doduse....i ne mora auto. moze trojna kompenzacija. platicu ja taksisti u gotovini.HAVANA wrote:Ode karanana pred bosmal.
A zato muha vazda tamo parkira...
usluga za uslugu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
#51 Re: usluga za uslugu
- thea
#52 Re: usluga za uslugu
nisam dobila a ni cula u svom okruzenju slicne ponude, svaka ponuda koja je bila htjeli me odmah zeniti.
posao sam dobijala iskljucivo svojim radom.
ja mislim da ste vi zalutali, jer ako postavljate ovakva pitanja znaci da idete na tu kartu.
Pa stoga mislim da ti koji imaju veze sa vama vrlo brzo ce shvatiti sta vi takoder zelite.
posao sam dobijala iskljucivo svojim radom.
ja mislim da ste vi zalutali, jer ako postavljate ovakva pitanja znaci da idete na tu kartu.
Pa stoga mislim da ti koji imaju veze sa vama vrlo brzo ce shvatiti sta vi takoder zelite.
- slobodni armirach
#53 Re: usluga za uslugu
narucis da ti se ukrade za cenerakaranana wrote:zna li neko da li se na stupskoj pijaci moze naci onih magnetnih svjetlecih "Taxi" firmi za automobile?
odoh na temu "gdje u sa....", da pitam gdje se to moze izraditi ako se nema spremno kupiti.
- chuchumbamayumbe
#54 Re: usluga za uslugu
Na ovoj temi me BJ itekako asocira na blow job - sama skraćenica koju sam napisao je upravo ta.BJB wrote:Ako vas BJ asocira na blow job, promijenit cu nick.chuchumbamayumbe wrote:Odaje te nick.BJB wrote: Nismo sve iste. Kad nemam love za gorivo, pjesacim.
Tuzno je na sta zene pristaju zarad prevoza.
![]()
Elem, nema potrebe da mijenjate nick, ako vama ne smeta, ne smeta ni meni.
Izvinjavam se za eventualnu neugodnost i nelagodu kada je Vaš nick (BJB) doveden u kontekst sa BJ, nisam razmišljao o posljedicama.
Još jednom Vas molim da prihvatite moju ispirku.
Hvala.
- Magarece_godine
#55 Re: usluga za uslugu
Nekad se ulica Bratsva i Jedinstva pisala sa B.J.
-
BJB
#56 Re: usluga za uslugu
Ma hvOlachuchumbamayumbe wrote: Na ovoj temi me BJ itekako asocira na blow job - sama skraćenica koju sam napisao je upravo ta.
Izvinjavam se za eventualnu neugodnost i nelagodu kada je Vaš nick (BJB) doveden u kontekst sa BJ, nisam razmišljao o posljedicama.
Hvala.
- kokuz_sa
#57 Re: usluga za uslugu
jebem za radno mjesto..ponude moraju bit samo ozbiljne i da je posao za stalno
usluga za uslugu

usluga za uslugu
- chuchumbamayumbe
#58 Re: usluga za uslugu
BJB wrote:Ma hvOlachuchumbamayumbe wrote: Na ovoj temi me BJ itekako asocira na blow job - sama skraćenica koju sam napisao je upravo ta.
Hvala.
![]()
Isprika prihvacena.
-
PeppermintSA
#59 Re: usluga za uslugu
Moj rođak je upoznao neku curu koja je upravo bila diplomirala tada - izlazili par puta, al' ona htjela samo prijateljski, igrala se toplo-hladno. Na kraju krene priča o tome da treba početi stažirati u rodnom gradu, iako bi najradije ostala u Sarajevu ali je teško srediti staž kod nas. On joj obeća da će srediti, zovne nekog starijeg jarana i njih troje odu na kafu, jaran se pravio da je neko mudo u njenoj branši - obećanja, nekakvi brojevi, kontakt mejlovi - uglavnom, njoj sređen staž
I ona rođaku dobrovoljno ''plati'' za uslugu drugim sredstvima
Naravno, niđe staža
Eno je, stažira u rodnoj grudi
Inače, rođak mi je kreten po tom pitanju
I ona rođaku dobrovoljno ''plati'' za uslugu drugim sredstvima
Inače, rođak mi je kreten po tom pitanju
- moa
#60 Re: usluga za uslugu
Ovako dolazi do inflacije, niko nikome nista ne placa samo natura .... Ode KM u PM 
- fatamorgana
#61 Re: usluga za uslugu
moa wrote:Ovako dolazi do inflacije, niko nikome nista ne placa samo natura .... Ode KM u PM
- Edin Wien
#62 Re: usluga za uslugu
Ko zna da li je onaj koji je prvobitni vlasnik ovog nicka zaista i otvorio ovu temu?Not My Idea wrote:![]()
covjek od 2003 na forumu i otvori ovakvu temu.
WHY?
Laptopi se prodaju i poklanjaju pa ponekad ostanu sve sifre a ponekad i finih slika.
Onda kada vise studenata zivi u zajednici ponekad koriste ne samo isti ruter u stanu nego i bukvalno isti kompjuter.
Ne treba onda cuditi da vise likova pise pod istim nickom.