UMRO MICHAEL JACKSON

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Sezam

#326 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Sezam »

suncica24 wrote:Sve nesto necu da se javljam na ovu temu, jer...gdje je puno baba, useremo sve odreda.

Ali, nekako nije uredu da svoju frustraciju svijetom koji se mijenja iznosimo na temi o preminulom covjeku, tako da... moram.
Jer, ja se nisam javljala, obozavala, "plakala", idealizirala na temama o ljudima koje ne postujem i koji meni ne znace nista.
Jednostavno sam presutila. Iz postovanja.

Michael Jackson je bio produkt ovog svijeta, i to je jedino u cemu se slazem sa Silent-om.
Svijeta koji je zatvorio oci kad je sestogodisnji, a i mladji djecacic zlostavljan, fizicki i psihicki, od strane svoga oca.
Zlostavljanje je i u MJ, kao i u Oprah, rodilo zelju da bude iznad svijeta, samo sto dok je Oprah svoju "mrznju" pretvorila u konstruktivnost, MJ je bio apsolutno autodestruktivan, zeleci pobjeci od sebe, a vala i sviju nas.
O izbjeljivanju...da ne govorim. Covjek je zelio izgledati kao jedna od tri dame koje je obozavao, jer...damama se samo gleda u sise, rijetko i u pamet, one su vec bile Barbie lutke, koje svijet obozava, a on samo Petar Pan kojeg svijet... ne prihvata. Svako od nas, ujutro kad izadje iz kuce, stavi svoju masku, u vidu karmina, haljine, odjela, parfema... on je samo pomjerio granice maskiranja i...ko sam ja tu da mu sudim. Njegova maska je makar bila jasna.
Sem kad nije bio na sceni, sto je samo po sebi bjezanje, koje je u tom trenutku ga stavljalo u poziciju koju navedoh, klonio se medija i crvenih tepiha na sve nacine.
A da scena nije dovoljna mozemo vidjeti iz primjera ostalih zvijezda koje su se nakon silaska sa iste uveliko odavale drogi, orgijama, prostituciji, tucama, skandalima... jer taj pritisak silazka sa scene je tesko izdrzati.
Za razliku od njih, MJ je, ocigledno, imao libido sestogodisnjeg djecaka, gadilo mu se sve seksualno, valjda zbog onoga sto je dozivio u djetinjstvu, pa je odlucio postati aseksualan. Ako ste gledali onaj "sokantni" intervju jednostavno mi nije jasno kako ne ugledaste da se radi o psihicki ugrozenoj osobi, koja nije spavala s djecom, po nasim standardima, vec je spavala sa djecom kao sestogodisnjak sa dvanaestogodisnjacima..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A da pitamo te dvanaestogodisnjake jel im se od Dzeksonove nabrekle cune ucinila cuna sestogodisnjaka?
elSaik

#327 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by elSaik »

Neka ti znaš kakva je kome čuna, bolesniče. 8-)
suncica24

#328 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by suncica24 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A da pitamo te dvanaestogodisnjake jel im se od Dzeksonove nabrekle cune ucinila cuna sestogodisnjaka?

O tome upravo i govorim.
Po tvom razmisljanju, po nacinu funkcionisanja i shvatanja tvog mozga, kada bi lezao u krevetu sa dvanaestogodisnjakom u svakom slucaju bi ti nabrekla cuna.
Iskreno se nadam da ti nemas priliku lezati u krevetu sa sesto, ili dvanaestogodisnjacima :D
Neelix

#329 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Neelix »

suncica24 wrote:Sve nesto necu da se javljam na ovu temu, jer...gdje je puno baba, useremo sve odreda.

Ali, nekako nije uredu da svoju frustraciju svijetom koji se mijenja iznosimo na temi o preminulom covjeku, tako da... moram.
Jer, ja se nisam javljala, obozavala, "plakala", idealizirala na temama o ljudima koje ne postujem i koji meni ne znace nista.

