- Nema džabe ni kod babe!

Ostavio je katastrofu...veću od ove poplave...mO k3 wrote:Sta je Ovaj svojima u Amanet ostavio ???
otprilike tako.pashasolidni wrote:poznajuci postovaoce lika i djela ovog ogavnog starcica,mislim da nije krepo,nego se tek rodio![]()
"ziv je gnjidica,umro nije,dok je srba i srbije"
Ljudi umiru, životinje krepavaju, a gamad crkava! Samo mi krivo što se nije patio ko' onaj mu fašistoidni "drug" šaron u izraelu, pa onda krepao nakon dugogodišnjih patnji!pojedinac wrote:Samo LJUDI umiru!
NEma potrebe da se na ovom svijetu pati, ima se on gdje krckati i patiti.Maharadza wrote:Ljudi umiru, životinje krepavaju, a gamad crkava! Samo mi krivo što se nije patio ko' onaj mu fašistoidni "drug" šaron u izraelu, pa onda krepao nakon dugogodišnjih patnji!pojedinac wrote:Samo LJUDI umiru!
Ako ništa ostavio je srbima u amanet knjigu Rat U Bosni (2012), predzadnja njegova u kojoj po ko zna koji put ponavlja klasicnu srpsku propagandu kombinovanu sa srpskom mitomanijom....ta knjiga ce im biti izvor napajanja u narednih 100 godina.mO k3 wrote:Sta je Ovaj svojima u Amanet ostavio ???
Komunistickimadner wrote:Vampir cetnicki.
objavio je još dvije knjigefuturista wrote:poslednje sto je objavio koliko je meni poznato je (knjiga - dnevnik)...u Tudjem Veku... procitao sam je... Cosic se u njoj osvrce na poslednju deceniju dvadesetog vijeka...

... I UMRO SI A NISI ZNAO DA KISI...Kemal Malovčić wrote:OTIŠO SI SARMU PROBO NISI!