Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma de ...navijam za Nadala, ali ono je bukvalno poklonjen set...nije ga ni natjerao na greške Nadal, a kamoli šta drugo...pa bolje je nadal igrao u drugom kojeg je izgubio
ma hebo i ovakav tenis vise..jedva cekam kad ce i nadal,djokovic i murray u penziju..
nikakve ljepote u ovoj igri nema...sve se radi o snagi i spremnosti...poserem se i na jednog i drugog i treceg
poostar wrote:ma hebo i ovakav tenis vise..jedva cekam kad ce i nadal,djokovic i murray u penziju..
nikakve ljepote u ovoj igri nema...sve se radi o snagi i sprenosti...poserem se i na jednog i drugog i treceg
Pa realno nije daleko od istine što poostar kaze...ja sam se fakat smorio....onaj jedan poen 57 razmjena? Mislim stvarno...fakat uglavnom prebacuju lopticu do besvijesti navedeni igrači...
poostar wrote:ma hebo i ovakav tenis vise..jedva cekam kad ce i nadal,djokovic i murray u penziju..
nikakve ljepote u ovoj igri nema...sve se radi o snagi i spremnosti...poserem se i na jednog i drugog i treceg
Kako nema ljepote ba? Strašni poen i strašan tenis!
Kako nema ljepote ba? Strašni poen i strašan tenis!
jeste ..trebaju prebacit 30 puta preko mreze da bi rijesili poen ...
To je to.Sve čestitke Rafi i rafinim fanovima na zasluženoj pobjedi.Novak je imao svoje šanse nije ih iskoristio i tu se sva priča završava.
Preko 50 neiznuđenih greški naspram rafinih 20-tak je odlučilo meč
Jbga,biće bolje
Definitivno ga je spucao 'balkanski sindrom'...umjesto da pršti od samopouzdanja poslije onakve dominacije 2011/2012(početak) upravo nad Nadalom, on ko da prvi put igra sa njim za prvi GS
smijesni_ste wrote:Definitivno ga je spucao 'balkanski sindrom'...umjesto da pršti od samopouzdanja poslije onakve dominacije 2011/2012(početak) upravo nad Nadalom, on ko da prvi put igra sa njim za prvi GS
I ovo kažem kao Nadalov navijač...
Ma nije iskoristi onaj nalet u trećem setu i tu je bio kraj.Sam ga je vratio u meč i sad neka ga ljulja.Ha ja
area51 wrote:To je to.Sve čestitke Rafi i rafinim fanovima na zasluženoj pobjedi.Novak je imao svoje šanse nije ih iskoristio i tu se sva priča završava.
Jbga,biće bolje
Naravno da ce bit bolje. Fenomenalan mec! Fenomenalan Nole , na zalost Rafa jos fenomenalniji ! Poslastica za ljude sto znaju sta je tenis! Cestitke Rafi , a mi cemo za naseg jos jace i jos zesce da navijamo ! Naravno ko i dosad , fer i sportski!
Laku noc i vidimo se.... bas kad se vidimo, kad je sljedeci sastanak ???
area51 wrote:To je to.Sve čestitke Rafi i rafinim fanovima na zasluženoj pobjedi.Novak je imao svoje šanse nije ih iskoristio i tu se sva priča završava.
Jbga,biće bolje
Naravno da ce bit bolje. Fenomenalan mec! Fenomenalan Nole , na zalost Rafa jos fenomenalniji ! Poslastica za ljude sto znaju sta je tenis! Cestitke Rafi , a mi cemo za naseg jos jace i jos zesce da navijamo ! Naravno ko i dosad , fer i sportski!
Laku noc i vidimo se.... bas kad se vidimo, kad je sljedeci sastanak ???
U petak,valja nabit Kanadu
Ništa,laku noć svima
Pozdrav
Nisam neki veliki navijac niti jednog, ali mi stvarno ne idu u glavu pojedini komentari...
Prica u stilu; sreca, nepravda i slicno ovdje nema mjesta. Kad neko nekog u dva (od tri) dobijena seta pomete sa 6:1 i 6:2, izlisno je bilo sta komentarisati u korist onoga koji je izgubio.
Odlican mec, cestitke obojici. Nadal u dinamit formi.