Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????
Moderator: anex
-
PR80.
Nisi se ti sam ubelajio, izgleda da sam i ja nadrljala.umro je mostar wrote:DAPR80. wrote:ovako: Dvica je rezervisana za tebe, samo reci kad se odlucis.umro je mostar wrote: mozes li me poblize upoznati sa tvojim metodama
basme zanima kakve su![]()
E ako kazes DA - tek tada cu te upoznati sa metodama.
![]()
Nista strasno, izdever`o bi ti to (mozda).
Dok ne rizikujes i ne znas sta ho`s.![]()
![]()
![]()
-
mostarac
bas mi je drago, a sad metode na sonPR80. wrote:Nisi se ti sam ubelajio, izgleda da sam i ja nadrljala.umro je mostar wrote:DAPR80. wrote: ovako: Dvica je rezervisana za tebe, samo reci kad se odlucis.E ako kazes DA - tek tada cu te upoznati sa metodama.
![]()
Nista strasno, izdever`o bi ti to (mozda).
Dok ne rizikujes i ne znas sta ho`s.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
vidim tebi je toliko mrsko bilo da si grebala i nogama i rukama da dodjem i jos si i molila moju dragu "danasicu" da me pusti da malo zavirim i u tvoje odajePR80. wrote:Jedva si uspio ugurati se u moju dvicuumro je mostar wrote: al bi mogao ja prebjeci u tudji harem, mislis neko ti se raduje.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
PR80.
Eno ga, sad na mene sve svaljuje.umro je mostar wrote:vidim tebi je toliko mrsko bilo da si grebala i nogama i rukama da dodjem i jos si i molila moju dragu "danasicu" da me pusti da malo zavirim i u tvoje odajePR80. wrote:Jedva si uspio ugurati se u moju dvicuumro je mostar wrote: al bi mogao ja prebjeci u tudji harem, mislis neko ti se raduje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj, bice bolje kad te pripitomim.
-
mostarac
bice to dug i tezak posaoPR80. wrote:Eno ga, sad na mene sve svaljuje.umro je mostar wrote:vidim tebi je toliko mrsko bilo da si grebala i nogama i rukama da dodjem i jos si i molila moju dragu "danasicu" da me pusti da malo zavirim i u tvoje odajePR80. wrote: Jedva si uspio ugurati se u moju dvicu, mislis neko ti se raduje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haj, bice bolje kad te pripitomim.![]()
-
FortunaBela
#66 Re: Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????
To nije alergija.Bosanac sa dna kace wrote:Hej narode juce sam jeo skoljke, jedna od mojih omiljenih poslastica, medjutim kako se pokazalo alergican sam na njih, uvijek dobijem da prostite proljev, koji traje jedan dan i ispustam gasove od kojih moze krepat i najveci tvor, proljev je da prostite nako manje naporan, ne protjeruje me stalno....medjutim na to se dovezalo i bol u bubrezima i i glava koju ne mogu dignut od tempereture i bolova, eh do sada sam drmno tri case jako gustog caja od nane nezasladjenog, jedan andol i pokrio se i par kockica cokolade za kuhanje, nisam se uopste preznojio, ali zato osjecam da gorim, posebno bubrezi, i misici na nogama...Strah me ne daj Boze da necu dehidrrirati, ili izgubti bubrege...i osjecam mali bol u testisima da prostite!![]()
Sta vi predlazete da uradim????
Strah me da se istusiram, jer vamo je vec kasno u noc, i trebam ic lec da se spremim za sutrasnje casove, inace nisam nista vecero jer nisam imo apetita....
Eh intersuje me i to kolko ove skoljke stete bubrezima i jetri??????
Mislim da sam jako nahaldio bubrege hodajuci po vjetru a ne da mi je to od skoljki....
Znal iko jel smijem popit ampicilin??????![]()
POMOZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
Savjet mjenjaj mjesto gdje ih jedeš, jer su te očito bajate...
A to što te bubrezi bole nema nikakve veze sa školjkama...
Već ti idi kod ljekara, jer je očito da si fasovao nekakve bakterije u mokraći(zato što imaš temperaturu)
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Forte ako se nedajBoze razbolis ja cu da te lijecim 
-
sanda29
#69 Re: Upomooooc, temperatura proljev, sta da radim????
dragi bosanac!Bosanac sa dna kace wrote:Hej narode juce sam jeo skoljke, jedna od mojih omiljenih poslastica, medjutim kako se pokazalo alergican sam na njih, uvijek dobijem da prostite proljev, koji traje jedan dan i ispustam gasove od kojih moze krepat i najveci tvor, proljev je da prostite nako manje naporan, ne protjeruje me stalno....medjutim na to se dovezalo i bol u bubrezima i i glava koju ne mogu dignut od tempereture i bolova, eh do sada sam drmno tri case jako gustog caja od nane nezasladjenog, jedan andol i pokrio se i par kockica cokolade za kuhanje, nisam se uopste preznojio, ali zato osjecam da gorim, posebno bubrezi, i misici na nogama...Strah me ne daj Boze da necu dehidrrirati, ili izgubti bubrege...i osjecam mali bol u testisima da prostite!![]()
Sta vi predlazete da uradim????
Strah me da se istusiram, jer vamo je vec kasno u noc, i trebam ic lec da se spremim za sutrasnje casove, inace nisam nista vecero jer nisam imo apetita....
Eh intersuje me i to kolko ove skoljke stete bubrezima i jetri??????
Mislim da sam jako nahaldio bubrege hodajuci po vjetru a ne da mi je to od skoljki....
Znal iko jel smijem popit ampicilin??????![]()
POMOZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
nema ovdje kvalificiranih za tvoje probleme.
mozda jedino anais
- Bosanac sa dna kace
Evo jos uvijek se koprcam!!!!
-
FortunaBela
Zaboravi na to obećanje...tigris wrote:ne zaboravi da si meni bubureg obecao ako zatreba :-)i krv isto
-
Eshek
Svaka čast @Bosanac. Ja bash i nemam muda jesti školjke bilo gdje po Stambolu...
Je li tebi jasno da možeš imati trajne posljedice zbog infekcije? Čak i ako te prođu simptomi?
Moj savjet: Saberi svu lovu koju imaš, što prije, nazovi kakvog prijatelja da te prati, i pravac ljekaru. PRIVATNOM!
Je li tebi jasno da možeš imati trajne posljedice zbog infekcije? Čak i ako te prođu simptomi?
Moj savjet: Saberi svu lovu koju imaš, što prije, nazovi kakvog prijatelja da te prati, i pravac ljekaru. PRIVATNOM!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Halo cure, gdje vam je zenska solidarnost?
:D:D:D
Seko, dacu bubreg, rodbina smo ipak
Forte, srce je vase
Seko, dacu bubreg, rodbina smo ipak
Forte, srce je vase