US protest after Trump win
- KB9
#276 Re: US protest after Trump win
bas jos lafo protestuje hipsterska beskorisna marva? 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#277 Re: US protest after Trump win
onda je vrijeme da im neko objasni da se lajk u stvarnom životu ne računa kao glas.pasha078 wrote:Nije niti ce u skorije vrijeme.Chmoljo wrote:jel završeno kmečanje hipstera što su bili previše kul da glasaju?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#278 Re: US protest after Trump win
u moje vrijeme se prČilo po parkovima i prstenjaKi na klupama po vilsonovom, jebo politikuinsomnia78 wrote:U moje vrijeme nije bilo protesta i sličnih manifestacija veličanja bluda i nemorala. Znalo se! Kad se okupe metalike, studenti i slična govna, pendrek po bubrezima!
-
daddy-kool
#279 Re: US protest after Trump win
To su bila vremena. 
- SmokingMan
#280 Re: US protest after Trump win
Moj pici da smo svi ko ti.
- GeeTnT
#281 Re: US protest after Trump win
Pa objasnjavaju im plave kacige svakodnevno i odvode samo one sa crvenim vratom...najjintelegentnije.Chmoljo wrote:onda je vrijeme da im neko objasni da se lajk u stvarnom životu ne računa kao glas.pasha078 wrote:Nije niti ce u skorije vrijeme.Chmoljo wrote:jel završeno kmečanje hipstera što su bili previše kul da glasaju?
A mainly peaceful protest by about 3,000 people ended in Los Angeles early Saturday with about 200 arrests for failure to disperse after police broke up the lingering demonstration.
-
zenit dozic
#282 Re: US protest after Trump win
Hocel iko pomoci mirnim demonstrantima i dostaviti im oruzije i streljivo da se odbrane od rezimske murije 
- O'zone
- Globalni moderator
- GeeTnT
#284 Re: US protest after Trump win
...pa i Regan je bio glumac....
- AleksoMKD
- Connaisseur Karlin
#286 Re: US protest after Trump win
covjek je imalo clanarinu istog kluba,a ima jos takvih klubova u SADjeza u ledja wrote:Pise da je kao guverner bio automatski pocasni clan i da je odigrao jednu partiju sa njima.Connaisseur Karlin wrote:80tihjeza u ledja wrote: Koji je to klub i kada je to bilo?lokacija: arkanzas
http://www.nytimes.com/1992/03/21/us/th ... stake.html
naravno,crnci imaju svoje organizacije u kojim nisu bijelci dobrodosli,no bijelci ne lete u njihove klubove
- Connaisseur Karlin
#287 Re: US protest after Trump win
moras biti prilicno lud ako zelis biti na funkciji predjsenika velike drzave,to je jako nezahvalan posaoO'zone wrote:Kad je bal nek i hala gori![]()
![]()
![]()
[/img]
male drzave su izuezetak,lako je biti predjsenik patuljastih drzava
- Connaisseur Karlin
#288 Re: US protest after Trump win
pa to je bio dio vikend zabave,radna sedmica je u tokuChmoljo wrote:jel završeno kmečanje hipstera što su bili previše kul da glasaju?
- AleksoMKD
#289 Re: US protest after Trump win
http://www.kgw.com/mb/news/local/more-t ... /351964445
Portland, Ore.—More than half of the anti-Trump protesters arrested in Portland didn’t vote in Oregon, according to state election records.
At least sixty-nine demonstrators either didn’t turn in a ballot or weren’t registered to vote in the state.
KGW compiled a list of the 112 people arrested by the Portland Police Bureau during recent protests. Those names and ages, provided by police, were then compared to state voter logs by Multnomah County Elections officials.
Records show 34 of the protesters arrested didn’t return a ballot for the November 8 election. Thirty-five of the demonstrators taken into custody weren’t registered to vote in Oregon.
Dobro rece g-in moderator, hipsterluk. I svakako SJW.
Portland, Ore.—More than half of the anti-Trump protesters arrested in Portland didn’t vote in Oregon, according to state election records.
At least sixty-nine demonstrators either didn’t turn in a ballot or weren’t registered to vote in the state.
KGW compiled a list of the 112 people arrested by the Portland Police Bureau during recent protests. Those names and ages, provided by police, were then compared to state voter logs by Multnomah County Elections officials.
Records show 34 of the protesters arrested didn’t return a ballot for the November 8 election. Thirty-five of the demonstrators taken into custody weren’t registered to vote in Oregon.
Dobro rece g-in moderator, hipsterluk. I svakako SJW.
-
ST11
#290 Re: US protest after Trump win
Alekso,
za oba posta.
- Pandakonda
-
Fudo387
#292 Re: US protest after Trump win
_BataZiv_0809 wrote:Oh maj gaš-eva, tačnijeChmoljo wrote:jel završeno kmečanje hipstera što su bili previše kul da glasaju?
- AleksoMKD
#293 Re: US protest after Trump win
Ma nije frka, i ja sam isao na zadnje demonstracije u MK iako nisam glasao (t.j. samo sam ponistio listic) ali mi je smesno i pomalo zao sto 10-15% budala lako preuzmu pokret i prave sranje.pasha078 wrote:
Prvo za Oregon je i nebitno jer je uvijek, pa i sada bio blue.
