What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
eluna

#5976 Re: What to wear???

Post by eluna »

nadi - možeš li ukombinovati crvenu žensku motorsku jaknu sa nečim ....... znam da joj kao osnova najbolje stoje farmerice, ali hajde eto da vidim ima li šta još :-D

jakna je više sportskog kroja ....
Nadinka

#5978 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Eluna, probacu naci takvu jaknu, ako ne uspijem nista od kombinovanja :)

Evo danas jedna haljina u jesenskoj i ljetnoj kombinaciji:
Image

Drugu pogledajte ovdje :D

http://malezensketeme.com/moda-iz-naseg ... mbinacije/
asrna

#5979 Re: What to wear???

Post by asrna »

Pripremite se za jesen, obavezne boje, siva, zelena, plava, crna, narandzasta ;)
Uzivajte drage dame :I
Mustang1

#5980 Re: What to wear???

Post by Mustang1 »

Nadam se da vas necu poremetiti ali posto nema teme druge a ovo i jest vise zenska kapa nego muska pa da priupitam znate li gdje ima uzeti ovakvu kapu .. Imao sam ali mi ukrali prosle zime :D Ali bas ovakvu sa ovim "vezom" .. Onu obicnu mogu i na pijaci naci samo izvratim :D

Image
alanx

#5981 Re: What to wear???

Post by alanx »

Image
Nadinka

#5982 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Danas nosimo kožnu jaknu + boyfriend jeans + majicu sa natpisom
Image
Detalji i cijene na: http://malezensketeme.com/moda-iz-naseg ... -natpisom/

Tu je i vodič za kožne jakne: http://malezensketeme.com/vodic-za-kupo ... zne-jakne/

Kao i vodič za kožne suknje: http://malezensketeme.com/vodic-za-kupo ... -suknje-2/
Ujedam

#5983 Re: What to wear???

Post by Ujedam »

asrna wrote:Pripremite se za jesen, obavezne boje, siva, zelena, plava, crna, narandzasta ;)
Uzivajte drage dame :I

a ljubičasta :D

svaka boja je super kad je znaš dobro iskoristiti :thumbup:
eluna

#5984 Re: What to wear???

Post by eluna »

Mustang1 wrote:Nadam se da vas necu poremetiti ali posto nema teme druge a ovo i jest vise zenska kapa nego muska pa da priupitam znate li gdje ima uzeti ovakvu kapu .. Imao sam ali mi ukrali prosle zime :D Ali bas ovakvu sa ovim "vezom" .. Onu obicnu mogu i na pijaci naci samo izvratim :D

Image
Prika moj, ovo se plete. ....... ako nemas kakvu nanu u blizini javi se na ppda to sredimo :)
ludacha

#5985 Re: What to wear???

Post by ludacha »

Mozda nije adekvatna tema..al pokusat cu ovdje.

Vec dugo, al ne bas aktivno, trazim crnu torbu. Jel imate kakvih prijedloga gdje traziti?
Pptrebno je da ima veliki remen da se moze nositi na i preko ramena, da je kozna, ne prevelika, onako srednje velicine..

Ukratko trazim dizajn i kvalitet u prakticnom pakiranju :grin: imate kakvih prijedloga?
Afanasi_94

#5986 Re: What to wear???

Post by Afanasi_94 »

ludacha wrote:Mozda nije adekvatna tema..al pokusat cu ovdje.

Vec dugo, al ne bas aktivno, trazim crnu torbu. Jel imate kakvih prijedloga gdje traziti?
Pptrebno je da ima veliki remen da se moze nositi na i preko ramena, da je kozna, ne prevelika, onako srednje velicine..

Ukratko trazim dizajn i kvalitet u prakticnom pakiranju :grin: imate kakvih prijedloga?
Pogledaj u Carpisi ili u Deichmannu. :D
Crne torbe su klasika i kod njih bi to trebalo biti. Što se tiče kvalitete oni su okej, a cijene pristojne posebno u Deichmannu.
ludacha

#5987 Re: What to wear???

Post by ludacha »

Tako je, samo nema koze. Ja trazim nesto sto cu moci dugo koristiti. + Nisam ljubitelj shoppinga.
Afanasi_94

#5988 Re: What to wear???

Post by Afanasi_94 »

Otiđi u Samsonite. Skupo jeste ali je barem kvalitetno i može se nositi godinama.
Ujedam

#5989 Re: What to wear???

Post by Ujedam »

Ja kupila torbu crnu veću, sa remenom, mnogo dobra imitacija kože.. u Accessorize :D
VenomousV

#5990 Re: What to wear???

Post by VenomousV »

u accessorize su toliko nekvalitetne torbe :-)
steta jer bude bas lijepih
Ujedam

#5991 Re: What to wear???

