Jel' to to?
Upoznavanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zlajapravaraja
#426 Re: Upoznavanje
Vidjeh da je tema aktualna, a i naziv iste mi se dopada, pa reko' samo da vas upoznam sa mnom; ja sam ZlOja 
Jel' to to?
Jel' to to?
-
Mr. Brightside
#427 Re: Upoznavanje
bolje ako te poznaju i uživo, manje je foliranja u postovimadale cooper wrote:Ono što je mene malo iznenadilo čitajući neke teme je da se očigledno dosta ljudi sa ovog
foruma poznaju i u real life, pa dolazi do najezde ovih famoznih novih korisnika koji
se registruju da bi davali "iskrene" odgovore na ove malo škakljivije teme, a koje
vjerovatno iz spomenutog razloga poznavanja u real life ne mogu dati pod originalnim
nickom. Anonimnost foruma onda tu pada u vodu, osim ako se naravno ne kloniraš, ali
opet moderatori u suštini znaju ko si. Zeznuta situacija, posebno ako ste skloni lafinanju.
uostalom, škakljive stvari koje ne možeš pisati jer te poznaju, možda i ne trebaju da se napišu
- dale cooper
#428 Re: Upoznavanje
SA-X izbjeglice?ladyblue18 wrote:U zadnje vrijeme se masovno stide oni sto su masovno napustali forum prije par mjeseci...dale cooper wrote:
Ne kontam zašto se toliko truditi da se sakriješ? Osim ako niste nešto debelo zasrali
ili se stidite nečega.
imena. A forum ne čini ime već njegovi korisnici.
- Not My Idea
#429 Re: Upoznavanje
ja znam ovu vsv al ona se i dalje isto folira.Mr. Brightside wrote: bolje ako te poznaju i uživo, manje je foliranja u postovima![]()
- Vijetnamac13
#430 Re: Upoznavanje
mene su vec provjerilidale cooper wrote:leet wrote: Ne znaju ništa kad' se dobro sakriješ
Ne kontam zašto se toliko truditi da se sakriješ? Osim ako niste nešto debelo zasraliVijetnamac13 wrote:sva sreca da niko nije cuo za proxy![]()
ili se stidite nečega.
nisam klon
pa ne krijem se vec mi taj koncept provjeravanja clanova smijesan kad danas mozes koristiti proxy
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#431 Re: Upoznavanje
Nije nikakav pik, to se jednostavno zove nemati dlake na jeziku.veze s vezom wrote:sto je lejdi bacila pik na nekog
- dale cooper
#432 Re: Upoznavanje
Slažem se, ali očigledno ima onih koji neke svoje stavove nisu u stanju izreći pred onima koji ihMr. Brightside wrote:bolje ako te poznaju i uživo, manje je foliranja u postovimadale cooper wrote:Ono što je mene malo iznenadilo čitajući neke teme je da se očigledno dosta ljudi sa ovog
foruma poznaju i u real life, pa dolazi do najezde ovih famoznih novih korisnika koji
se registruju da bi davali "iskrene" odgovore na ove malo škakljivije teme, a koje
vjerovatno iz spomenutog razloga poznavanja u real life ne mogu dati pod originalnim
nickom. Anonimnost foruma onda tu pada u vodu, osim ako se naravno ne kloniraš, ali
opet moderatori u suštini znaju ko si. Zeznuta situacija, posebno ako ste skloni lafinanju.
uostalom, škakljive stvari koje ne možeš pisati jer te poznaju, možda i ne trebaju da se napišu
poznaju pa se zbog pa se počinju kriti iza nekog drugog nicka. Što mi je totalno glupo.
Koja patnja i konspiracija.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#433 Re: Upoznavanje
bravo Daledale cooper wrote:Slažem se, ali očigledno ima onih koji neke svoje stavove nisu u stanju izreći pred onima koji ihMr. Brightside wrote:bolje ako te poznaju i uživo, manje je foliranja u postovimadale cooper wrote:Ono što je mene malo iznenadilo čitajući neke teme je da se očigledno dosta ljudi sa ovog
poznaju pa se zbog pa se počinju kriti iza nekog drugog nicka. Što mi je totalno glupo.
-
zlajapravaraja
#434 Re: Upoznavanje
Ako si ti ova na sliKi, onda obznanjujem da nema potrebe da mi se iko vise javlja - odabir je paoveze s vezom wrote:jest..sad sacekas dok ti svako zensko s ovog foruma posalje pp i onda izabereszlajapravaraja wrote:Vidjeh da je tema aktualna, a i naziv iste mi se dopada, pa reko' samo da vas upoznam sa mnom; ja sam ZlOja
Jel' to to?
'ajde, salji broj telefona na taj pp, pa da malo pricamo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#435 Re: Upoznavanje
Pa ja se samo krijem kad' dobijem bananu na ovom nickudale cooper wrote: Slažem se, ali očigledno ima onih koji neke svoje stavove nisu u stanju izreći pred onima koji ih
- ladyblue18
#436 Re: Upoznavanje
Ne znam ni sto si provjeravala, nisam na tebe ni mislila.veze s vezom wrote: nemam ni ja sad gledala
- Not My Idea
#437 Re: Upoznavanje
Znaci vecinu vremena?leet wrote:
Pa ja se samo krijem kad' dobijem bananu na ovom nicku
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#438 Re: Upoznavanje
Not My Idea wrote: Znaci vecinu vremena?
- dale cooper
#439 Re: Upoznavanje
Hey Vanilla!plain vanilla wrote:
bravo Dale, sta pijes

Uzdravlje!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#440 Re: Upoznavanje
@dale cooper
Zivjeli bas! (dodjem ti pivu)
Sve si rekao kako jeste...Ne znam vise cemu igra skrivaca, je li se to prodajemo, glumimo, trollamo..ne mogu da skontam ljude koji pisu s 5-6 nickova..valjda sami sebe lazu..zabrljaju, pa krenu ispocetka
zbog toga je nemoguce ostvariti ikakvu normalnu raspravu na bilo kojoj temi...
Sve si rekao kako jeste...Ne znam vise cemu igra skrivaca, je li se to prodajemo, glumimo, trollamo..ne mogu da skontam ljude koji pisu s 5-6 nickova..valjda sami sebe lazu..zabrljaju, pa krenu ispocetka
- amphora
#441 Re: Upoznavanje
plain vanilla wrote:@dale cooper
Sve si rekao kako jeste...Ne znam vise cemu igra skrivaca, je li se to prodajemo, glumimo, trollamo..ne mogu da skontam ljude koji pisu s 5-6 nickova..valjda sami sebe lazu..zabrljaju, pa krenu ispocetka![]()
- ladyblue18
#442 Re: Upoznavanje
Pa neki jednostavno trollaju i pricaju sami sa sobom, a neki vole da imaju valjda tako po 3,4 nicka, pa da jedno vrijeme pisu sa jednog, pa onda sa drugog, pa se vrate nakon nekog vremena na prvi i tako u krug...i onda se svi iznenade ono aaaa otkad te nije bilo i slicno a jucer pricao npr sa tom osobomplain vanilla wrote:ne mogu da skontam ljude koji pisu s 5-6 nickova..
Bjez ba teske teme u ova doba
- Not My Idea
#443 Re: Upoznavanje
True story.ladyblue18 wrote:i onda se svi iznenade ono aaaa otkad te nije bilo i slicno a jucer pricao npr sa tom osobom![]()
-
zlajapravaraja
#444 Re: Upoznavanje
Je li moguce da su @blulejdi, @notmajajdija i @connectionwithconnection ista osoba...?
Naime, ako se malo bolje zagledate u avatare, primjeti'cete da je to ista osoba, slikana iz 3 razlicita ugla
Naime, ako se malo bolje zagledate u avatare, primjeti'cete da je to ista osoba, slikana iz 3 razlicita ugla
-
boracha
#445 Re: Upoznavanje
zar se smije imat vise nickova 
-
legenda reala
#446 Re: Upoznavanje
Kako ih skonta
Čekaj sad da pređe na drugi nik
Čekaj sad da pređe na drugi nik
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#447 Re: Upoznavanje
Smijeboracha wrote:zar se smije imat vise nickova
-
zlajapravaraja
#448 Re: Upoznavanje
Ja mislim da se ovdje neko poigrava s namaveze s vezom wrote:zlajapravaraja wrote:Je li moguce da su @blulejdi, @notmajajdija i @connectionwithconnection ista osoba...?
Naime, ako se malo bolje zagledate u avatare, primjeti'cete da je to ista osoba, slikana iz 3 razlicita ugla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gigantu
Jebena zavjera
- Not My Idea
#449 Re: Upoznavanje
Ovo ti nikad necu oprostit.zlajapravaraja wrote:Je li moguce da su @blulejdi, @notmajajdija i @connectionwithconnection ista osoba...?
- fatamorgana
#450 Re: Upoznavanje
podijeljena liĆnost,zlajapravaraja wrote:Je li moguce da su @blulejdi, @notmajajdija i @connectionwithconnection ista osoba...?