i sta ce biti sad s tim zemljistem na M.Dvoru? Hoce li sta graditi ubrzo ili ce ostati onaj parking?breuer wrote:.ebo mater, jučer pofatani svi koji su bili uključeni u ovaj projekat, neko digao temu iz mrtvih i niko ni jedne riječi o tome već o termoizolaciji na novoj zgradi na Otociili o zgradi Lorisa
Uskoro novi neboder u Sarajevu!!!!! 200m
- P308
#201 Re: Uskoro novi neboder u Sarajevu!!!!! 200m
-
breuer
#202 Re: Uskoro novi neboder u Sarajevu!!!!! 200m
pa ne znam, al očito da neboder od cca 200 metara neće biti...P308 wrote:i sta ce biti sad s tim zemljistem na M.Dvoru? Hoce li sta graditi ubrzo ili ce ostati onaj parking?breuer wrote:.ebo mater, jučer pofatani svi koji su bili uključeni u ovaj projekat, neko digao temu iz mrtvih i niko ni jedne riječi o tome već o termoizolaciji na novoj zgradi na Otociili o zgradi Lorisa
Last edited by breuer on 30/11/2016 12:25, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#203 Re: Uskoro novi neboder u Sarajevu!!!!! 200m
Cuj kako se fuseri? Igrom slucaja mogu svakodnevno vidjeti kako brzo grade ovi na Otoci, to je isto ono u filmu kad ubrzaju radnju, preko noci se zavrsava, sta ce biti kroz godinu, dvije, pet, to cemo tek vidjeti.zateznistub wrote:Ja se apsolutno slažem sa tobom. Nije mi jasno koliko raja srlja lanovi gradnji. Ja sam uzimao i uvijek ću prednost dati objektima izgrađenim prije rata nego ovim današnjim. Kad se sjetim koliko se fušerilo prije rata kad je nadzor bio kakav takav, mogu misliti kako danas fušerilo kad pravog nadzora nemajohntra wrote:Evo ja živim u tim na Grbavici, meni nigdje ne puše propuh, niti mi se kote žohari...
Garantujem da će svaka zgrada izgrađena u prošlom vijeku, prije rata, nadživiti sve ove moderne staklene teletabise nastale nakon rata...
- zateznistub
#204 Re: Uskoro novi neboder u Sarajevu!!!!! 200m
Pritisneš prekidač ispred wc-a krene voda iz vokotlicaTomahawk11 wrote: Cuj kako se fuseri? Igrom slucaja mogu svakodnevno vidjeti kako brzo grade ovi na Otoci, to je isto ono u filmu kad ubrzaju radnju, preko noci se zavrsava, sta ce biti kroz godinu, dvije, pet, to cemo tek vidjeti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#205 Re: Uskoro novi neboder u Sarajevu!!!!! 200m
Ma bilo je vec nekih cirkusa sa parkingom i sl., za pet godina ce biti haoszateznistub wrote:Pritisneš prekidač ispred wc-a krene voda iz vokotlicaTomahawk11 wrote: Cuj kako se fuseri? Igrom slucaja mogu svakodnevno vidjeti kako brzo grade ovi na Otoci, to je isto ono u filmu kad ubrzaju radnju, preko noci se zavrsava, sta ce biti kroz godinu, dvije, pet, to cemo tek vidjeti.