako ostadose ovakve face oko njega...koje klimaju glavom na sve i ustaju na spomen Fahrinog imena.
Danguba

#3860 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

Igraju se sa njim toplo-hladno. :-)
Pustili ga malo da se nadise have i ponovo iza resetaka.

Sta mi zapade za uho, prvo sto izgovori ''jacanje koalicije''. :D Proba u medjuvremenu igrati ''eto bit cu dio koalicije u zamjenu za slobodu''. :izet:
JThomas

#3861 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

pa on je s tom namjerom i ušao u koaliciju. nije njemu gorilo za par ministarskih fotelja.
HM 2011

#3862 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HM 2011 »

Mirza007 wrote:
HM 2011 wrote:
Banksy wrote:
Nema više ''SDA je izdržala ..''. Dolazi vrijeme kad ćeš se morati odlučiti: Bakir, Gačani ili Genjac ...? :evil:

Samo jedna stranka na svim nivoima i puno manje problema odmah.... Polovinu problema ne bi imali koje imamo danas - a rasprave bi vodili o izgradnji tunela Konjic Mostar vlastitim sredstvima ili kreditnim - a ne o tome ko je naumio da bude kandidat......

U jedinstvu je snaga !
Ako nam treba samo jedna stranka na svim nivoima, koji smo k.... uvodili visepartijski system 1990? Trebali smo ostati samo na SK I sve bi bilo ok. U jedinstvu je snaga jel' tako?
pa imas visestranacje - nije samo bitno biti Bosnjak nego i Hrvat i Srbin - 97% stanovnistva se izjasnilo tako - to je normalno.....

vec duze vrijeme imamo na sceni koalciju Hrvatski odgovor i dominaciju jedne koalicije u RS- u....

paralelno sa tim vec duzi niz godina u redovima Bosnjaka rasulo - svakih pola godine ili godinu primjena vlade kriza vlade problemi - sve na bosnjackoj strani.....

jel sad jasnije kad kazem - U jedinstvu je snaga...
Zgoljo

#3863 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Zgoljo »

Ima li razocarenja medju proleterijatom?
Matzan

#3864 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

HM 2011 wrote:

U jedinstvu je snaga !

Nema potrebe za raspravama. Samo nek otvore sehare gdje su zaštekali pare i može se cijeli Vc izgraditi.

U Bratstvu - Jedinstvu je snaga.
asurbanipal

#3865 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by asurbanipal »

_BataZiv_0809 wrote:
karanana wrote:zabrana mu je na medijske istupe, pa ce avaz iz neimenovanih izvora dati neke informacije sutra.
Jesi vidio na ovom snimku doceka onog picica na 1:45 :izet:

Odlično zapažanje. :izet:
It_is_a_Leclerc

#3866 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by It_is_a_Leclerc »

Zgoljo wrote:Ima li razocarenja medju proleterijatom?
:lol:
Patriotska_Liga

#3867 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Patriotska_Liga »

asurbanipal wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
karanana wrote:zabrana mu je na medijske istupe, pa ce avaz iz neimenovanih izvora dati neke informacije sutra.
Jesi vidio na ovom snimku doceka onog picica na 1:45 :izet:

Odlično zapažanje. :izet:
Džeje snimak?
Android Knego

#3868 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Android Knego »

u slucaju Fahrudina Radoncica nije rijec o politicki montiranom procesu nego o politicki montiranom pustanju na slobodu...
dustaban

#3869 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by dustaban »

Android Knego wrote:u slucaju Fahrudina Radoncica nije rijec o politicki montiranom procesu nego o politicki montiranom pustanju na slobodu...
:thumbup:
It_is_a_Leclerc

#3870 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by It_is_a_Leclerc »

Android Knego wrote:u slucaju Fahrudina Radoncica nije rijec o politicki montiranom procesu nego o politicki montiranom pustanju na slobodu...
A ne, ne, nikako.

Toliko je sve to nezavisno i slobodarski urađeno, da tužioci Tužilaštva BiH idu okolo i discipliniraju svakog ko se javno usudi primjetiti bilo šta o onima koji rade u ovom slučaju. Kobiva - pritisak na pravosuđe :roll: :D
Kona__

#3871 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Kona__ »

Better Man wrote:Tatin prijatelj je bio u Zagrebu i pratio hrvatske medije šta pišu i govore o Radončiću. Ovo što naši pišu je samo dio onog što oni pišu i iznose. Vezano za ubistvo Ramiza Delalića Čele, pišu kako se novac skupljao da se plati osobi koja je to uradila i Radončić je sve u to bio umješan i da ne govorim o drugim kriminalnim radnjama. Tužilaštvo ako uspije dokazati sve što mu stavljaju na teret, mogao bi Fahro gulit debelu robiju. ako stisnu dobro pritisnu, tada bi on mogao sa sobom povući mnoge na dno, a prvi je Bakir Izetbegović, koji je znao za sve ove kriminalne radnje, pa i ubistvo ramiza Delalića Čele. Kolaicija SDA-SBB je na jako klimavim nogama i mala sitnica može je zauvijek srušiti.
:lol: :lol:
Better Man

#3872 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Better Man »

Kona__ wrote:
Better Man wrote:Tatin prijatelj je bio u Zagrebu i pratio hrvatske medije šta pišu i govore o Radončiću. Ovo što naši pišu je samo dio onog što oni pišu i iznose. Vezano za ubistvo Ramiza Delalića Čele, pišu kako se novac skupljao da se plati osobi koja je to uradila i Radončić je sve u to bio umješan i da ne govorim o drugim kriminalnim radnjama. Tužilaštvo ako uspije dokazati sve što mu stavljaju na teret, mogao bi Fahro gulit debelu robiju. ako stisnu dobro pritisnu, tada bi on mogao sa sobom povući mnoge na dno, a prvi je Bakir Izetbegović, koji je znao za sve ove kriminalne radnje, pa i ubistvo ramiza Delalića Čele. Kolaicija SDA-SBB je na jako klimavim nogama i mala sitnica može je zauvijek srušiti.
:lol: :lol:
Ne znam šta je smiješno. Čovjek i ovdje prati njihove medije i naši mediji ni blizu ne pišu o kriminalu Fahrudina Radončića, kao njihovi. Ono što naši mediji pišu je sitnica za šta ga sve prozivaju hrvatski mediji i šta mu stavljaju na teret.
bambina78

#3873 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by bambina78 »

Haha prijatelj bio u Zagrebu i vidio na kiosku naslovnice :lol:

Pa nije 1960.... danas pregledas medije iz susjedstva i iz citavog svijeta iz svoje fotelje... :lol:
Samprotivsviju

#3874 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

jao_situacije wrote:
Samprotivsviju wrote:
ultima_palabra wrote: Ti bas opsjednut Fahraonom... ni Campare ovoliko ne misle o njemu :mrgreen:
Mozda postanem betmen, pa ga odem goniti ili hapsit po tornju :D
Samo se moram uclaniti u SDA i obogatiti, valja finansirat svu tu opremu i igracke :D
daću ti ja šta hoš samo ga smakni uhapsi izbaci
i skini onaj televizor sa tornja usput.
Sad sam se nafurao :D 8-)
howdy

#3875 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by howdy »

sta rece uznik :D kad izadje iz auta:

STA JE BILO DJECO? :D eto babe...nista ne brinite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply