Umro Ćelo Bajramović????

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Hakala wrote:neka ba Cele :D da nije njega ko bi zavrsavo pitarima *zasluzene pobjede* :D

@BosanaC

patetican si ti jarane.ako je uzeo....neka je ...snas'o se cojek :oops: a nije mogao nikako vise od fotljasa uzet.

a sistem kojim se toliko dicis je tzv kolektivizacijom uzeo doslovce SVE.pa niko ne rece da je najveci sin- lopov ,iako je imao na raspolaganju 7-8 viletina,radnu snagu,sredstav za rad....ukratko-sve.

a sve s koze naroda :wink:

daleko od toga da je Celo melec :shock: i
E jebi ga, ova tema je o Celi - a kad koji foteljas rikne onda ima da razvalimo po njemu jel heroj il lopov. Cekamo.
encian

Post by encian »

znaci ziv?

da se ponovim sa teme o tosi: uvijek dobri prvi odu :sad:

a ja mu za sve ratne usluge zelim da mu srce zaigra na pravdi Boga.

cuj molim te, nije celo skodio normalnom postenom svijetu. naravno, celo oliti robin hud. :lol:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Za ljude kao Celo, je uspjeh umrti prirodnom smrcu. Al' nece grom u koprivu. Neki mu spominju ratne doprinose. Ja mislim da ih je do sad uredno on naplatio. Tj. ratni doprinos 1992-ge. Poslje toga, sumnjam da ga je bilo.

Al' eto - ne zelim mu da se pati. Neka se odluci, il' s nama il' s Jukom, Cacom, Celom i Taibom, novom rajom sto bi reko Nazif Gljiva, pa da se i mi i oni odmore svi konacno. Konacno da nemam neki trzavica i da mi neko ne apelira emotivno, da postedim svog skromonog misljenja nekog mafijasa, jer je u vremenu kad je pamet znacila nista, i mudo znacilo sve, bio sto je bio. On je i tad znao - za sta gine i za sta se bori. Mnogi na to pitanje nisu dobili odgovor do danas. Barem ne zeljeni. Ali i na samom slucaju Celo - moze se primjetiti - sistem nase vladavine.

Prvo izadjes sa zoljom na Skenderiju u momentu kad ti u susret dolazi oklopno mehanizovana kolona cedo-JNA.

Onda postanes komandant vojne policije Sarajeva (ne kazem da lik nije imao muda, al' sta je Celo znao od vojske i policije - zajedno?).

Onda dobijes metak tik do srca, od nasih ljepih SIPOV-aca, Seva, i slicnih drugih - gorih od samog Cele - ilegalaca koji od vlasti dobijaju i izvrsavaju naloge i egzekuciji.

Onda odes u Njemacku, da prezivis, jer u Sarajevu ti ne gine - 2 metra pod zemljom s takvom ranom. Pa postanes gazda. Otvoris restoran i sve narodne pEvaljke dovodis. A dijaspore i pobjegulja raznih - sjebanih zivota - koliko ti dusa zeli da docekuju jutra ispod hastala. Normalno - ovo je samo bizmis, da se moze nekako, porijeklo kapitala uspostaviti.

Na kraju dana - vratis se u svoj grad, da se fijakerom vozas po pocasnom krugu, dok kerovi sjede oko tebe, svilena bordo zastava, i trip - "ja sam bandita rosa numero uno".

Pa vala, da mi je otac' djedo i babo. bilo bi mal'cic previse.
cico x

Post by cico x »

smrzo sam se jutros,brrrrr :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

besana wrote:
mIRCerka wrote:
besana wrote:Ćelo je živ i zdrav. Sjedim pored žene čiji sin radi u Koševu. I to na odjeljenju na kojem ćelo leži. Kardio...nešto... vaskularna valjda. Žena ga nazvala i pitala. Momak je nap'o, keže da je Ćelo živ i zdrav, a pošto je i Ćelo čuo informacioje o svojoj smrti otišao je u grad da se "POKAŽE" raji.
Eto...
A meni žao Tošea Proeskog...pravo :sad:
Ako lezi na odjeljenju, onda ne moze biti zdrav...no nejse, jel tema za katanac il sta?

Jesi odvratna u PM, koja si ti kompleksašica... Mo''š misliti tvoje pameti ... eto ti skontala da "ako leži ... nije zdrav" . :roll:
Sto sam kompleksasica?

Pamet nema veze s time, vec opca pismenost.
Obzirom da je provjereno i utvrdjeno da je ziv i da je ovo bila dezinformacija, tema ide pod katanac.
Locked