Umro Ćelo Bajramović????
-
latinalover
nausnica wrote:Ipak je 100% istina. Mrtvačnica javila da je umro jutros na kardiohirurgiji prije nego su ga donjeli mrtvozorniku na KCU.
ama nije istina....
moj poznanik pricao sa njim oko 16h danas ......ne lupetajte!
-
anamo 'vamo
i? jel mrtav, polumrtav, ziv, zivahan...
-
kameni spavač
Ne mogu da shvatim ovoliku sikiraciju zbog jednog mafijasa.
E, gdje i ja zivim!!!
Jeste li vi ljudi normalni?!
E, gdje i ja zivim!!!
- Drvosjeca iz Dejcica
Ako je mrtav sutra cemo citati u Avaz-u, do tada mandali ducan.Comrad wrote:pa ima li ovdje moderatora da ovo kljucaju...ccc
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
nidje ih kad treba a znaju mi temu brisatComrad wrote:pa ima li ovdje moderatora da ovo kljucaju...ccc
-
piskerernest
hajde da vidimo kojih je više ,onih koji bi volili da je ili nije mrtav
-
anamo 'vamo
celo, jarane, de ziv bio, reci svekolikom pucanstvu, jesi li mrtav. nema smisla vise...
- pitarozder
sviju ti sto ne mozes vjerovat ... drzava puna mafijasa, sta je problem ...za razliku od vecine on je na pocetku rata dao veliki doprinos za odbranu grada i drzave sto se za ove druge ne moze bas reckameni spavač wrote:Ne mogu da shvatim ovoliku sikiraciju zbog jednog mafijasa.
E, gdje i ja zivim!!!
-
anamo 'vamo
o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!pitarozder wrote:sviju ti sto ne mozes vjerovat ... drzava puna mafijasa, sta je problem ...za razliku od vecine on je na pocetku rata dao veliki doprinos za odbranu grada i drzave sto se za ove druge ne moze bas reckameni spavač wrote:Ne mogu da shvatim ovoliku sikiraciju zbog jednog mafijasa.
E, gdje i ja zivim!!!
-
urbanagerila
Evo docekao si ...._BosanaC wrote:Jedva cekam da neko zatrazi i kakva ulica da mu se dodjeli...
- pitarozder
pricaj ti sta hoces , ja sam ga vidio u borbi ... i drugi su puhali nije samo onanamo 'vamo wrote:o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!pitarozder wrote:sviju ti sto ne mozes vjerovat ... drzava puna mafijasa, sta je problem ...za razliku od vecine on je na pocetku rata dao veliki doprinos za odbranu grada i drzave sto se za ove druge ne moze bas reckameni spavač wrote:Ne mogu da shvatim ovoliku sikiraciju zbog jednog mafijasa.
E, gdje i ja zivim!!!
- Better Man
Ćelo je jednostavno bio obični kriminalac ubica i silovatelj i kao takav nezaslužuje ni jednu lijepu riječ da se kaže o njemu. To što je stao u odbranu zemlje ne predstavlja ništa naspram svih njegovih zločina koje je počinio.pitarozder wrote:pricaj ti sta hoces , ja sam ga vidio u borbi ... i drugi su puhali nije samo onanamo 'vamo wrote:o, da, veeeeliki doprinos.... koje je ono radnje, trgovine, shopove, auta...popuhao??? ne rise, sabana ti!pitarozder wrote: sviju ti sto ne mozes vjerovat ... drzava puna mafijasa, sta je problem ...za razliku od vecine on je na pocetku rata dao veliki doprinos za odbranu grada i drzave sto se za ove druge ne moze bas rec