ciji li ce jezik da budehorns&drums wrote:Halo cure, gdje vam je zenska solidarnost?:D:D:D
Seko, dacu bubreg, rodbina smo ipak![]()
Forte, srce je vase
Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????
Moderator: anex
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Maccin nije sigurno, vidis da ne gotivi cifute
:D:D
- Bosanac sa dna kace
jah nemoj jest döner, nemoj jest dürüm, nemoj corbu jest vani, a zivim u domu...pa ja vamo mogu samo krepAT!!!!! ne mere se vala zivjet samo na konzervama iz Bosne!!!!Eshek wrote:Svaka čast @Bosanac. Ja bash i nemam muda jesti školjke bilo gdje po Stambolu...![]()
Je li tebi jasno da možeš imati trajne posljedice zbog infekcije? Čak i ako te prođu simptomi?![]()
Moj savjet: Saberi svu lovu koju imaš, što prije, nazovi kakvog prijatelja da te prati, i pravac ljekaru. PRIVATNOM!
men su skoljke prava poslastica, hebiga ove sam jeo nedje na Beyazitu u nekom ko fol boljem restoranu, kontam da da nisam dobio kakvu alergiju jer sam ih jeo zajedno sa ayranom, mozda to dvoje ne ide zajedno???
Hm, lijek protiv proljeva koji mi je tek jutros pao napamet; casa gustog turskog ( gruzijskog, indijskog kako se vec vabi) caja, bez secera, odma ga sijece, eh dok je men doslo iz guzice u glavu mogo sam i crknut, a vala ni vi na forumu neate pojma!
- Bosanac sa dna kace
hej nardoe
jel ima kakve veze ovaj proljev i nicanje zuba????? nice mi zub, onaj zadnji, skroz na kraju desne, danas sam primijetio da me desna svrbi pravo, da se proljev nije i na to nadovezo??????
a od temperature su mi po citavim usnama i uzduz i poprijeko izisli hrepezi ili vam gube, tako da sam ih doboro podmazo kremama
....
haj laHku noc svima...
nadam se da ce teta @anais dat kakav koristan savjet....
jel ima kakve veze ovaj proljev i nicanje zuba????? nice mi zub, onaj zadnji, skroz na kraju desne, danas sam primijetio da me desna svrbi pravo, da se proljev nije i na to nadovezo??????
a od temperature su mi po citavim usnama i uzduz i poprijeko izisli hrepezi ili vam gube, tako da sam ih doboro podmazo kremama
haj laHku noc svima...
nadam se da ce teta @anais dat kakav koristan savjet....
-
zlata
#80 Re: Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????
Tveba mu mammmmmaaaaa! Dobio proliv...a zub mu nice! Samo cucla i zveka...jos si pvemalehan za Andol, sinko!Lace wrote:nema tebi lijekaBosanac sa dna kace wrote:Hej narode juce sam jeo skoljke, jedna od mojih omiljenih poslastica, medjutim kako se pokazalo alergican sam na njih, uvijek dobijem da prostite proljev, koji traje jedan dan i ispustam gasove od kojih moze krepat i najveci tvor, proljev je da prostite nako manje naporan, ne protjeruje me stalno....medjutim na to se dovezalo i bol u bubrezima i i glava koju ne mogu dignut od tempereture i bolova, eh do sada sam drmno tri case jako gustog caja od nane nezasladjenog, jedan andol i pokrio se i par kockica cokolade za kuhanje, nisam se uopste preznojio, ali zato osjecam da gorim, posebno bubrezi, i misici na nogama...Strah me ne daj Boze da necu dehidrrirati, ili izgubti bubrege...i osjecam mali bol u testisima da prostite!![]()
Sta vi predlazete da uradim????
Strah me da se istusiram, jer vamo je vec kasno u noc, i trebam ic lec da se spremim za sutrasnje casove, inace nisam nista vecero jer nisam imo apetita....
Eh intersuje me i to kolko ove skoljke stete bubrezima i jetri??????
Mislim da sam jako nahaldio bubrege hodajuci po vjetru a ne da mi je to od skoljki....
Znal iko jel smijem popit ampicilin??????![]()
POMOZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!![]()
- Bosanac sa dna kace
#81 Re: Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????
TETKA DOSTA TE JE!!! VIDIS DA STARIM!!!!!zlata wrote:Tveba mu mammmmmaaaaa! Dobio proliv...a zub mu nice! Samo cucla i zveka...jos si pvemalehan za Andol, sinko!Lace wrote:nema tebi lijekaBosanac sa dna kace wrote:Hej narode juce sam jeo skoljke, jedna od mojih omiljenih poslastica, medjutim kako se pokazalo alergican sam na njih, uvijek dobijem da prostite proljev, koji traje jedan dan i ispustam gasove od kojih moze krepat i najveci tvor, proljev je da prostite nako manje naporan, ne protjeruje me stalno....medjutim na to se dovezalo i bol u bubrezima i i glava koju ne mogu dignut od tempereture i bolova, eh do sada sam drmno tri case jako gustog caja od nane nezasladjenog, jedan andol i pokrio se i par kockica cokolade za kuhanje, nisam se uopste preznojio, ali zato osjecam da gorim, posebno bubrezi, i misici na nogama...Strah me ne daj Boze da necu dehidrrirati, ili izgubti bubrege...i osjecam mali bol u testisima da prostite!![]()
Sta vi predlazete da uradim????
Strah me da se istusiram, jer vamo je vec kasno u noc, i trebam ic lec da se spremim za sutrasnje casove, inace nisam nista vecero jer nisam imo apetita....
Eh intersuje me i to kolko ove skoljke stete bubrezima i jetri??????
Mislim da sam jako nahaldio bubrege hodajuci po vjetru a ne da mi je to od skoljki....
Znal iko jel smijem popit ampicilin??????![]()
POMOZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!![]()
- Bosanac sa dna kace
jel ti to na Bosforu imas privatnu ordinaciju pa hoces da me opljesisi, nemam ti ja brate kinte, ja sam ti student, poderanih dzepova!Eshek wrote:Svaka čast @Bosanac. Ja bash i nemam muda jesti školjke bilo gdje po Stambolu...![]()
Je li tebi jasno da možeš imati trajne posljedice zbog infekcije? Čak i ako te prođu simptomi?![]()
Moj savjet: Saberi svu lovu koju imaš, što prije, nazovi kakvog prijatelja da te prati, i pravac ljekaru. PRIVATNOM!
- Bosanac sa dna kace
ma vidim da si mu ti redovan pacijent!Eshek wrote:Nemam. Ali imam prijatelja koji ima ordinaciju. privatnu. On je hekim. Hayvan hekim![]()
![]()
-
neko iz mase
sljedeci put se natakni na ibrik pa probaj caj od dede
ako nanin ne pomogne