Pogledaj u Alma ras, oni su imali haljine ovog kroja, različitih boja i uzoraka, prijateljica trudnica kupovala i bile su finog materijala baš, a koštale su oko 50 KMradenska wrote:gdje mogu kupiti ovakvu haljinu ( da je malo deblji materijal, kao one turske pamucne majice) ili bi mozda bilo bolje da mi neko kroji. Opet koliko bi to otprilike kostalo
What to wear???
Moderator: anex
- Nadinka
#5501 Re: What to wear???
- Nadinka
#5502 Re: What to wear???
Neyoo trazila si, evo ih
Kombinacije sa dubokim cizmama, za pocetak 5 njih, valja mi i poslije nesto vampravit cijelu zimu 
http://malezensketeme.net/kako-nositi-duboke-cizme/
-
radenska
#5503 Re: What to wear???
E Nadi hvala puuuuno, cim stignem idem u alma ras, skroz sam zaboravila na njihNadinka wrote:Pogledaj u Alma ras, oni su imali haljine ovog kroja, različitih boja i uzoraka, prijateljica trudnica kupovala i bile su finog materijala baš, a koštale su oko 50 KMradenska wrote:gdje mogu kupiti ovakvu haljinu ( da je malo deblji materijal, kao one turske pamucne majice) ili bi mozda bilo bolje da mi neko kroji. Opet koliko bi to otprilike kostalo
-
maraska
#5504 Re: What to wear???
Oduševljavaju me tvoje kombinacije, super si, Nadi!Nadinka wrote:Neyoo trazila si, evo ihKombinacije sa dubokim cizmama, za pocetak 5 njih, valja mi i poslije nesto vampravit cijelu zimu
- Nadinka
#5505 Re: What to wear???
Hvala maraskamaraska wrote:Oduševljavaju me tvoje kombinacije, super si, Nadi!Nadinka wrote:Neyoo trazila si, evo ihKombinacije sa dubokim cizmama, za pocetak 5 njih, valja mi i poslije nesto vampravit cijelu zimu
-
mp3problem
#5506 Re: What to wear???
Evo pitanje od mene za Nadi i ostale dame 
Nosite li hlače uvučene u duboke čizme? Koji tip hlača je OK nositi na ovaj način?
Meni strašno ružno izgleda kada vidim svijetli jeans uvučen u duboke čizme, pogotovo ako čizme imaju petu.
Općenito mi se ne dopada to uvlačenje hlača u čizme, ali je jako praktično, ja imam čizme iznad koljena i ne mogu ih nositi ispod hlača, dakle samo na suknju, pa pokušavam naći način da ih nosim nekako i kad nisam u suknji.
Nosite li hlače uvučene u duboke čizme? Koji tip hlača je OK nositi na ovaj način?
Meni strašno ružno izgleda kada vidim svijetli jeans uvučen u duboke čizme, pogotovo ako čizme imaju petu.
Općenito mi se ne dopada to uvlačenje hlača u čizme, ali je jako praktično, ja imam čizme iznad koljena i ne mogu ih nositi ispod hlača, dakle samo na suknju, pa pokušavam naći način da ih nosim nekako i kad nisam u suknji.
- Nadinka
#5507 Re: What to wear???
A jesi li pogledala današnje kombinacije sa dubokim čizmama?mp3problem wrote:Evo pitanje od mene za Nadi i ostale dame
1. Meni svijetle farmerke u čizmama gotovo bez izuzetka izgledaju ko za estrade, dakle no no.
2. Ja u duboke čizme nosim uvučene hlače - i to ili uske skroz hlače ili one sa naborima-faltnama naprijed, kao npr u ovoj jednoj kombinaciji. Naravno,ako uzmes preuske cizme imaces problem jer ne mozes nista uvuci u njih.
-
mp3problem
#5508 Re: What to wear???
