usluga za uslugu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- PapakizSarajeva
#26 Re: usluga za uslugu
Kod mene mi u kuci to je normalna stvar ... Zena hoce cizme od 600 - 700 KM ... Eeeeeeeeee, ne moze to tek tako, valja to "odraditi" ... A i ja kad hocu sebi nesto malo "masnije" da kupim moram se "potruditi" ...
- logme
#27 Re: usluga za uslugu
Običaj je da pokretač teme iznese svoja iskustva, ne vidim da si to uradio.photo wrote:drage forumasice i forumasi,
jeste li ikada ista u zivotu platili svojim tijelom tj seksom? mislim, spavali ili nekoga oralno ili handjob zadovoljili. i ako jeste, sta je bila cijena i za koju svrhu (ako nije previse detaljno)?
a ako i niste placale/i, jeste li ikada dobili neku "nemoralnu ponudu" i koja je bila?
ovdje ne zelim da iko misli da je/ga smatram prostitukom ili da bilo koga osudjujem za bilo sta, vec me interesuje je li obicna raja bila u ovakvoj situaciji.
hvala.
Iz uvodnog posta mogu samo zaključiti da tebe interesuje kakve su cijene za pojedine usluge. Bojim se da ćeš to morati sam istražiti.
Pazi da te ne prevare
-
dječak sa šibicama
#28 Re: usluga za uslugu
Jedino problem moze biti oko kusura.Cholina_Lokica wrote:Zvanicna valutadječak sa šibicama wrote:Kod nas to regularno mogu uvesti kao platezno sredstvo.
- Cholina_Lokica
#29 Re: usluga za uslugu
Ma vjerujem da se moze naci neki kompromisdječak sa šibicama wrote:Jedino problem moze biti oko kusura.Cholina_Lokica wrote:Zvanicna valutadječak sa šibicama wrote:Kod nas to regularno mogu uvesti kao platezno sredstvo.
- slobodni armirach
#30 Re: usluga za uslugu
mozda imaju neke akcijske cijene, ..januar je poposti i tologme wrote: Običaj je da pokretač teme iznese svoja iskustva, ne vidim da si to uradio.
Iz uvodnog posta mogu samo zaključiti da tebe interesuje kakve su cijene za pojedine usluge. Bojim se da ćeš to morati sam istražiti.
Pazi da te ne prevare
-
BJB
#31 Re: usluga za uslugu
Usluga za uslugu -da, sex za novac/poklon nikad.
Sex samo za sex.
Sex samo za sex.
- chuchumbamayumbe
#32 Re: usluga za uslugu
Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
Pogotovu u noći srijeda na četvrtak ispred Bosmala, sve "ženskinje" pijane, a nemaju marke u džepu.
Pogotovu u noći srijeda na četvrtak ispred Bosmala, sve "ženskinje" pijane, a nemaju marke u džepu.
- slobodni armirach
#33 Re: usluga za uslugu
ruzna situacija za distributere naftnih proizvodachuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
-
nihil_
#34 Re: usluga za uslugu
Kako nadodjete na tu temu o blowjob-u?chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
- chuchumbamayumbe
#35 Re: usluga za uslugu
neću komentarisatinihil_ wrote:Kako nadodjete na tu temu o blowjob-u?chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
-
♥ Julianna ♥
#36 Re: usluga za uslugu
Toga kod vaske u Švedskoj nema jelde?nihil_ wrote:Kako nadodjete na tu temu o blowjob-u?chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
-
nihil_
#37 Re: usluga za uslugu
Ne, to je ilegalno sredstvo placanja. Mi smo moderna nacija♥ Julianna ♥ wrote:Toga kod vaske u Švedskoj nema jelde?nihil_ wrote:Kako nadodjete na tu temu o blowjob-u?chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
Pogotovu u noći srijeda na četvrtak ispred Bosmala, sve "ženskinje" pijane, a nemaju marke u džepu.Samo Švedski helikopter
-
♥ Julianna ♥
#38 Re: usluga za uslugu
Kod vas je to legalno sredstvo plaćanja?
-
sandra01
#39 Re: usluga za uslugu
Meni traze stalno,bez da mi ponude nesto zauzvrat 
-
nihil_
#40 Re: usluga za uslugu
Promjeni outfit, mozda previse vuces na "prijateljicu noci"sandra01 wrote:Meni traze stalno,bez da mi ponude nesto zauzvrat
al vidis...nudili bi ti i para za to...
-
BJB
#41 Re: usluga za uslugu
Nismo sve iste. Kad nemam love za gorivo, pjesacim.chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
Tuzno je na sta zene pristaju zarad prevoza.
-
ek0
-
sandra01
#43 Re: usluga za uslugu
nihil_ wrote:Promjeni outfit, mozda previse vuces na "prijateljicu noci"sandra01 wrote:Meni traze stalno,bez da mi ponude nesto zauzvrat
Da licim na prijateljicu noci ,valjda bi pare za to ponudili
-
nihil_
#44 Re: usluga za uslugu
Pa eto i ja sam skonto to odmah...Nista bit ce onda da samo dobro izgledas i druzis se sa ljudima od kojih se takvi zahtjevi ocekuju.sandra01 wrote:nihil_ wrote:Promjeni outfit, mozda previse vuces na "prijateljicu noci"sandra01 wrote:Meni traze stalno,bez da mi ponude nesto zauzvrat
Da licim na prijateljicu noci ,valjda bi pare za to ponudili,citaj sta pisem
- chuchumbamayumbe
#45 Re: usluga za uslugu
Odaje te nick.BJB wrote:Nismo sve iste. Kad nemam love za gorivo, pjesacim.chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
-
BJB
#46 Re: usluga za uslugu
Bond, Jane Bond.. 
-
BJB
#47 Re: usluga za uslugu
Ako vas BJ asocira na blow job, promijenit cu nick.chuchumbamayumbe wrote:Odaje te nick.BJB wrote:Nismo sve iste. Kad nemam love za gorivo, pjesacim.chuchumbamayumbe wrote:Iz razgovora sa pojedinim taksistima (neka je 50% šuplje) sve je više i više ponuda za vožnju kompenzacijom - BJ.
![]()
- cvjece13
#48 Re: usluga za uslugu
Niko mi nikad nije ponudio, niti pokušao provući da postoji i ta mogućnost.
Ne znam gdje ja živim, al nisam nikad ni čula od nekoga da je imao takvu ponudu.
Ne znam gdje ja živim, al nisam nikad ni čula od nekoga da je imao takvu ponudu.
- karanana
#49 Re: usluga za uslugu
zna li neko da li se na stupskoj pijaci moze naci onih magnetnih svjetlecih "Taxi" firmi za automobile?
odoh na temu "gdje u sa....", da pitam gdje se to moze izraditi ako se nema spremno kupiti.
odoh na temu "gdje u sa....", da pitam gdje se to moze izraditi ako se nema spremno kupiti.
- HAVANA
#50 Re: usluga za uslugu
Ode karanana pred bosmal.
A zato muha vazda tamo parkira...