Zara u Sarajevu??

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Bambi_na_kofeinu

#176 Re: Zara u Sarajevu??

Post by Bambi_na_kofeinu »

girl wrote:u kotonu samo naziv firme ima veze s normalnim materijalom. ja onoliko sintetike na jednom mjestu jos vidjela nisam.
Uđi u Mango.
MADMalice

#177 Re: Zara u Sarajevu??

Post by MADMalice »

Bambi_na_kofeinu wrote:
girl wrote:u kotonu samo naziv firme ima veze s normalnim materijalom. ja onoliko sintetike na jednom mjestu jos vidjela nisam.
Uđi u Mango.
Ista stvar. Jedino jos u Zari mozes pronci poneki komad pamuka, svile, vune ili kasmira.
Last edited by MADMalice on 23/05/2012 16:45, edited 1 time in total.
delina

#178 Re: Zara u Sarajevu??

Post by delina »

Bambi_na_kofeinu wrote:
Uđi u Mango.
s ovim bih se dijelom složila, jer Mango stvarno ima više sintetike nego prije. Što se tiče Kotona, meni je jako loš, preskup za ono što nudi, a nudi jako malo, previše sintetike a modeli loša kopija starog Manga i Zare
girl

#179 Re: Zara u Sarajevu??

Post by girl »

iskreno, koton u sarajevu nikad nije ni valjao, poneka sitnica se moze naci, da ne vrsiti materijal kad ga pipnes (neki pamucni dzemper ili nesto). zarine pantalone su uglavnom sinteticke, a i ono malo pamucnih su pravljene za, hm ne znam stvarno da ikom mogu da stoje. jedino se u mangu mogu naci pristojne pantole. i zara i mango imaju dobre sakoe. a sad je valjda moda nositi te sinteticke stvari od kojih se preznojis kad im se na metar priblizis, a kamoli da ih obuces. ipak, dobre pamucne majice i kosulje se mogu cesce naci u mangu nego u ovim drugim radnjama (mada je i on daleko od onog sto je bio). sve cesce prosetam do orsay-a.
hadzinicasa

#180 Re: Zara u Sarajevu??

Post by hadzinicasa »

u kotonu nikad ništa nisam kupila jer je sve sintetika.
mango u izlogu i na slikama izgleda ok, ali kad obučeš izgleda baš baš jeftino.
zara - može se naći ponešto.
TULIPANKAxD

#181 Re: Zara u Sarajevu??

Post by TULIPANKAxD »

Hej zna li ko kada ce biti snizenje u Mangu! :)
hrle1976

#182 Re: Zara u Sarajevu??

Post by hrle1976 »

Zbog EU kod nas "siromasnih" i kod oni bogatij u EU iste cijene na odjecu. Tako palti 100€ ovaj pulover, jer nisam mogo bojama odolit
Image

Zao mi ga nosit :D

BiH bi tebala biti paradise po niskim cijenama ali izgleda sve je na standardu EU :-)
MADMalice

#183 Re: Zara u Sarajevu??

Post by MADMalice »

100 eura??? U Zari?
Joj te bi boje trebale mijenjati mjesto, intenzitet i sl. za tu lovu hhaha!
samo_ti

#184 Re: Zara u Sarajevu??

Post by samo_ti »

Vrijeme prolazi, a u Azelu sve vise i vise Zarine robe :D
opa22

#185 Re: Zara u Sarajevu??

Post by opa22 »

ja ne znam sto se ljudi cude kad netko kaze da je skupo platio neki dzemper, majicu ili nesto trece u Zari, po meni je zara uzasno skupa ( bar u Munichu), obicna zenska i muska majica kratkih rukava 80€, ne znam da li se radilo o novoj kolekciji ali bez obzira to mi je bezobrazno skupo, ista na siranu 20 maraka :lol:
melrose

#186 Re: Zara u Sarajevu??

Post by melrose »

opa22 wrote:ja ne znam sto se ljudi cude kad netko kaze da je skupo platio neki dzemper, majicu ili nesto trece u Zari, po meni je zara uzasno skupa ( bar u Munichu), obicna zenska i muska majica kratkih rukava 80€, ne znam da li se radilo o novoj kolekciji ali bez obzira to mi je bezobrazno skupo, ista na siranu 20 maraka :lol:

E hvala bogu napokon neko dijeli moje misljenje! I po meni je ZARA skupa, tj. skupa je za kvalitetu koju nudi. Dizajn je super (barem po mom ukusu), ali su npr. majicice koje su paperjaste po mom rezonu preskupe (jedino sto dobro izgledaju). Isto mogu reci i za Desigual (dizajn super, ali ta lova za tu kvalitetu.... :roll: ne bih dala nikad', pa ni tad').
MADMalice

#187 Re: Zara u Sarajevu??

Post by MADMalice »

sve se slazem nego kad ce doci vise u Sarajevo? pa da barem parim oci! :)
melrose

#188 Re: Zara u Sarajevu??