Michael Jackson je bio produkt ovog svijeta, i to je jedino u cemu se slazem sa Silent-om.
Svijeta koji je zatvorio oci kad je sestogodisnji, a i mladji djecacic zlostavljan, fizicki i psihicki, od strane svoga oca.
Zlostavljanje je i u MJ, kao i u Oprah, rodilo zelju da bude iznad svijeta, samo sto dok je Oprah svoju "mrznju" pretvorila u konstruktivnost, MJ je bio apsolutno autodestruktivan, zeleci pobjeci od sebe, a vala i sviju nas.
O izbjeljivanju...da ne govorim. Covjek je zelio izgledati kao jedna od tri dame koje je obozavao, jer...damama se samo gleda u sise, rijetko i u pamet, one su vec bile Barbie lutke, koje svijet obozava, a on samo Petar Pan kojeg svijet... ne prihvata. Svako od nas, ujutro kad izadje iz kuce, stavi svoju masku, u vidu karmina, haljine, odjela, parfema... on je samo pomjerio granice maskiranja i...ko sam ja tu da mu sudim. Njegova maska je makar bila jasna.
Sem kad nije bio na sceni, sto je samo po sebi bjezanje, koje je u tom trenutku ga stavljalo u poziciju koju navedoh, klonio se medija i crvenih tepiha na sve nacine.
A da scena nije dovoljna mozemo vidjeti iz primjera ostalih zvijezda koje su se nakon silaska sa iste uveliko odavale drogi, orgijama, prostituciji, tucama, skandalima... jer taj pritisak silazka sa scene je tesko izdrzati.
Za razliku od njih, MJ je, ocigledno, imao libido sestogodisnjeg djecaka, gadilo mu se sve seksualno, valjda zbog onoga sto je dozivio u djetinjstvu, pa je odlucio postati aseksualan. Ako ste gledali onaj "sokantni" intervju jednostavno mi nije jasno kako ne ugledaste da se radi o psihicki ugrozenoj osobi, koja nije spavala s djecom, po nasim standardima, vec je spavala sa djecom kao sestogodisnjak sa dvanaestogodisnjacima.
Jbg, mislite da je poljubac sa L.M.Prisley bio produkt kampanje ili ljubavi? Mislite li da su njegovo dvoje djece produkt seksualnih odnosa, ili epruvete (za trece se zna)? Pa, i djeca sama su znak, on je "rodio" sebi ne potomke, vec vrsnjake za igru.
Je li to normalno? Nije. Po nasim standardima. Koji kazu da moras biti ili musko ili zensko, imati zenu, porodicu, djecu, biti crn ili bijel, nikako ne biti dijete, neodrastao, neozbiljan, idealista, Petar Pan koji se igra u Neverlandu. I pjeva "Heal the world", "Earth song"... Jbt, istina je da je bio na vrhu popularnosti kad je bio afroamerikanac, ali ne zbog boje koze, vec zato sto mi ne vjerujemo u pjesmice o svijetu, spasavanju i dobroti, daj nam ljubavnih zavrzama, trilera i drama.
I...b(l)oze nas sakloni nakaza. Koje nisu po nasem mjerilu skrojene.

Svijet je, istina bio tamnica za MJ. I zato je licemjerno ovo slavljenje danas, jer...bili smo tu i kad je propadao.
Tako da... ne dao b(l)og da bude i drugog MJ (ah da, vec smo unistili Britney Spears), ne vjerujem da smo ista iz ovoga naucili.
savrseno. hvala ti za ovaj post :)
PalaSa Marsa

#330 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by PalaSa Marsa »

Za razliku od njih, MJ je, ocigledno, imao libido sestogodisnjeg djecaka, gadilo mu se sve seksualno, valjda zbog onoga sto je dozivio u djetinjstvu, pa je odlucio postati aseksualan. Ako ste gledali onaj "sokantni" intervju jednostavno mi nije jasno kako ne ugledaste da se radi o psihicki ugrozenoj osobi, koja nije spavala s djecom, po nasim standardima, vec je spavala sa djecom kao sestogodisnjak sa dvanaestogodisnjacima.
Jbg, mislite da je poljubac sa L.M.Prisley bio produkt kampanje ili ljubavi? Mislite li da su njegovo dvoje djece produkt seksualnih odnosa, ili epruvete (za trece se zna)? Pa, i djeca sama su znak, on je "rodio" sebi ne potomke, vec vrsnjake za igru.
Je li to normalno? Nije. Po nasim standardima. Koji kazu da moras biti ili musko ili zensko, imati zenu, porodicu, djecu, biti crn ili bijel, nikako ne biti dijete, neodrastao, neozbiljan, idealista, Petar Pan koji se igra u Neverlandu. I pjeva "Heal the world", "Earth song"... Jbt, istina je da je bio na vrhu popularnosti kad je bio afroamerikanac, ali ne zbog boje koze, vec zato sto mi ne vjerujemo u pjesmice o svijetu, spasavanju i dobroti, daj nam ljubavnih zavrzama, trilera i drama.

