uoči praznika vam...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderator: Euridika

Post Reply
prleitihi
Posts: 4133
Joined: 24/01/2007 16:44
Location: laktaši

uoči praznika vam...

Post by prleitihi » 07/03/2007 19:33

ZLOĆE I POVRĆE
Kurac i dijamanti*

piše: vedrana rudan

Mladoj mami ‘seks’ se događa vikendom, ako on nije preumoran, ako ulovi pauzu između dojenja i izdajanja, ako starci kod kojih žive odu nekamo, ako nije u komi jer moraju platiti ratu za auto, ako on ne izađe iz kuće bijesan jer su svi muškarci njegovih godina ‘slobodni’

“Nedavno objavljeni rezultati istraživanja koji su pokazali da većina žena daje prednost dizajnerskoj odjeći i dobrim cipelama pred seksom bili su dovoljni da ih zabilježe u ozbiljnim televizijskim emisijama...“ Ovo je iz uvodnika glavne urednice jednog hrvatskog ženskog lista. Gospođa je u šoku, “konzumerizam je pojeo, eto, baš sve“. Sretno udana žena i majka jednog djeteta svoje čitateljice blago kori. Žene, po gospođi, nikad ne bi smjele zaboraviti da se lijepe cipele i haljine kupuju da bi se došlo do “puno seksa, ljubavi, pa braka, pa djece, pa kakve solidne nekretnine...“ Zato čitateljicama poručuje, skidanje je mnogo, mnogo važnije od oblačenja. Ne poznajem ni jednu ženu koja bi se, birajući između dobrih cipela, dijamanata i seksa, odlučila za seks. Što je “seks“? Iz izvora bliskih curama u dvadeset i nekoj saznala sam kako izgleda njihov “seks“. Komadi najprije krenu u kafić na pivo i zagrijavanje. Tamo vrlo rijetko nalete na nekoga tko bi bio “dobar“, “napet“ ili “ful dobar“. Tipovi su uglavnom “glumci“, “kvazifakeri“, “folerčine“, “jarani“, “rođoti“, “jaroti“, “specijalci“ i “frikovi“. Ženske od takvih likova uzalud bježe ili u “Stereo“ na koncert ili na brijačinu u “River“ ili “Arcu“. Zaboravila sam reći, o gradu Rijeci govorim. U “Riveru“ vrebaju lovci, članovi Kluba 35+ koji pucaju ćorke, u “Arci“ čame komadi, šesti a i sedmi b, bez razrednika. Upadi su im tipa “šta si tako ozbiljna večeras“, “jesi nešto ljuta“ ili žensku čupnu za kosu. Teško je zalomiti s takvim nekim, zato cure rijetko pokupe kakvog jarana za “one night stand“, skraćeno ONS, jasnije, ševu za jednu noć.

Ako se na to neka i odluči, odvuku se do parkića, tu je rođo pribije uz kakvo drvo ili klupu, razvali joj noge, a ona preko njegova ramena gleda drkadžiju u grmu dok jaran ne napuni kondom. Nisu svi muškarci jarani? O kojim istraživanjima govorite? Mladoj mami “seks“ je ono što se događa vikendom, ako on nije preumoran, ako ulovi pauzu između dojenja i izdajanja, ako starci kod kojih žive odu nekamo, ako nije u komi jer moraju platiti ratu za auto, ako on ne izađe iz kuće bijesan jer su svi muškarci njegovih godina slobodni... Kad ipak dođe do “seksa“, mlada žena mora iz glave izbaciti brdo prljavog rublja u kupaonici, Mikića koji siše njeno mlijeko ali nikako da mjesečno nabaci više od trideset deka, Macin Kiko dobio je dvije kile, svoju mamu koja svakoga dana u slušalicu govori, mogla si biti bez toga, njegovu majku koja svakoga dana stavlja Mikića na vagu, masnu kosu koju je mogla oprati umjesto da jaše na njemu i žmiri, izgubljen posao, brak za koji je mislila da je spoj srodnih duša a sad kuži da je to spoj nesrodnih tijela od kojih jedno smrdi na mlijeko a drugo na umor, neplaćenu struju i vodu i pričuvu i još pod njom stenje nesretno i polumrtvo od života. Ženi u godinama “seks“ se dešava jednom u godini. On, ako nije obuzet prostatom ili komadom koji bi mu mogao biti kći, grabi njenu ruku i stavlja je među svoje noge. Ona šuti, tamo, među onim nogama, nema ničega. Ako kaže, ej, ovdje nema ničega, onda će on reći kako bi tu bilo nečega da ona nije ona. Zato uzima u šaku meko meso koje je ne zanima. Kad se kožica nekim čudom napne, pažljivo zamoli vlasnika da krene pod tuš. Njegovo tuširanje ima dobre i dobre strane. Prvo i prvo, najzad će se oprati, drugo i drugo, možda će ga voda ohladiti. Kad se ne dogodi drugo i drugo, odgmižu prema spavaćoj sobi u kojoj najčešće uzalud mole za božju pomoć.