Post by Ujedam »

VenomousV wrote:u accessorize su toliko nekvalitetne torbe :-)
meni je ova dobra :D ja inače dobro čuvam stvari :D a platila sam je masno, možda zbog toga :lol:
VenomousV

#5992 Re: What to wear???

Post by VenomousV »

Ujedam wrote:
VenomousV wrote:u accessorize su toliko nekvalitetne torbe :-)
meni je ova dobra :D ja inače dobro čuvam stvari :D a platila sam je masno, možda zbog toga :lol:

Cuvam i ja, potraju mi torbe ali evo npr jedna crna (iz Accessorize-a), imitacija koze, sa dugim kaisem, jako lijepa - guli se, sve mi crne tackice ostaju po kozi ako dotaknem.

Inace trazim neku torbu vec 2-3 mjeseca i nikako da nadjem nesto da mi odgovara :-)

Doduse, bila je jedna u Mamcetu, savrsena, neka boja izmedju mint i tirkizne. Gledala je u izlogu nekoliko dana jer nisam nikako bila u gradu prije 8. Jedan dan maksuz dodjem ranije kad prodata, ostala ista takva blijedo roza. Ajd reko da pogledam kakva je unutra, mozda to nije to sto sam trazila, al' jok, sve sto sam ikad trazila od torbe ta je imala :roll: Dzaba kad ne nosim tu boju
Ujedam

#5993 Re: What to wear???

Post by Ujedam »

Ma slažem se ja da je haman nemoguće naći finu torbu za fine pare.. ja sam znala kupiti veoma kvalitetne torbe u Bingu :-D po vrlo povoljnim cijenama.. ali ja zapičim u onaj Bingo u Hadžićima jer je tamo izbor veći i bolji.. I u waikiki-ju su dobre torbe :thumbup:
Nadinka

#5994 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Kastanienallee, smislim nešto sutra-prekosutra :) I ja nemam ništa u ovim bojama :)
Kastanienallee wrote:@Nadinka
Ne volim inace nikakve nijanse zelene ali neki dan nisam mogla odoliti da ne kupim ovu jaknicu. Osim nje i simpa mekanog sala u kombinaciji menta, bijela i crna nemam nista u tim tonovima i ne znam s cim nositi tu jaknu...hlace ne nosim...kakva bi suknjica ili haljina isla uz ovu jaknu. I sta obuti? Hvala
Image
Afanasi_94

#5995 Re: What to wear???

Post by Afanasi_94 »

Ne volim inace nikakve nijanse zelene ali neki dan nisam mogla odoliti da ne kupim ovu jaknicu. Osim nje i simpa mekanog sala u kombinaciji menta, bijela i crna nemam nista u tim tonovima i ne znam s cim nositi tu jaknu...hlace ne nosim...kakva bi suknjica ili haljina isla uz ovu jaknu. I sta obuti? Hvala
Image
Uz ovu jaknu bi ti najbolje išle farmerke uskog kroja ali ako to već ne nosiš onda neka kraća suknja crne boje i visoke čizme. :D
Ovako nešto:

Image
ludacha

#5996 Re: What to wear???

Post by ludacha »

Nesto poput ove..jel znate da li se igdje ista ovako naci?

http://www.ebags.com/product/foley-cori ... d=10267856
Keiko

#5997 Re: What to wear???

Post by Keiko »

Image
Ako smijem...

Uz slicnu jaknu nosim 'olovka' suknje, crnu ili tamno plavu sa tankim zelenim i sivim prugama, crne gleznjace sa kockastom petom od nekih 5cm i milijun kombinacija majica i salova. Licno opcenito preferiram bijele i sive majice ali sa ovom bojom dobro idu ljubicasta i narandzasta, pogotovu kad se boje 'uvezu' salom ili nekom zanimljivom ogrlicom.
Nadinka

#5998 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Eh pošto sad izvlačimo džemperke iz ormara evo danas 7 kombinacija kako ih sve nositi, sa različitim džemperima/kardiganima naravno:
http://malezensketeme.com/moda-iz-naseg ... -kardigan/
Jedna od sedam:
Image
Ljube

#5999 Re: What to wear???

Post by Ljube »

@Nadinka ,meni treba kombinacija za svadbu...uz haljinu leopard uzorka iz lindex-a,ali ne mogu da nađem sliku te haljine :evil:
Tek malo iznad koljena je,nije preuska,bez rukava...
Eto žene uključite se,pomoć dobrodošla :D
Ljube

#6000 Re: What to wear???

Post by Ljube »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Evo je :D samo joj ovaj crni dio nije ovako naboran i nema ovu zlatnu nit okolo... :D
Post Reply