Svijet je, istina bio tamnica za MJ. I zato je licemjerno ovo slavljenje danas, jer...bili smo tu i kad je propadao.
Tako da... ne dao b(l)og da bude i drugog MJ (ah da, vec smo unistili Britney Spears), ne vjerujem da smo ista iz ovoga naucili.
Jako fin sazet tekst. :)
The Silent Man

#331 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by The Silent Man »

Slazem se Suncice... samo ja ne dajem toliko prostora opravdanjima i viktimizaciji... Zasto?
Pa psihoanalizama bi mogli utvrditi da je svaki pedofil,silovatelj,nasilnik,terorista zapravo nesretna osoba sa dubokim psiholoskim problemima "od malih nogu". I sta onda? - Pa nista.

I to je jedna vrsta instant opravdanja koje jos vise podhranjuje i najtamnije kutke i "prohtjeve" ega... ja sam to i to i radim to i to zbog toga i toga , jadan ja ... hajte boni pustite me da to ucinim... i tu nastupa svijet ... svjet mu (uz pozamasnu svotu dolara) zaista omogucuje da to sve ucini,umjesto da mu bude korektiv! I to je zastrasujuce!
I nakon toga mu MI! dajemo opravdanja i sazaljenja, zato sto nam se svidjaju pjesme koje je pjevao i nacin na koji plese! Nakon svega mi od "sebe" pravimo babarogu jer eto imamo neke minimalne standarde i strukturu drustva i razmisljanja po kojima se neko ne uklapa.
Eh pa ne bez razloga !
covjek_sam_zeno

#332 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by covjek_sam_zeno »

Image

evo ja bih jos dodao da je imao i par (meni) za to vrijeme jako orginalnih i finih pjeasma (trebao je stati nakon albuma "Bad")

i jedna sa simbolicnom porukom :D

suncica24

#333 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by suncica24 »

The Silent Man wrote:Slazem se Suncice... samo ja ne dajem toliko prostora opravdanjima i viktimizaciji... Zasto?
Pa psihoanalizama bi mogli utvrditi da je svaki pedofil,silovatelj,nasilnik,terorista zapravo nesretna osoba sa dubokim psiholoskim problemima "od malih nogu". I sta onda? - Pa nista.

I to je jedna vrsta instant opravdanja koje jos vise podhranjuje i najtamnije kutke i "prohtjeve" ega... ja sam to i to i radim to i to zbog toga i toga , jadan ja ... hajte boni pustite me da to ucinim... i tu nastupa svijet ... svjet mu (uz pozamasnu svotu dolara) zaista omogucuje da to sve ucini,umjesto da mu bude korektiv! I to je zastrasujuce!
I nakon toga mu MI! dajemo opravdanja i sazaljenja, zato sto nam se svidjaju pjesme koje je pjevao i nacin na koji plese! Nakon svega mi od "sebe" pravimo babarogu jer eto imamo neke minimalne standarde i strukturu drustva i razmisljanja po kojima se neko ne uklapa.
Eh pa ne bez razloga !
Ja ne opravdavam.
Cak ni ne obozavam.
Ja samo razumijem.
I ne osudjujem.
Jer... ni oni koji su trebali osuditi, nisu. Ako je MJ zlocinac, onda su po meni, oni jos veci, jer niti su osudili zlocinstvo, ni pomogli onome kome je trebalo pomoci. I da, u toj prici, i roditelji djecaka su zlocinci jer su "traumu" koju je pretrpio njihov sin zamijenili hrpom novca. I...onda cemo se opet cuditi kad dodje do slijedece traume.
To sve ako je uopste tog tipa traume i bilo. Meni nagodba kaze da nije. Jer...na nesrecu znam da se trauma ne moze izbrisati gumicom. Ni novcem. I jos...nisam majka, samo sestra i... ni za koje novce ne bi dozvolila da se gad izvuce. A onda, ocigledno je da volimo "rusiti" zvijezde, pa ne sumnjam da bi i tuzitelj, i sud (nije to 90 i neka kad je bilo straha oko sudjenja afroamerikanicma u US, pa je zato oslobodilo O.J.-a), a i roditelji iskoristili sve sanse da ne ostane na izvlacenju 25 miliona. Vec da ga vise nema. Kako jedan zlocinac i zasluzuje.
Ali... nije bilo tako i to mnogo govori. Koliko tebi o MJ, toliko meni o... nama.
I nasoj "strukturi i standardima" koji su nadasve licemjerni, jednostrani, ograniceni i...ocigledno ljigavi. :roll:
Neelix

#334 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Neelix »

The Silent Man wrote:Slazem se Suncice... samo ja ne dajem toliko prostora opravdanjima i viktimizaciji... Zasto?