Ponekad se Nebeski Starac ipak raspizdi. Tada se on pita zašto jebe ovu mekanu, staru ženu kojoj mora sisu dizati od podloge da bi je uvalilo u usta koja žele dudlati nešto tvrdo i mlado, a ona šgrguće zubima da bi ublažila bol u leđima i preklinje Svevišnjega da pomogne njenom mužu da što prije istjera nekoliko kapi iz jaja obraslih sijedim dlakama. A sada o užitku. Jeste li kad čuli za Rafaelu? To je modna kreatorica iz Rijeke, općepoznata kao nadnaravno biće koje od komada kože može učiniti sve što ženu u nekoliko sekundi pretvara u hodajuću sreću. Torbice, kaputi, suknje, jakne, pojasi... Da, Rafaela je u posljednje vrijeme poznata i po tome što joj je Hrvatska televizija ukrala logo za svoju emisiju Radni ručak. Ovo je samo digresija. Tko može tužiti Hrvatsku televiziju? Vraćam se temi. Njuškanje nove Rafaeline torbice... Ah! Uvlačenje ruku u rukave njene kožnate jakne... Ah! Stezanje pojasa oko struka, izlazak na Korzo... Ah! A onda ti priđe nepoznata žena, oprostite, gdje ste kupili tu jaknu? Aaaahhh! Koja bi normalna žena posegnula za siročićem među partnerovim nogama ako umjesto toga može u ruke zgrabiti Rafaelin pojas od zmijske kože? Žena ne kupuje cipele, haljine, torbice i dragulje da bi došla do kurca nego se uvijek kurcem služi da bi došla do cipela, haljina, torbica i dragulja. Pokojna Marylin Monroe nije ušla u povijest pjevajući kako su kurci ženini najbolji prijatelji. Šaputala je o dijamantima.

*Ah, Shirley Bassey i himna svih žena
“Diamonds are Forever“
Dijamanti su vječni,
Oni su sve što trebam da me zadovolji,
Mogu me stimulirati i golicati,
Neće otići usred noći,
Ne bojim se da će me napustiti.
Dijamanti su vječni,
Uzmi ga u ruke i miluj ga,
Diraj ga, mazi ga i skidaj ga,
Vidim svaki njegov dio,
Ništa u njegovom srcu me ne može povrijediti.
Ne treba mi ljubav
Koja je korist od nje?
Dijamanti mi nikad ne lažu,
Jer kad ljubav prođe,
Oni i dalje sjaje...
Dijamanti su vječni, vječni, vječni
Vječno i zauvijek.


sretno! :P


User avatar
pitt
Posts: 27120
Joined: 03/12/2002 00:00
Location: Steelers Nation

Post by pitt » 07/03/2007 19:41

sretan ti praznik prle....:D:D

prleitihi
Posts: 4133
Joined: 24/01/2007 16:44
Location: laktaši

Post by prleitihi » 07/03/2007 19:45

uzet ću dijamante..ti ovo drugo.. :oops::D:P

tigris
Posts: 3671
Joined: 25/01/2005 14:21
Location: sarajevo

Post by tigris » 08/03/2007 14:09

mali mrki, đe mi je pp sa cestitkom :oops: :D makar jedan dan u godini budi fin :oops: :D :D

prleitihi
Posts: 4133
Joined: 24/01/2007 16:44
Location: laktaši

Post by prleitihi » 08/03/2007 20:03

ja čestit'o i ovdje..a i na blogu.. :oops:

http://svijetlim.blogger.ba/

ova na blogu mi je nekako draža.. :D:D


(ne mogu ja biti fin..jebi ga..jače od mene.. :oops::D:D

User avatar
bug
Posts: 15804
Joined: 22/12/2002 00:00
Location: the place 2b

Post by bug » 10/03/2007 16:35

ja isto nisam dobila cestitku od doticnog :oops: :D

love Shirley :oops: al ti je usran tekst :D

prleitihi
Posts: 4133
Joined: 24/01/2007 16:44
Location: laktaši

Post by prleitihi » 11/03/2007 17:55

jesi li bar dobila dijamant? :oops::D

User avatar
bug
Posts: 15804
Joined: 22/12/2002 00:00
Location: the place 2b

Post by bug » 12/03/2007 17:02

da nisam mislila na tebe :D kad sam rekla doticnog :D sad bih rekla "jesam k**c" :D :D

User avatar
triton
Posts: 515
Joined: 09/08/2006 13:42

Post by triton » 13/03/2007 14:03

Image

Post Reply