Ma moj stil ti je krajnje jednostavan, al hvala ako mislis tako :* tu sam,s ta god mogu pomociGospoda Ministarka wrote:Jeste, ali kad si talentovana poput tebe.Nadinka wrote:super su mi ove kombinacije, teget plavi skao ti je bas klasika, nejga mozes iskoristiti maksimalno
What to wear???
Moderator: anex
- Nadinka
#676 Re: What to wear???
-
Gospoda Ministarka
#677 Re: What to wear???
Ne budi lazno skromnaNadinka wrote:Ma moj stil ti je krajnje jednostavan, al hvala ako mislis tako :* tu sam,s ta god mogu pomociGospoda Ministarka wrote:Jeste, ali kad si talentovana poput tebe.Nadinka wrote:super su mi ove kombinacije, teget plavi skao ti je bas klasika, nejga mozes iskoristiti maksimalno
- Nadinka
#678 Re: What to wear???
Evo ministarko jedan malo neklasicni sa teget sakoom, cisto kao idejica:

-
Gospoda Ministarka
#679 Re: What to wear???
Hvala Nadinka, trenutno sam ogranicena na crne i ljubicaste cipelice i sive i smede cizmice tako da cu pokusati umjesto sivih smede cizmice da obujem ma neznam sad sam zbunjena....
nemam ni sivu suknjicu. 
- bez_ideje
#680 Re: What to wear???
Zelim ovakvu sivu suknjicu......ocajnicki je zelim

- Nadinka
#681 Re: What to wear???
ok, sad kad imam imput o obuci lakse mi jeGospoda Ministarka wrote:Hvala Nadinka, trenutno sam ogranicena na crne i ljubicaste cipelice i sive i smede cizmice tako da cu pokusati umjesto sivih smede cizmice da obujem ma neznam sad sam zbunjena....![]()
![]()
nemam ni sivu suknjicu.
npr u ovakvoj verziji, ljubicaste cipelice slobodno idu..
ili sive cizmice
- Nadinka
#684 Re: What to wear???
Ovo su mi neki stari setovi, ali dolaze proljecni dani, a ovo su neke klasika kombinacije:

- alica.k
#685 Re: What to wear???
imas slicnu u tiffanyjubez_ideje wrote:Zelim ovakvu sivu suknjicu......ocajnicki je zelim![]()
![]()
- bez_ideje
#686 Re: What to wear???
U tiffaniju u robotu ?
Odoh veceras ili ujutru

Odoh veceras ili ujutru
- alica.k
#687 Re: What to wear???
vidjala sam je naizmjenicno u robotu i u grand centru na ilidzi. kad ima u jednom, nema u drugom, il barem meni se tako cini

ima i crna ista, pa ako je snimis, reci im nek zovu druge prodavnice da pitaju imal siva
ima i crna ista, pa ako je snimis, reci im nek zovu druge prodavnice da pitaju imal siva
- bez_ideje
#688 Re: What to wear???
Hvalaaaa.....do ilidje ne isla,u Robot picim 
- Nadinka
#689 Re: What to wear???
nemoj zezati da ima ovakva, i ja bih rado jednu 
- alica.k
#690 Re: What to wear???
SLIIIICNA, ista nije 
a ovo vam je lako i sasit ako cemo iskreno
a ovo vam je lako i sasit ako cemo iskreno
- bez_ideje
#691 Re: What to wear???
Jel se to dobrovoljno javljas 
- alica.k
#692 Re: What to wear???
ne, ja ne znam napraviti ovo oko struka sa onim rastezljivim koncem nazalost
smotana sam za to
-
zamzija
#693 Re: What to wear???
Slažem se!!! Tebi Nadinka ništa nije teško iskombinovati, a ja muku mučimGospoda Ministarka wrote:Jeste, ali kad si talentovana poput tebe.Nadinka wrote:super su mi ove kombinacije, teget plavi skao ti je bas klasika, nejga mozes iskoristiti maksimalno
Imam i ja sličan strukiran sako plave boje dobila od rodice, a visi mi u ormaru godinu dana nisam ga nijednom obukla. Ne volim kombinaciju plavo - crne boje, a ne mogu se sjetiti ni jedne druge osim sa bijelom košuljom...
-
zamzija
#694 Re: What to wear???
baš super! I samo tako nastavi, budi drugačija, kreativna!Partizzanka wrote:samo da znate da ste me preporodile
danas me je na sabahu sefica iznenadjeno pohvalila jer sam (pazi sad vamo) obukla SUKNJU!
jedina sam od 15 zena u firmi koja je obukla suknju .. ovdje je to medju zzenama manje vise misaona imenica
ali ne i sa mnom![]()
i sama sam sebe pohvalila
-
zamzija
#695 Re: What to wear???
Uuuuu ovo mi se sviđa, odlično ide ova plava ovu boju - kako se zove ova boja: bež, krem oker ?!?Nadinka wrote:
Moraću da isprobam sa svojim sakoom
- Nadinka
#696 Re: What to wear???
Evo jedna za one koje vole boje:

