Ja opet nisam shvatila gdje ce se otvoriti? Znas li slucajno ti?KatarinaKosaca wrote:Imali su natječaj. Imaju moj cvBetter Man wrote:U novom broju SB ima sve o Zari i dolasku u BiH i da će zaposliti 600 ljudi.
Zara u Sarajevu??
Moderator: anex
-
Ambrozija
#51 Re: Zara u Sarajevu??
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#52 Re: Zara u Sarajevu??
Netko je spominjao tržni centar na Aerodromu, mada je on tek u prvoj fazi, iskopali rupuAmbrozija wrote:Ja opet nisam shvatila gdje ce se otvoriti? Znas li slucajno ti?KatarinaKosaca wrote:Imali su natječaj. Imaju moj cvBetter Man wrote:U novom broju SB ima sve o Zari i dolasku u BiH i da će zaposliti 600 ljudi.
-
Ambrozija
#53 Re: Zara u Sarajevu??
I ja sam cula za Aerodrom, ali on je tek u pocetnoj fazi (ako ce uopce i pravi)...Javi ako procitas sta zanimljiov i dobij posaoKatarinaKosaca wrote:
Netko je spominjao tržni centar na Aerodromu, mada je on tek u prvoj fazi, iskopali rupuBaš ću sutra kupiti SB
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#54 Re: Zara u Sarajevu??
Hvala, napisaću čim pročitam... valjda se @better nije šalio sa SB. Imali su natječaj, ima 2 ili 3 mjeseca...Ambrozija wrote:I ja sam cula za Aerodrom, ali on je tek u pocetnoj fazi (ako ce uopce i pravi)...Javi ako procitas sta zanimljiov i dobij posaoKatarinaKosaca wrote:
Netko je spominjao tržni centar na Aerodromu, mada je on tek u prvoj fazi, iskopali rupuBaš ću sutra kupiti SB
- Čudna sorta
#55 Re: Zara u Sarajevu??
ja sam čula da će biti na mjestu gdje je sad Azel, u Titovoj, mada su to i prije pričali... a kako sam vidjela tamo je rasprodaja... e sad jesu li to samo priče, ne znam... a meni je onaj prostor baš taman za Zare...
kako bi to super bilo...
kako bi to super bilo...
-
trattincica
#56 Re: Zara u Sarajevu??
Ja kako sam čula, Zara ulazi preko srbijanske Zara franšize i da će prvu otvoriti u onom novom centru na M. Dvoru ( onaj u izgradnji ). A da Azel mora rasprodati svu robu, tj. svu Zarinu robu. Šteta jer se moglo jeftino a dobro kupiti...pogotovo mi je žao ovog našeg dobrinjskog Azela.
-
manki
#57 Re: Zara u Sarajevu??
Ne ulazi Zara preko srbijanske fransize, jer je prosle godine Inditex (Zara) otkupio fransizu od Miskovica, hoce direktno da djeluju na trzistu Srbije. I kod nas Zara ulazi direktno, ne preko fransize, vidis da je Inditex sam izdao konkurs za radna mjesta u Sarajevu..trattincica wrote:Ja kako sam čula, Zara ulazi preko srbijanske Zara franšize i da će prvu otvoriti u onom novom centru na M. Dvoru ( onaj u izgradnji ). A da Azel mora rasprodati svu robu, tj. svu Zarinu robu. Šteta jer se moglo jeftino a dobro kupiti...pogotovo mi je žao ovog našeg dobrinjskog Azela.
Ne vjerujem da ce se otvoriti u Sarajevo City Centru na M. Dvoru, jer u Slobodnoj Bosni pise da bi se u Sarajevu Zara trebala otvoriti mjesec-dva prije one u Mostaru, a u Mostaru se onaj shopping centar zavrsava u aprilu-maju, tako da bi u Sarajevu Zara trebala otvoriti u martu-aprilu najvjerovatnije, samo pitanje je gdje.
Evo isjecak taj iz SB
-
bauhaus
#58 Re: Zara u Sarajevu??
Zara mora platiti kaznu od 1,4 Mil. Eur u Brazilu zbog, kako je dokazano, robovlasnickih uslova rada za njene liferante.
Kupovinom Zara krpica podsticete najprljavije iskoristavanje ljudi.
Eto vam u Sarajevu i Bosni, ljudi su bez posla pa krojite i sijte sami sebi Design odjecu koju ne bi sebi mogli ni priustiti na Zapadu.
Kupovinom Zara krpica podsticete najprljavije iskoristavanje ljudi.
Eto vam u Sarajevu i Bosni, ljudi su bez posla pa krojite i sijte sami sebi Design odjecu koju ne bi sebi mogli ni priustiti na Zapadu.
- dinoo1898
#59 Re: Zara u Sarajevu??
kakva Zara u Mostaru???StupskaBitanga wrote:Tako se i NY otvorio prvo u Zenici a Zara u Mostaru
Nemojte me napadati ali naša Zarra će biti žara
Jer ja u Zari po Evropi nađem stvari ali jeftinih
Međutim skeptičan sam da će ovdje biti jeftino i pristupačno
-
manki
#60 Re: Zara u Sarajevu??
