veze s vezom wrote:jok,da me krenulo napisala bih nesto pametno..al na glupost mos samo s glupostima odgovoriti
kolumbo - zivjela!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
veze s vezom wrote:jok,da me krenulo napisala bih nesto pametno..al na glupost mos samo s glupostima odgovoriti
ima RRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrVijetnamac13 wrote:ima ovdje frustracija ponajvise nesto danas
danas sam ispaljen za kafu al kuliram
zna li neko kakvu francusku komediju da je pravo smijesna
Bogam' ja ne banujem ljude tek tako, moras dobro bit bezobrazan da zaradis ban.ljetni_dan wrote:Dragi moji, dosta o meni, bit će da se promovišem po forumu. Eto onda lady s opomenama, ne gubi mi se profil, previše mi je drag. Puno pozdrava svima, uljepšaste mi veče
1channel.chVijetnamac13 wrote:dogovaram je 10 dana
opravdanje nisam ni dobio
papak ispao pa sad mi treba komedija![]()
de pronadji mi bogati
ne mogu naci "ted" nigdje
Eki sto navlachi curuladyblue18 wrote: Bogam' ja ne banujem ljude tek tako, moras dobro bit bezobrazan da zaradis ban.![]()
Tako da, opusti se, nece ti biti nista nicku.![]()
Ho'sh ti opet ban ko neku nocNot My Idea wrote: Eki sto navlachi curu
Ne znaju ništa kad' se dobro sakriješdale cooper wrote:ali
opet moderator u suštini znaju ko si
jesi ti ruzna beti ?! a ne, ne mozes biti, beti je bila pametna.ljetni_dan wrote:(ne moraju biti lijepi, pametni itd., kao što ni sama nisam).
Not My Idea wrote:
aj prije bana, imate mahanje
To mi je u opisu poslaladyblue18 wrote:ljetni_dan wrote:Dragi moji, dosta o meni, bit će da se promovišem po forumu. Eto onda lady s opomenama, ne gubi mi se profil, previše mi je drag. Puno pozdrava svima, uljepšaste mi veče
@klixo-postajes dosadan
leet wrote: Ne znaju ništa kad' se dobro sakriješ![]()
Ne kontam zašto se toliko truditi da se sakriješ? Osim ako niste nešto debelo zasraliVijetnamac13 wrote:sva sreca da niko nije cuo za proxy![]()
U zadnje vrijeme se masovno stide oni sto su masovno napustali forum prije par mjeseci...dale cooper wrote:
Ne kontam zašto se toliko truditi da se sakriješ? Osim ako niste nešto debelo zasrali
ili se stidite nečega.