Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alica.k wrote:ma platicu i 180 al treba mi dobra velika torba koja ce trajat (inace mi benetton, sisley i te najduze traju, al nisam isla, ne da mi se hodat)
Meni isto Sisley stvarno traju godinama, njihove najcesce i kupujem, a nosim ih bas bas dugo
dudu wrote:A kakve su torbe iz Carpise generalno? Kvalitet naspram cijene?
Ja bih rekla da ako cesto mjenjas torbe onda je carpisa pun pogodak. Ako si tradicionalniji tip koji se naklati na jednu, dvije onda i nije bas najbolji izbor - osim one kolekcije koznih torbi.
meni je carpisa zakon - bila sam tradicionalni tip i osudjena na jednu koznu tasnu godinama. sad kupim tasnu za sezonu, najcesce bude 40-60 KM i to mi je zakon
Gospoda Ministarka wrote:Nadinka, i ostale dame, nosite li satchel vintage torbe?
Imam jednu smedu, ide mi fantasticno uz nove cipelice ali nikako da se naviknem.
pa da je imam nosial bih
meni su super te torbe, slobodno se navikni narocito s onim tvojim loafericama hihi
Nisi vidjela nove. Ove su zaista mrak. Ide ti slikica na PP.
Vidjela sam da si onu iz Manga stavila u danasnji prilog, kod mene je takva. Znaci da ja nju ipak nosam? Dosta mi je prakticna.
Last edited by Gospoda Ministarka on 28/09/2011 13:17, edited 1 time in total.
Gospoda Ministarka wrote:Nadinka, i ostale dame, nosite li satchel vintage torbe?
Imam jednu smedu, ide mi fantasticno uz nove cipelice ali nikako da se naviknem.
pa da je imam nosial bih
meni su super te torbe, slobodno se navikni narocito s onim tvojim loafericama hihi
Nisi vidjela nove. Ove su zaista mrak. Ide ti slikica na PP.
Vidjela sam da si onu iz Manga stavila u danasnji prilog, kod mene je takva. Znaci da ja nju ipak nosam?