Pa otvara se u onom novom shopping centru Brodomerkur u Mostaru.dinoo1898 wrote:kakva Zara u Mostaru???StupskaBitanga wrote:Tako se i NY otvorio prvo u Zenici a Zara u Mostaru
- dinoo1898
#61 Re: Zara u Sarajevu??
ahaaaaa, normala, ja kontam vec ima pa gledam ko je ovdje ludmanki wrote:Pa otvara se u onom novom shopping centru Brodomerkur u Mostaru.dinoo1898 wrote:kakva Zara u Mostaru???StupskaBitanga wrote:Tako se i NY otvorio prvo u Zenici a Zara u Mostaru
a kad ce i onaj biti zavrsen, i cime ce ga popuniti bog sami zna...
- Čudna sorta
#62 Re: Zara u Sarajevu??
Da se hoće bar u Mostaru otvoriti, nije daleko skoknuti bar jednom mjesečno...
- MersY
- alica.k
#64 Re: Zara u Sarajevu??
jaoj, ima da odma idem ak ovako bude.
- dinoo1898
#65 Re: Zara u Sarajevu??
mene stvarno interesuje ko ce kupovati u ovom centru... nevezano sada za zaru, ali u mostaru sve i jedan trzni centar propade... osim ako ne ciljaju na neku klijenteli iz hrvatske i sl
-
Ambrozija
#66 Re: Zara u Sarajevu??
uh, povedi i mene......alica.k wrote:jaoj, ima da odma idem ak ovako bude.
- alica.k
#67 Re: Zara u Sarajevu??
moze ba, nije mostar preko svijetaAmbrozija wrote:uh, povedi i mene......alica.k wrote:jaoj, ima da odma idem ak ovako bude.
- Čudna sorta
#68 Re: Zara u Sarajevu??
a kad rekoše da bi se ovaj tržni centar u Mostaru trebao otvoriti?
-
manki
#69 Re: Zara u Sarajevu??
Evo vidis da su Sarajke navalile vec, budi bez brige.dinoo1898 wrote:mene stvarno interesuje ko ce kupovati u ovom centru... nevezano sada za zaru, ali u mostaru sve i jedan trzni centar propade... osim ako ne ciljaju na neku klijenteli iz hrvatske i sl
-
manki
#70 Re: Zara u Sarajevu??
Mart-april, centar je skoro gotovČudna sorta wrote:a kad rekoše da bi se ovaj tržni centar u Mostaru trebao otvoriti?

-
Ambrozija
#71 Re: Zara u Sarajevu??
To me i plasialica.k wrote:moze ba, nije mostar preko svijetaAmbrozija wrote:uh, povedi i mene......alica.k wrote:jaoj, ima da odma idem ak ovako bude.
- dinoo1898
#72 Re: Zara u Sarajevu??
Ma samo steta bi bila da onolika gradjevina propadne i bude prazna ima nilion kvadrata ondje hehehe. Sve radnje iz mostara mogu u ono statimanki wrote:Evo vidis da su Sarajke navalile vec, budi bez brige.dinoo1898 wrote:mene stvarno interesuje ko ce kupovati u ovom centru... nevezano sada za zaru, ali u mostaru sve i jedan trzni centar propade... osim ako ne ciljaju na neku klijenteli iz hrvatske i sl
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
- Čudna sorta
#73 Re: Zara u Sarajevu??
jedva čekam!manki wrote:Mart-april, centar je skoro gotovČudna sorta wrote:a kad rekoše da bi se ovaj tržni centar u Mostaru trebao otvoriti?![]()
-
sarajevsko_pivo
#74 Re: Zara u Sarajevu??
Ne ulazi Zara preko srbijanske fransize, jer je prosle godine Inditex (Zara) otkupio fransizu od Miskovica, hoce direktno da djeluju na trzistu Srbije. I kod nas Zara ulazi direktno, ne preko fransize, vidis da je Inditex sam izdao konkurs za radna mjesta u Sarajevu.. 
Ne vjerujem da ce se otvoriti u Sarajevo City Centru na M. Dvoru, jer u Slobodnoj Bosni pise da bi se u Sarajevu Zara trebala otvoriti mjesec-dva prije one u Mostaru, a u Mostaru se onaj shopping centar zavrsava u aprilu-maju, tako da bi u Sarajevu Zara trebala otvoriti u martu-aprilu najvjerovatnije, samo pitanje je gdje.
Evo isjecak taj iz SB

[/quote]
Gdje ce biti ova Zara u Sarajevu?
I sta ce biti sa Azelom? Nece se valjda svi Azeli po BiH po zatvarati? :O
Evo isjecak taj iz SB
Gdje ce biti ova Zara u Sarajevu?
- dinoo1898
#75 Re: Zara u Sarajevu??
Pravda za Azel hahaha al sada ozbiljno ako ostane azel rqja ce opet prijr ici tamo, propasti ce zarasarajevsko_pivo wrote: Gdje ce biti ova Zara u Sarajevu?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk