zima ide, ide zima mali zeko bundu ima:)-ili što nosite zimi

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
flora.sa

#1 zima ide, ide zima mali zeko bundu ima:)-ili što nosite zimi

Post by flora.sa »

Cure da li ste i zimi vječni pobornici mode, ili više volite da prekrijete bubrege, guzu, jajnike, nekim džemperima, štramplama i potkošuljama?
Da li zimi uopće nosite ove "mrske" stvari-potkošulje, štrample itd...

Da li vas nervira, i da li VAS hvata groznica kada vidite koku :D koja na -10, ima kratku majčicu, tako da se vidi pupa :D , plus kratka jakica, naravno otkopčana, ili i vi imate naviku da se tako nosite, čak i zimi?

Da li nosite štikle i po snijegu, bljuzgavici...
Boje koje nosite zimi-da li su "zatvorene" tj.tamnije, ili neke jarke, da "ubijete" zimsku monotoniju...

Pitanje za forumashe-da li zimi nosite duge gaće :D , štrample bez nogavica i sl. stvari...(za potkošulju ne pitam, to Balkanci nose i ljeti :D ...naučila mama da se sinovi čuvaju od prehlade :D )...

Nosite li debele čarape?

Oblačite li se slojevito tj.milion nekih majica, ili više volite laganije ipak, bez obzira što je hladno...tako jedna majica, ili džemper, pa preko jakna???

Volite li nositi kape, šalove i rukavice???

eto...znači vaš izbor odjeće za zimu je??? :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: zimski :oops:
Šandor

Post by Šandor »

Image
flora.sa

Post by flora.sa »

manijak1 wrote::oops: zimski :oops:
zašto sam i uopće mogla pomisliti da mi se ti prvi nećeš javiti :D ...

znači i duge gaće :D :D
vryzas

Post by vryzas »

kakva zima...ovde +16 8)
Paok 8)
manijak1

Post by manijak1 »

E te gaće produžene ........ne nosim od :D :D 96-e :D :D pa makar mi i bilo k'o autu bez permanta :oops: .
A i ljeti ........nosim potkošulje........tek radi apsorpcije :D :D znoja :D .
flora.sa

Post by flora.sa »

Šandor wrote:Image
da...upravo se sjetih da nisam navela ovaj bitni zimski modni :D , ali i funkicionalni :D dodatak :D :D

pa eto...ima li neko ispleten nakurnjak, da li je markiran i koji mu je dezen? :D :D

da li preferirate jednobojni, na prugice, ili možda ipak sa cvijetićima??? :D :D

prirodna ili sintetička vlakna??? :D :D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Uočavajući problem neadekvatnog ergonomskog rješenja klasičnih muških slip gaća, uz konsultovanje stručnjaka iz medicine i tekstilne oblasti, dizajnirali smo originalne muške gaće sa posebnim prostorom, dodatnom cirkulacijom vazduha i naglašenom termoregulacijom.

Image

Image

Prema našim ispitivanjima (ispitivanja su obavljena na manjem broju ispitanika), korištenjem ove vrste gaća:

javlja se kod muškarca veća želja za seksom (vjerovatno usljed prohladnosti polnih organa)
povećava se polna moć muškarca (čvršći penis).

Ovi rezultati ispitivanja evidentni su kod muškarca već nakon prve sedmice upotrebe ove vrste veša.

Uticaj ove vrste muškog rublja na zdravlje muškarca kao i njegovu seksualnu funkciju treba biti predmet višegodišnjeg ispitivanja timova medicinskih i stručnjaka iz drugih oblasti koji su kompetentni da ocjene domete ove vrste veša, ali eliminisanje znojenja polnih organa, udobnost prilikom nošenja, poboljšani higijenski uslovi te trogodišnje iskustvo autora ove inovacije kao i manjeg broja ljudi koji su učestvovali u prvim spitivanjima daju nam za pravo da se radi o sasvim novom odjevnom predmetu jednom od najkorisnijih ako ne i najkorisnijem za čovječanstvo.

Image
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :( Floro ode tema :D :D u krivom pravcu :oops: :D
flora.sa

Post by flora.sa »

manijak1 wrote::oops: :( Floro ode tema :D :D u krivom pravcu :oops: :D
ne...što???

to znači da forumashi zimi ne nose tange :D :D

pitanje za froumashice, nose li ih one????
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Oks ..........nemoj poslije ..........da se zna da ja nosim .........bokserice :D :D :D :D i ljeti i zimi :D :D
xygirl

Post by xygirl »

pa zar moda i potkosulje/strample/dzemperi ne mogu da idu skupa? moze naravno... mene su prije drzale furke da mi potkosulja smeta zimi jer se naguta :D strample predebele fuj! ovo ono :D ali sad imam osjecaj da bi se ukocila da izlazim vani bez svega ovoga... obavezno barem tanke strample, carape sve jedno, body nikad ne skidam samo ih mijenjam :D
nema mi nista gore kad vidim da se cura napucala, stikle, tanka majcica, pupak viri i ceka trolejbus :D i pritom glumi heroja :D
boje... pa draze su mi jake boje, volim kontraste ali zavisi, kako kad...
xygirl

