Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

tigris

Post by tigris »

horns&drums wrote:Halo cure, gdje vam je zenska solidarnost? :D:D:D:D

Seko, dacu bubreg, rodbina smo ipak :)

Forte, srce je vase :)
ciji li ce jezik da bude :? ko ce to skratit :roll: :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Maccin nije sigurno, vidis da ne gotivi cifute :D:D:D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Eshek wrote:Svaka čast @Bosanac. Ja bash i nemam muda jesti školjke bilo gdje po Stambolu... :roll:

Je li tebi jasno da možeš imati trajne posljedice zbog infekcije? Čak i ako te prođu simptomi? :?

Moj savjet: Saberi svu lovu koju imaš, što prije, nazovi kakvog prijatelja da te prati, i pravac ljekaru. PRIVATNOM!
jah nemoj jest döner, nemoj jest dürüm, nemoj corbu jest vani, a zivim u domu...pa ja vamo mogu samo krepAT!!!!! ne mere se vala zivjet samo na konzervama iz Bosne!!!! :sad:
men su skoljke prava poslastica, hebiga ove sam jeo nedje na Beyazitu u nekom ko fol boljem restoranu, kontam da da nisam dobio kakvu alergiju jer sam ih jeo zajedno sa ayranom, mozda to dvoje ne ide zajedno??? :?
Hm, lijek protiv proljeva koji mi je tek jutros pao napamet; casa gustog turskog ( gruzijskog, indijskog kako se vec vabi) caja, bez secera, odma ga sijece, eh dok je men doslo iz guzice u glavu mogo sam i crknut, a vala ni vi na forumu neate pojma! :x
Bosanac sa dna kace

hej nardoe
jel ima kakve veze ovaj proljev i nicanje zuba????? nice mi zub, onaj zadnji, skroz na kraju desne, danas sam primijetio da me desna svrbi pravo, da se proljev nije i na to nadovezo??????
a od temperature su mi po citavim usnama i uzduz i poprijeko izisli hrepezi ili vam gube, tako da sam ih doboro podmazo kremama :D :D :D ....
haj laHku noc svima...
nadam se da ce teta @anais dat kakav koristan savjet.... :)
zlata

#80 Re: Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????

Post by zlata »

Lace wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:Hej narode juce sam jeo skoljke, jedna od mojih omiljenih poslastica, medjutim kako se pokazalo alergican sam na njih, uvijek dobijem da prostite proljev, koji traje jedan dan i ispustam gasove od kojih moze krepat i najveci tvor, proljev je da prostite nako manje naporan, ne protjeruje me stalno....medjutim na to se dovezalo i bol u bubrezima i i glava koju ne mogu dignut od tempereture i bolova, eh do sada sam drmno tri case jako gustog caja od nane nezasladjenog, jedan andol i pokrio se i par kockica cokolade za kuhanje, nisam se uopste preznojio, ali zato osjecam da gorim, posebno bubrezi, i misici na nogama...Strah me ne daj Boze da necu dehidrrirati, ili izgubti bubrege...i osjecam mali bol u testisima da prostite! :sad:
Sta vi predlazete da uradim????
Strah me da se istusiram, jer vamo je vec kasno u noc, i trebam ic lec da se spremim za sutrasnje casove, inace nisam nista vecero jer nisam imo apetita....
Eh intersuje me i to kolko ove skoljke stete bubrezima i jetri??????
Mislim da sam jako nahaldio bubrege hodajuci po vjetru a ne da mi je to od skoljki....
Znal iko jel smijem popit ampicilin?????? :?
POMOZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
nema tebi lijeka :-? :D
Tveba mu mammmmmaaaaa! Dobio proliv...a zub mu nice! Samo cucla i zveka...jos si pvemalehan za Andol, sinko! :-)
Bosanac sa dna kace

#81 Re: Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????

zlata wrote:
Lace wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:Hej narode juce sam jeo skoljke, jedna od mojih omiljenih poslastica, medjutim kako se pokazalo alergican sam na njih, uvijek dobijem da prostite proljev, koji traje jedan dan i ispustam gasove od kojih moze krepat i najveci tvor, proljev je da prostite nako manje naporan, ne protjeruje me stalno....medjutim na to se dovezalo i bol u bubrezima i i glava koju ne mogu dignut od tempereture i bolova, eh do sada sam drmno tri case jako gustog caja od nane nezasladjenog, jedan andol i pokrio se i par kockica cokolade za kuhanje, nisam se uopste preznojio, ali zato osjecam da gorim, posebno bubrezi, i misici na nogama...Strah me ne daj Boze da necu dehidrrirati, ili izgubti bubrege...i osjecam mali bol u testisima da prostite! :sad:
Sta vi predlazete da uradim????
Strah me da se istusiram, jer vamo je vec kasno u noc, i trebam ic lec da se spremim za sutrasnje casove, inace nisam nista vecero jer nisam imo apetita....
Eh intersuje me i to kolko ove skoljke stete bubrezima i jetri??????
Mislim da sam jako nahaldio bubrege hodajuci po vjetru a ne da mi je to od skoljki....
Znal iko jel smijem popit ampicilin?????? :?
POMOZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
nema tebi lijeka :-? :D
Tveba mu mammmmmaaaaa! Dobio proliv...a zub mu nice! Samo cucla i zveka...jos si pvemalehan za Andol, sinko! :-)
TETKA DOSTA TE JE!!! VIDIS DA STARIM!!!!! :D :D :D
Bosanac sa dna kace

Eshek wrote:Svaka čast @Bosanac. Ja bash i nemam muda jesti školjke bilo gdje po Stambolu... :roll:

Je li tebi jasno da možeš imati trajne posljedice zbog infekcije? Čak i ako te prođu simptomi? :?

Moj savjet: Saberi svu lovu koju imaš, što prije, nazovi kakvog prijatelja da te prati, i pravac ljekaru. PRIVATNOM!
jel ti to na Bosforu imas privatnu ordinaciju pa hoces da me opljesisi, nemam ti ja brate kinte, ja sam ti student, poderanih dzepova! :D :D :D
Eshek

Post by Eshek »

Nemam. Ali imam prijatelja koji ima ordinaciju. privatnu. On je hekim. Hayvan hekim :D :D :D
Bosanac sa dna kace

Eshek wrote:Nemam. Ali imam prijatelja koji ima ordinaciju. privatnu. On je hekim. Hayvan hekim :D :D :D
ma vidim da si mu ti redovan pacijent! :D :D :D
neko iz mase

Post by neko iz mase »

sljedeci put se natakni na ibrik pa probaj caj od dede :D :D ako nanin ne pomogne
Post Reply