Eh pa ne bez razloga !
pazi, ti pretpostavljas da je MJ pedofil - podsjecam te da na sudu to nije dokazano. nagodio se on sa zrtvom ili ne, da su postojali dokazi za tu tvrdnju jackson bi zavrsio u zatvoru.

mnoooogo realnije i uvjerljivije zvuci cinjenica da su pohlepni roditelji zeljeli iskoristiti njegovu ljubav prema djeci i obogatit se na taj nacin. sto se na kraju i desilo, ne?

mislim da ova pjesma dosta govori o njemu.

People say I'm not okay
'Cause I love such elementary things...
It's been my fate to compensate,
for the Childhood
I've never known...
Last edited by Neelix on 27/06/2009 21:05, edited 2 times in total.
PalaSa Marsa

#335 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by PalaSa Marsa »

Naravno da nije pedofil, samo je pomagao djecaku koji je bolovao od raka, i njegovoj porodici takodje da stanu na noge (jer su bili jako siromasni, materijalno), s' tim da je majka od djecaka vjerovatno dobila vecu ponudu (dakle sumu novca), da ga optuzi za nesto, sto nije uradio. Prokleta zuta stampa, dodje glave i jacim od Majkla..
The Silent Man

#336 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by The Silent Man »

Ja njegove pjesme gledam odvojeno od njega... Pjesme , idmidz su pravili drugi i to je produkt industrije i svidja mi se taj produkt donekle...
On kao on ... ne! i to je sve...
Zasto bi moj standard bio licemjeran ako npr. smatram da nije u redu da ljudi mjenjaju boju koze?! btw. taj cin je utoliko rasisticki da se ni sam kkk ne bi dosjetio toga...
Zasto bi moj stav bio ljigav ako i pored toga sto razumjem - istinski ne prihvatam da osoba koja je ocito svjesna svojih trauma iz djetinjstva ne cini nista da bi ih ublazio i ispravio, ne zbog toga da bi se "uklopio" u standard drustva,nego cisto da prestane da boluje (sto je takodjer,bilo ocito) i zbog toga sto niti razumjem niti prihvatam cinjenicu da ljudi u njegovom okruzenju i ljudi koji ga "vole" ne ucine apsolutno nista da mu istinski pomognu...
Pravljenje diznilend ranceva, spavanje sa djecom (cak i aseksualno) i "pravljenje" ne potomaka nego drugova za igru ne rjesava tu traumu,vec je pogorsava! sto vise se uzivljavas u svoju bolest,to se ona cini normalnijom i ugodnom!
A zasto je on takav ? pa (velikim) djelom i zbog nas!
Ja podrzavam razumjevanje , ne podrzavam osudu ,ali iskreno ne podrzavam ni opravdavanje!
Zao mi je njega,njegovog zivota, zao mi je (mogucih) zrtava njegovog "vanrednog" stanja ... a zabrinut sam - za nas i nacin na koji mi reagujemo na to!
Art-Vandaley

#337 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Art-Vandaley »

R.I.P.
Last edited by Art-Vandaley on 27/06/2009 21:31, edited 1 time in total.
Neelix

#338 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Neelix »

The Silent Man wrote:Ja njegove pjesme gledam odvojeno od njega... Pjesme , idmidz su pravili drugi i to je produkt industrije... i
evo konkretno za ovu sto sam postavio

Written and Composed by Michael Jackson.
Produced by Michael Jackson.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#339 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by ladyblue18 »

Suncice. :) :thumbup:

A meni su prejaki ovi koji se cude odakle mi znamo da je on nevin? Ne znamo naravno...a odakle vi znate da je kriv? :oops: :mrgreen: :zzzz: :zzzz:
The Silent Man

#340 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by The Silent Man »

@Suncica:
Ma izvini,ja ne mogu ta prihvatim taj nihilizam i ralativizaciju ...
Pogotovo ne mogu da prihvatim to onda kada sluzi da se opravda i zamaskira ocita steta koju cini...
Mislim, ipak je trebalo 20-ak miliona da se djete "ubjedi" da je cika Michael samo aseksualac ... Znam,znam moje shvatanje je "uobicajeno" ,ali s pravom!