Post by xygirl »

treba li napomenuti da u kuci nikad ne skidam priglavke :D:D
edu

Post by edu »

potkosulju ne nosim nikad..duge gace takodjer..ne spavam u pidzami..bez kape ni do granapa..rukavice nikad..(iako navucem rukave od dzempera kad je volan leden.. :D :D :D )..volim se slojevito oblaciti.. :D :D ..ono..svasta nesto na meni.. :D :D :D

jedna anegdota..haver izlazio s nekom trebicom..zima bila..i sutradan se mi nadjemo..i naravno odmah pitam..jesi li ga zabio?.. :D :D ..kaze on..ma buraz..bili u autu..ko ce se skidati??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne trebam spominjati da sam ostao bez teksta!

ps. floriana..sto se tice mog donjeg rublja..to znas.. :D :D :D
farky

Post by farky »

xygirl wrote:treba li napomenuti da u kuci nikad ne skidam priglavke :D:D
ni u krevetu? :shock: :D :D
debela

#16 Re: zima ide, ide zima mali zeko bundu ima:)-ili što nosite

Post by debela »

flora.sa wrote:Da li vas nervira, i da li VAS hvata groznica kada vidite koku :D koja na -10, ima kratku majčicu, tako da se vidi pupa :D , plus kratka jakica, naravno otkopčana...Da li nosite štikle i po snijegu, bljuzgavici...
ove opisane bih maljem u glavu
Vingo

#17 Re: zima ide, ide zima mali zeko bundu ima:)-ili što nosite

Post by Vingo »

flora.sa wrote:Cure da li ste i zimi vječni pobornici mode, ili više volite da prekrijete bubrege, guzu, jajnike, nekim džemperima, štramplama i potkošuljama?
Da li zimi uopće nosite ove "mrske" stvari-potkošulje, štrample itd...

Da li vas nervira, i da li VAS hvata groznica kada vidite koku :D koja na -10, ima kratku majčicu, tako da se vidi pupa :D , plus kratka jakica, naravno otkopčana, ili i vi imate naviku da se tako nosite, čak i zimi?

Da li nosite štikle i po snijegu, bljuzgavici...
Boje koje nosite zimi-da li su "zatvorene" tj.tamnije, ili neke jarke, da "ubijete" zimsku monotoniju...

Pitanje za forumashe-da li zimi nosite duge gaće :D , štrample bez nogavica i sl. stvari...(za potkošulju ne pitam, to Balkanci nose i ljeti :D ...naučila mama da se sinovi čuvaju od prehlade :D )...

Nosite li debele čarape?

Oblačite li se slojevito tj.milion nekih majica, ili više volite laganije ipak, bez obzira što je hladno...tako jedna majica, ili džemper, pa preko jakna???

Volite li nositi kape, šalove i rukavice???

eto...znači vaš izbor odjeće za zimu je??? :D
Obozavam se zabundati. Mrzim kad mi je hladno. Nema mi nista ljepse od kape i sala i rukavica. Ove zime imam narandzaste.
Prosle sam imala lude od eko krna iz H&M-a. Kao Jeti...

I iskreno, ove s golim pupcicima u januaru, vratolomnim spicevima na cizmama i slicnim accessories ne ganjaju modu draga moja. One ganjaju ono sto se stavi u ono na slici koju je postavio Sandor. Kakva greska!
I zao mi ih je...
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:potkosulju ne nosim nikad..duge gace takodjer..ne spavam u pidzami..bez kape ni do granapa..rukavice nikad..(iako navucem rukave od dzempera kad je volan leden.. :D :D :D )..volim se slojevito oblaciti.. :D :D ..ono..svasta nesto na meni.. :D :D :D

jedna anegdota..haver izlazio s nekom trebicom..zima bila..i sutradan se mi nadjemo..i naravno odmah pitam..jesi li ga zabio?.. :D :D ..kaze on..ma buraz..bili u autu..ko ce se skidati??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne trebam spominjati da sam ostao bez teksta!

ps. floriana..sto se tice mog donjeg rublja..to znas.. :D :D :D
:shock: :shock:

znači i zimi??? :D

je li još uvijek imaš one crvene tangice :D kao malo lakirane???? :D :D :D
edu

Post by edu »

ne..sad nosam one tvoje.. :D :D :D
PR80.

Post by PR80. »

Duge gace su najvise sexy. :D :D
A tek kad se jos kombinuju sa pletenim vunenim carapima. :D
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:ne..sad nosam one tvoje.. :D :D :D
eh pa sad.... :roll: ....kako stane.... :D :D :D
xygirl

Post by xygirl »

farky wrote:
xygirl wrote:treba li napomenuti da u kuci nikad ne skidam priglavke :D:D
ni u krevetu? :shock: :D :D
ma skoro pa ni u krevetu :D gdje cu ih skidati pravo dobre, imam ih u svim bojama, valja to izmijenjati do proljeca :P
eh zaboravih nadodati :D da su mi salovi i kape omiljeni detaljcici... sad sam se sjetila kako me mama uvijek prije ruzila, dok nisam nosila potkosulje zimi, kao BITNO JE DA TI UMOTAS VRAT A BUBREZI SU SVAKAKO MANJE VAZNI. ccc
edu

Post by edu »

flora.sa wrote:
edu wrote:ne..sad nosam one tvoje.. :D :D :D
eh pa sad.... :roll: ....kako stane.... :D :D :D
ne stane..nego ih okrenem naopako..pa je On.. :D ..uvijek slobodan.. :D :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Kapa, šal, rukavice, štrample+ termo čarape, potkošulja, gaće :D, pernata jakna, duboke cipele sa debelim đonom, i taaakooo.... puna ratna sprema :D:D

Image
edu

Post by edu »

i ja cu se tako oblaciti..kad ostarim.. :D :D :D
Post Reply