Inace bež sako, kao i teget plavi, mozete kombinovati skoro sa svim..
Zamzija, jel teget plavi sako kod tebe ili kraljevsko plavi?
Uz teget plavi: vec sam spominjala prugastu plavo-bijelu kosuljicu, potom svijetlo plava kosuljica, ltamno ljubicasto za zagasitu verziju, bijelo naravno, krem -bež super ide uz teget

Uz teget plavi: vec sam spominjala prugastu plavo-bijelu kosuljicu, potom svijetlo plava kosuljica, ltamno ljubicasto za zagasitu verziju, bijelo naravno, krem -bež super ide uz teget
-
inspire_me
#697 Re: What to wear???
Upravo tako Nadinka...Nadinka wrote:Evo jedna za one koje vole boje:
Ja sam veliki fan svih bez nijansi, i uopste ovih pjescanih boja, a njih mozes kombinovati odlicno sa skoro svim bojama...
-
zamzija
#698 Re: What to wear???
Nadinka wrote: Zamzija, jel teget plavi sako kod tebe ili kraljevsko plavi?
Ovakav, Zarin, samo bez bijelih dijelova rukava, i džepovima sastrane ( mislim da je ovo kraljevska plava - meni baca na jeans plavu

- Nadinka
#699 Re: What to wear???
ma ovo je meni teget plava, normalna
ona kraljevska je drečava tamno plava, mi smo ej nekad zvali serpa plava 
Ovaj uz jeans dole npr mozes nositi gore skoro pa bilo sta-majice recimo svih onih neutralnih krem, bez, puder roza, sivkasto roza, bijela, svijetlo plava
Odlicno ide uz prugaste kombinacije kosuljica i majica-plavo bijela, crveno bijela, bez bijela i slicno
donji dio najbolje jeans ide, ali kao sto vidis iz ove gore slike uz bijele hlace moze biti ekstra i uz pjescano bez isto
Ovaj uz jeans dole npr mozes nositi gore skoro pa bilo sta-majice recimo svih onih neutralnih krem, bez, puder roza, sivkasto roza, bijela, svijetlo plava
Odlicno ide uz prugaste kombinacije kosuljica i majica-plavo bijela, crveno bijela, bez bijela i slicno
donji dio najbolje jeans ide, ali kao sto vidis iz ove gore slike uz bijele hlace moze biti ekstra i uz pjescano bez isto
-
Gospoda Ministarka
#700 Re: What to wear???
Moram si kupiti neke smede sandalice, to govorim od prosle godine i nikad ne kupim.
Bas mi treba za ovih kombinacija sa tamno plavom i ovom "rozonarandastom"
tj. boja breskve.
Bas mi treba za ovih kombinacija sa tamno plavom i ovom "rozonarandastom"