Sa druge strane, ta relativizacija i ide na ruku konzumeristickom konceptu po kojem se ustanovilo moderno drustvo... u kojoj je sve opravdano i MORA se razumjeti,MORA se prihvatiti svaka i najcrnja (u MJ slucaju najbjelja :P ) zelja i prohtjev pod kirnkom individualizma,slobode...
Kapitalizam je isao linijom u kojem sredstvo opravdava cilj ... cilj je bio u principu puko prezivljavanje,rast - tj ego... no kako je kapitalizma i drustvo "uznapredovalo" do stadija konzumerizma i liberalizma cini se jos radikalniji potez i sada se opravdava i cilj i sredstvo! Sada se u motivatore pored ega potpuno legitimno ukljucuje i onaj "id" ... i to sam naveo u prvom postu.
Hoces psiholosko objasnjenje i opravdanje svojih djela! - Nema problema! hoces i teoriju po kojoj ce se cjeli svjet uciniti relativnim da bi ti imao iluziju paralelnog svijeta u kojem si normalan? - Nema problema!
I to je Michael Jackson od svijeta dobio , i to u velikim kolicinama,ocito je da nije smio to da dobije! - to je,pokazalo se, pogresna reakcija.
Virtu4l

#341 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Virtu4l »

Sve ste to lijepo napisali, ali MJ se nije "izbjeljivao" niti je htio promijeniti boju kože. MJ je obolio od rijetke bolesti, bar je to jasno k'o dan.

Sasvim je sigurno da je nestala najveća 'zvijezda' svih vremena, ma šta pojam 'zvijezda' značio.
zijancer

#342 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by zijancer »

zalizani wrote:Sa zadnjeg obracanja javnosti
Image

R.I.P.
:(
..je li podsjetio vaas na elvisa ovdje? po pokretima, vegasu, situaciji i svemu ostalom
cheb

#343 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by cheb »

AVAZ OD 27.6.2009

Image
Image
Toffee karamela

#344 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Toffee karamela »

cheb wrote:AVAZ OD 27.6.2009

Image
Image
Svaka čast onima koj su se sjetili. Tek sam predvečer čula za ovo ali više nisam mogla naći nijedan primjerak Avaza. :thumbup:
ponosni

#345 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by ponosni »

Elvis je mrtav, zivio Elvis!
Usput, je li ka kogod vidio?
Lauryn Hill

#346 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Lauryn Hill »

PalaSa Marsa wrote:Naravno da nije pedofil, samo je pomagao djecaku koji je bolovao od raka, i njegovoj porodici takodje da stanu na noge (jer su bili jako siromasni, materijalno), s' tim da je majka od djecaka vjerovatno dobila vecu ponudu (dakle sumu novca), da ga optuzi za nesto, sto nije uradio. Prokleta zuta stampa, dodje glave i jacim od Majkla..
Evo sta je sada (navodno) izjavio taj djecak, sada vec momak....

Accuser admits he lied; Michael Jackson never touched him

After the sudden death of Michael Jackson Evan Chandler tells the truth.

Recent photos of Evan Chandler:

Image

In 1993, Chandler told a psychiatrist and police that he and Jackson had engaged in sexual acts that included oral sex, the boy gave detailed description of Jackson's genitals. The case was settled out of court for a reported $22 million, but the strain led Jackson to begin taking painkillers. Eventually he became addicted.

Now maybe for the remorse of his death Chandler decides to tell us the truth. " I never meant to lie and destroy Michael Jackson but my father made me to tell only lies. Now I can't tell Michael how much I'm sorry and if he will forgive me." Evan Chandler was tape-recorded saying amongst other things, "If I go through with this, I win big-time. There's no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever…

Under the influence of a controversial father (Jordan Chandler) told his son to tell that Jackson had touched his penis. Jordan Chandler then told a psychiatrist and later police that he and Jackson had engaged in acts of kissing, masturbation and oral sex, as well as giving a detailed description of what he alleged were the singer's genitals.

"Now for the first time I can't bare to lie anymore. Michael Jackson didn't do anything to me, all was my father lies to escape from being poor."

http://trashselector.com/evan-chandler- ... y-michael/
rado_vidjen

#347 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by rado_vidjen »

Image
surajaa

#348 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by surajaa »

Nevjerovatno kakvi detalji o smrti M.J. sada izlaze na vidjelo...prema ovome (ukoliko je istina, a sudeci po onome kako je on zivio, vrlo vjerovatno da jeste) ocigledno je da se osjecao izdanim od vlastite porodice, cak i od rodjene majke...

"Toliko sam puta ispumpavala želudac predoziranog Michaela Jacksona"

Image

UZNEMIRUJUĆI uvid u posljednje mjesece života Michaela Jacksona, dala je Grace Rwaramba koja je 17 godina bila prvo osobna tajnica, a zatim i dadilja u domu Jacksonovih. Naime, 42-godišnja Rwaramba 17 se godina brinula za njegovih troje djece, a u razgovoru za londonski The Times priznala je kako je mnogo puta bila svjedokom brojnih predoziranja lijekovima. Naime ona je, prema vlastitom priznanju, često uskakala u pomoć i ispumpavala mu želudac.

> Pokop u srijedu ili četvrtak: "Jacksonov pogreb će biti veći od pogreba Elvisa Presleyja"

"Morala sam to raditi toliko mnogo puta, on je zaista miješao sve lijekove", rekla je Rwaramba dodajući kako je jedno vrijeme Michael bio tako loše da je radila sve kako ga djeci ne bi vidjela u takvom stanju.

"Miješao je sve i svašta, a jako je malo jeo", rekla je Rwaramba koja se u vrijeme smrti ove pop zvijezde nalazila u Londonu. Trenutno je na putu prema Los Angelesu, a očekuje se kako će i nju ispitati tamošnja policija kako bi se razjasnila smrt Michaela Jacksona.

Ovisan o analgeticima

Također, dadilja kaže kako je Michael posljednjih godina bio ovisan o analgeticima zbog bolova koje je osjećao kao posljedicu brojnih ozljeda koje je zadobio plešući. To je bila, kako kaže dadilja, njegova verzija

Zanimljivo je kako je Rwaramba istaknula u razgovoru kako Michael nije uopće imao osjećaj za novac, pa je tako spomenula slučaj kada mu je ponuđeno milijun dolara za nastup u Japanu. No, svatko se već pobrinuo da uzme svoj dio novca od kojeg je, na kraju, samo 200 tisuća ostalo pop zvijezdi.

U razgovoru za The Times Rwaramba je evocirala svoje uspomene na petak, odnosno na dan nakon smrti njenog poslodavca. Kako kaže nazvala ju je njegova majka Katherine iz Michaelove kuće pitajući je gdje je njen sin čuvao gotovinu.

Djeca plaču, a gdje je gotovina?

"Djeca plaču i pitaju za tebe. Ne mogu vjerovati da je njihov otac mrtav. A gdje bi mogla biti gotovina?", dio je razgovora Michaelove majke i Rwarambe tog dana na što je dadilja odgovorila da pogleda ispod vreća za smeće i tepiha.

"Tada mi je rekla. Gdje si ti? Dođi! Dočekat ću te u Zračnoj luci" rekla je Rwaramba za Times dodajući kako je mama Jackson zvučala vrlo snažno.

http://www.index.hr
Michun

#349 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by Michun »

Ja sam se fakat uvijek pitala kako se izbjelio?
Ne vjerujem da je bolest. jer da je bolest ne bi postepeno i jednako gubio boju. Jasno se vidi na slikama da je postepeno izbjeljivo i po cijelom tijelu istim intenzitetom. Bile bi fleke neke vrste.
tatjanamster

#350 Re: UMRO MICHAEL JACKSON

Post by tatjanamster »

Michun wrote:Ja sam se fakat uvijek pitala kako se izbjelio?
Ne vjerujem da je bolest. jer da je bolest ne bi postepeno i jednako gubio boju. Jasno se vidi na slikama da je postepeno izbjeljivo i po cijelom tijelu istim intenzitetom. Bile bi fleke neke vrste.

valjda plastična hirurgija ima i za to lijeka :roll:
u svakom slučaju zaslužuje jedno veliko poštovanje, R.I.P.
jer bio je veliki umjetnik - to je neminovno,
njegov privatni život je bio nešto što me se ne bi trebalo i ne tiče,
kao što ne bih voljela da neko zavire u moj život.
Baš upravo slušam 'Nevaljalu Dajanu' i pitam se da li će ikada iko destići makar stepenik njegove slave i uspjeha.
Locked