e ako su i drugi onda je uredupitarozder wrote:pricaj ti sta hoces , ja sam ga vidio u borbi ... i drugi su puhali nije samo onanamo 'vamo wrote:o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!pitarozder wrote: sviju ti sto ne mozes vjerovat ... drzava puna mafijasa, sta je problem ...za razliku od vecine on je na pocetku rata dao veliki doprinos za odbranu grada i drzave sto se za ove druge ne moze bas rec
Umro Ćelo Bajramović????
-
interwal
- pitarozder
de kani se te entiteske suplje... sve vi znate ko je bio zlocinac i ko je kriminalac... mora da je haski miljenik ili je zego karlu pa nema nista od tih silnih dokaza za njega ... dokaze na sud i tuzi ga ... do tad ne talasaj sviju tiBetter Man wrote:Ćelo je jednostavno bio obični kriminalac ubica i silovatelj i kao takav nezaslužuje ni jednu lijepu riječ da se kaže o njemu. To što je stao u odbranu zemlje ne predstavlja ništa naspram svih njegovih zločina koje je počinio.pitarozder wrote:pricaj ti sta hoces , ja sam ga vidio u borbi ... i drugi su puhali nije samo onanamo 'vamo wrote: o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!
-
anamo 'vamo
da, celo i slicni celici, koje pojedinci kao ti, okivaju i velicaju. bagri je dobro dosao rat, da javno klepaju i ubijaju!pitarozder wrote:pricaj ti sta hoces , ja sam ga vidio u borbi ... i drugi su puhali nije samo onanamo 'vamo wrote:o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!pitarozder wrote: sviju ti sto ne mozes vjerovat ... drzava puna mafijasa, sta je problem ...za razliku od vecine on je na pocetku rata dao veliki doprinos za odbranu grada i drzave sto se za ove druge ne moze bas rec
-
anamo 'vamo
haj ga znaj, celo mudro suti...
- pitarozder
zao mi je lave sto jadovan nije mogao uc u grad pa da ti bude rahatluk, postenje i demokratijaanamo 'vamo wrote:da, celo i slicni celici, koje pojedinci kao ti, okivaju i velicaju. bagri je dobro dosao rat, da javno klepaju i ubijaju!pitarozder wrote:pricaj ti sta hoces , ja sam ga vidio u borbi ... i drugi su puhali nije samo onanamo 'vamo wrote: o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!
-
dimu
BHG wrote:puca mi qrac jel il nije...pogotovo to sto nas je "branio"...i mnogi drugi su nas branili pa danas jedva prezivljavaju ali nisu postali kriminalci i kvazi-mafijasi
on mafijas ? pa sto nije u zatvoru ako je mafijas ??
ili jeste mafijas ali je jaci od citave "POSTENE" drzave, policije, tuzilastva ??? pa mu ne smiju nista haha, to je vec malo teze, cime ostaje jedan zakljucak na kraju... da nije jedini, pa mi nije jasno zasto njega prozivaju u moru takvih i gorih od njega
i eto samo Celo ispade mafija na kraju.
sto tako ne prozivas politicare, direktore firmi itd ?
a kakav god da je bio, sta god da je radio, covjek je i ne treba nikome biti drago ako je umro
ako je nekome od vas direktno nastetio pa bujrum tuzite ga u ovom uredjenom drustvu u nasoj postenoj drzavi hahaha da vidimo dokle cete dogurati, mozda shvatite da je Celo samo jedna riba u moru
- BHG
prvo, sto ti neprocitas moje postove ako se odlucis na boldirani text?dimu wrote:BHG wrote:puca mi qrac jel il nije...pogotovo to sto nas je "branio"...i mnogi drugi su nas branili pa danas jedva prezivljavaju ali nisu postali kriminalci i kvazi-mafijasi![]()
![]()
on mafijas ? pa sto nije u zatvoru ako je mafijas ??
ili jeste mafijas ali je jaci od citave "POSTENE" drzave, policije, tuzilastva ??? pa mu ne smiju nista haha, to je vec malo teze, cime ostaje jedan zakljucak na kraju... da nije jedini, pa mi nije jasno zasto njega prozivaju u moru takvih i gorih od njega
i eto samo Celo ispade mafija na kraju.
sto tako ne prozivas politicare, direktore firmi itd ?