Post by melrose »

MADMalice wrote:sve se slazem nego kad ce doci vise u Sarajevo? pa da barem parim oci! :)

Svako parenje ociju u Zari zavrsi kupovinom neke budalastine, zato ti savjetujem idi na: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... home/ba/en

Jos se sjecam kako je to izgledalo prije 10ak godina u Madridu, kada sam sasvim slucajno naletjela na Zarinu prodavnicu od 5 spratova...majke mi, obasjala me neka svjetlost i onda sam usla u hram...
otherside

#189 Re: Zara u Sarajevu??

Post by otherside »

hahahahaha...ista stvar se i meni desila u parizu :D
nekad kasno popodne pita me prodavac jesam li od jutros ikako izasla iz radnje :shock:
hint: tri puta u jednom danu svracala da parim oci i istresam dzepove :D
doduse, sad mi je malo jasnije da je kvalitet prilicno nizak ali su im modeli po mom ukusu.
alchak.ba

#190 Re: Zara u Sarajevu??

Post by alchak.ba »

U Mostaru ima Zara i Bershka.
Imam sasvim ok stvari i nisu previse skupi.
Ali_G

#191 Zara u Sarajevu??

Post by Ali_G »

Ne znam samo gdje nalazite te obicne majce po 80€? Pa nije Boss:)
MADMalice

#192 Re: Zara u Sarajevu??

Post by MADMalice »

melrose wrote:
Svako parenje ociju u Zari zavrsi kupovinom neke budalastine, zato ti savjetujem idi na: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... home/ba/en

Jos se sjecam kako je to izgledalo prije 10ak godina u Madridu, kada sam sasvim slucajno naletjela na Zarinu prodavnicu od 5 spratova...majke mi, obasjala me neka svjetlost i onda sam usla u hram...
Pregledavam ja to svaki dan hahaha, nego hocu da udjem u radnju, da to opipam, probam :D
A i nadje sto sta povoljno za kupiti...treba se samo zaroviti!
Daleko mi Mostar jbg!
alchak.ba

#193 Re: Zara u Sarajevu??

Post by alchak.ba »

ja u iduce sedmice u mostar, bujrum :-p

stvarno imaju ok robe, ne preskupo, a nije nesto ni jeftino.....

recimo, hlače muške, šminkaste malo oko 80 KM.
bermude oko 40-50 KM.
cipele ljetne oko 100 KM i tako
alchak.ba

#194 Re: Zara u Sarajevu??

Post by alchak.ba »

Ali_G wrote:Ne znam samo gdje nalazite te obicne majce po 80€? Pa nije Boss:)
ma i vani kad odes ima jeftinijih stvari.
MADMalice

#195 Re: Zara u Sarajevu??

Post by MADMalice »

mene samo mori jedna cinjenica da majica koju sam ja kupila u Azelu prije mjesec dana, u Zari stoji 50 KM, a ja je platila 5! vec se danima oporavljam od te cinjenice!
ne znam da li sam sokiranija cinjenicom kako je 5 KM bezobrazno malo ili kako je 50 KM bezobrano puno! :lol:

kako god...postoji na njihovom siteu nekoliko stvarcica prosjecne skupoce koje su mi zapele za oko i kojih se moram domoci, ali planirajuci put do mostara, sve si mislim, sad ce oni u sarajevo, samo njih nikako ovdje!
zna li neko dokle je taj centar na aerodromu stigao?
melrose

#196 Re: Zara u Sarajevu??

Post by melrose »

Zamisli kako bi ti bilo da si kupila majicu u Zari za 50, a pa poslije vidjela tu za 5!!!
alchak.ba

#197 Re: Zara u Sarajevu??

Post by alchak.ba »

MADMalice wrote:mene samo mori jedna cinjenica da majica koju sam ja kupila u Azelu prije mjesec dana, u Zari stoji 50 KM, a ja je platila 5! vec se danima oporavljam od te cinjenice!
ne znam da li sam sokiranija cinjenicom kako je 5 KM bezobrazno malo ili kako je 50 KM bezobrano puno! :lol:

kako god...postoji na njihovom siteu nekoliko stvarcica prosjecne skupoce koje su mi zapele za oko i kojih se moram domoci, ali planirajuci put do mostara, sve si mislim, sad ce oni u sarajevo, samo njih nikako ovdje!
zna li neko dokle je taj centar na aerodromu stigao?
centar nije ni zapocet kako treba
Dr.Mr.Fr.

#198 Re: Zara u Sarajevu??

Post by Dr.Mr.Fr. »

melrose wrote:Zamisli kako bi ti bilo da si kupila majicu u Zari za 50, a pa poslije vidjela tu za 5!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D
Malik Urcic

#199 Re: Zara u Sarajevu??

Post by Malik Urcic »

Image
alchak.ba

#200 Re: Zara u Sarajevu??

Post by alchak.ba »

Taman :-D
Post Reply