Drugo, ja sam mogao i ne glasati ali cu opet izaci na demonstracije. Principi ljudskih prava, jednakosti i tolerancije su "stariji" od demokratije. U protivnom svaki holokaust, ako je demokratski odobren, je ispravan.
Da ponovim jos jednom: Ne demonstrira se da se trump obori (iako bi to bilo fino), vec da se pokaze da ce biti otpora u slucaju da pokusa da uskrati prava o kokima pisem. Pa zaboga, taj covjek je rekao da ce zahtijevati da se svi muslimani u US registruju! Takvo nesto nismo vidjeli od doba Hitlera ili oznacavanja nesrba u Prijedoru.
Protiv takvih stvari je nuzno demonstrirati, neovisno za koga si glasao.
A uostalom, da i ja vama uzvratim komentarom koji vi meni dajete kad diskutujem BiH: Ne zivite u US, stoga ne razumijete politicku dinamiku!!![]()
Koji kurac pale aute i ducane te stopiraju saobracaj na autoputu? Pozivaju na nasilje.
Isti kurac sa Black Lives Matter, sada su smesni.
Tacno da je USA izborni sistem glup, bar sa moje tacke gledista, ali jebiga covek je legalno dobio izbore po zakonu i ustavu, vise srece sledeci put.
-
muzicar_iz_parka
#294 Re: US protest after Trump win
USA ima 300 000 000 stanovnika a na izbore izaslo +-130 miliona, otprilike bar isti broj nije iskoristio svoje pravo glasa a izbori najvece dostignuce demokratije.
I onda se nesto bune zbog rezultata.
Lud zbunjenog.
Lud zbunjenog.
- jeza u ledja
#295 Re: US protest after Trump win
I od tih 130 miliona njih najvise glasalo za Clinton.muzicar_iz_parka wrote:USA ima 300 000 000 stanovnika a na izbore izaslo +-130 miliona, otprilike bar isti broj nije iskoristio svoje pravo glasa a izbori najvece dostignuce demokratije.
Lud zbunjenog.
- Pandakonda
#296 Re: US protest after Trump win
Anti-Trump protesters block ambulance; father of a 4-year-old girl dies
http://www.infowars.com/report-anti-tru ... girl-dies/
- Chmoljo
#297 Re: US protest after Trump win
šta ako se ovo pokaže kao laž?Pandakonda wrote:Anti-Trump protesters block ambulance; father of a 4-year-old girl dies
bio bi red da se ovakvi bombastični naslovi objasne onima koji ne znaju da su u pitanju tendeciozni mediji poput srbijanskog informera...
-
muzicar_iz_parka
#298 Re: US protest after Trump win
Znali su kakav je americki izborni sistem, sa manama i prednostima.jeza u ledja wrote:I od tih 130 miliona njih najvise glasalo za Clinton.muzicar_iz_parka wrote:USA ima 300 000 000 stanovnika a na izbore izaslo +-130 miliona, otprilike bar isti broj nije iskoristio svoje pravo glasa a izbori najvece dostignuce demokratije.
Lud zbunjenog.
- jeza u ledja
#299 Re: US protest after Trump win
Chmoljo wrote:šta ako se ovo pokaže kao laž?Pandakonda wrote:Anti-Trump protesters block ambulance; father of a 4-year-old girl dies
bio bi red da se ovakvi bombastični naslovi objasne onima koji ne znaju da su u pitanju tendeciozni mediji poput srbijanskog informera...
Takvi su ti sad mainstream. Eno ih Trump kuci vodi. Mislim Bijeloj kuci.
- Chmoljo
#300 Re: US protest after Trump win
ako je ovo poruka, onda Trump može samo biti ohrabren obzirom na broj protestanata. jer sve liči na bitlmaniju: uplakane i histerične curice.pasha078 wrote:Chmoljo,
Mislim da dosta forumasa (ukljucujuci i tebe, bar po komentaru) ima pogresnu sliku o tome sta ovi protesti zele postici. Mislim da vecina zeli poslati Trumpu poruku da u slucaju da zaista provede svoj radikalni program ili da ga pokusa provesti, bice jak otpor liberala. daju mu tek "preview"
To je jedno, a drugo je naravno reakcija na electroral c, koji je nedemokratska ustanova jer jedna osoba vise nije jedan glas.
žao mi je, ali napravio se cirkus, umjesto da se krene od sebe i preispita.
jer, mene su užasno nervirali i stavovi - oboje su katastrofa, al eto ona je nešto bolja. to je bio čist znak da će biti gusto, jer u takvim situacijama UVIJEK pobijeđuju oni koji su ideološki odaniji. a to je u pravilu desna provenijencija.
treba se pitati što se dao kandidat koji je očigledno nesimpatičan, treba se pitati šta bi tek bilo da je protukandidat kandidat bio imalo ozbiljniji, treba se pitati jesu li ikada gledali epizodu South Parka kada se Kylova porodica seli u S. Francisco gdje mogu u miru mirisati svoje intelektualne prdeže...
kvazielitizam ih je doveo do ovog mjesta.