a kakav god da je bio, sta god da je radio, covjek je i ne treba nikome biti drago ako je umro
ako je nekome od vas direktno nastetio pa bujrum tuzite ga u ovom uredjenom drustvu u nasoj postenoj drzavi hahaha da vidimo dokle cete dogurati, mozda shvatite da je Celo samo jedna riba u moru
drugo, gdje sam ja to iskazao radost njegovom smrcu? samo sam reko boli me qrac isto ko sto bi njega bolio qrac za mene....toliko
-
_BosanaC
Problem je sto to 'boli me qrac' mnogi uzimaju za pravo da tumace kao neciju radost zbog te necije eventualne smrti... Meni licno ni iz dzepa ni u dzep... ali ne mogu vala ni patetike i te neke nazovi brige za velikog borca i branitelja... Pa i da jeste veliki borac i branitelj... Nije li licemjerje briga za te ljude tek i ako umru a ne za zivota? Jebo ti nas...
- fantom slobode
Selendra je tvoj rodni kraj, sta ces!!!Vidim treci komentar, pa ti odmah o selendrisonic45 wrote:Nikad Sarajevo neće ništa biti do obična selendra, kakva Evropa i neki kvazi spoj istoka i zapada. Dok ne dođe odobrenje od daidže ili amidže ništa se ne smije objaviti.
- pitarozder
sa razlikom da smrad jos nije izaso iz rupe a Ismet je citavo vrijeme bio dotupan tuzilastvu ... idiotsko poredjenje nema sta , al me ne cudi od koga je_BosanaC wrote:Dobro je, halalismo mu sve posto nije jedini mafijas nego ih ima jos, de sad da se dogovorimo jos koju ulicu da mu dadnemo pa da mogu na spavanje![]()
A ni Karadzic jos nije osudjen pa svi vrlo dobro znamo ko je i sta je
- Koshpa
Znas da ces prodisati, ovaj ako umre tek smo onda najebali od raznih gasija keljmendija i ostale siptarske bagre, moli boga da ovaj pozivi jos 100 godina, da nebi morali strahovat od sipaca, jer dok je ovaj covjek ziv u gradu ce biti "mirno" ako on umre jebali smo jeza u ledja, pazite sta vam kazemnausnica wrote:Ja se ne bih bunila da ga više nema. Nakon što su smaknuli onog drugog Ćelu, desio se znatan pad i zbunjenost mafijoza i njihovih potrčka. Sad kad i ovaj nestane, možda malo i prodišemo kao društvo, a ekonomija polako krene...
- fantom slobode
mislim da je mislio na ono Hasko tuzilastvo.pitt wrote:eh jaka tuzilastva u mp3:D kad celo i ostali sa hrpom odradjenih dijela setaju sa mirom
![]()
- Topla voda
ne znam da se ismet zamjerio normalnom insanu u gradu.
danas je bio u carsiji.ziv i vise-manje zdrav
danas je bio u carsiji.ziv i vise-manje zdrav
- Amazonka27
rajvosa^ wrote:Zali Boze za onom rajom sto isto tako prvi uzese puske u ruke, al ostase za primjer Bosni i Hercegovini iako ih danas vise nema. Ne znas im imena, al zato im obraz osta cist.
-
Hakala
neka ba Cele
da nije njega ko bi zavrsavo pitarima *zasluzene pobjede*
@BosanaC
patetican si ti jarane.ako je uzeo....neka je ...snas'o se cojek
a nije mogao nikako vise od fotljasa uzet.
a sistem kojim se toliko dicis je tzv kolektivizacijom uzeo doslovce SVE.pa niko ne rece da je najveci sin- lopov ,iako je imao na raspolaganju 7-8 viletina,radnu snagu,sredstav za rad....ukratko-sve.
a sve s koze naroda
daleko od toga da je Celo melec
i
@BosanaC
patetican si ti jarane.ako je uzeo....neka je ...snas'o se cojek
a sistem kojim se toliko dicis je tzv kolektivizacijom uzeo doslovce SVE.pa niko ne rece da je najveci sin- lopov ,iako je imao na raspolaganju 7-8 viletina,radnu snagu,sredstav za rad....ukratko-sve.
a sve s koze naroda
daleko od toga da je Celo melec