Pa da, pogledala sam, to me i inspiriralo da ti postavim pitanje, ove kombinacije su extra.Nadinka wrote:A jesi li pogledala današnje kombinacije sa dubokim čizmama?mp3problem wrote:Evo pitanje od mene za Nadi i ostale dame
1. Meni svijetle farmerke u čizmama gotovo bez izuzetka izgledaju ko za estrade, dakle no no.
2. Ja u duboke čizme nosim uvučene hlače - i to ili uske skroz hlače ili one sa naborima-faltnama naprijed, kao npr u ovoj jednoj kombinaciji. Naravno,ako uzmes preuske cizme imaces problem jer ne mozes nista uvuci u njih.
OK, onda ne griješim, i ja ne nosim nikako ovo pod 1., a nosim ovo pod 2., dakle skroz uske, kao jahaće hlače nosim utrpane u čizme i gore najčešće jednobojnu rolku i sako iste boje kao i hlače. To mi OK izgleda, ali uvijek nekako imam dilemu oko takve kombinacije.
-
zamzija
#5509 Re: What to wear???
Sve je to individualan pristup, ja ne nosim isto uopšte hlače uvučene u čizme, niti farmerke, jer nosim šire modele, malo bi to bezveze ispalo, nije to sad da se MORA tako nositisigmabh wrote: Vi za vi hlace u cizme...slabo ja to imam naviku..cizme "izvucene"jedino na suknju...
Naravno i ja ih nosim na suknju
- Nadinka
#5510 Re: What to wear???
To ti je uvijek ok kombinacija, kažem ti možeš zapromjenu uzeti hlače koje su malo šire a sužavaju seprema dole, baš kao ove Mango na ovoj Salvatore Ferragamo kombinaciji. To ti je odlično i sa košuljama-kako klasičnim tako i onim svilenim ili nekim lijepim tunikama, dužim dzemperima isto, i onim dzemperima sireg kroja.mp3problem wrote:Pa da, pogledala sam, to me i inspiriralo da ti postavim pitanje, ove kombinacije su extra.Nadinka wrote:A jesi li pogledala današnje kombinacije sa dubokim čizmama?mp3problem wrote:Evo pitanje od mene za Nadi i ostale dame
OK, onda ne griješim, i ja ne nosim nikako ovo pod 1., a nosim ovo pod 2., dakle skroz uske, kao jahaće hlače nosim utrpane u čizme i gore najčešće jednobojnu rolku i sako iste boje kao i hlače. To mi OK izgleda, ali uvijek nekako imam dilemu oko takve kombinacije.
- tech10
#5511 Re: What to wear???
A dze nam je ovo Dzuli? Shushka se da su je zovnuli Stacy & Clinton da bude gost u emisiji: "What not to wear". 
- Partizzanka
#5512 Re: What to wear???
E cure haj malo da vas zabavim ...
idem na zabavu tj proslavu oliti veceru svecanu
imamovu haljinicu iz manga

planirala sam nju obuci
ali sta sa njom
ustvari meni su najveci problem carapice
imam sive baletankice ali to je neka boja tamno siva
bila sam na mzt i pratila ovo sto je nadi objavljivala ali nije mi nista sinulo
po haljinici vidite koji sam tip
ne nosim visoke stikle
jednostavno, skladno, pristojno, upadljivo neupadljivo
idem na zabavu tj proslavu oliti veceru svecanu
imamovu haljinicu iz manga

planirala sam nju obuci
ali sta sa njom
ustvari meni su najveci problem carapice
imam sive baletankice ali to je neka boja tamno siva
bila sam na mzt i pratila ovo sto je nadi objavljivala ali nije mi nista sinulo
po haljinici vidite koji sam tip
ne nosim visoke stikle
jednostavno, skladno, pristojno, upadljivo neupadljivo
-
mp3problem
#5513 Re: What to wear???
Čarape boje noge, crvene cipele, crveni ruž, crveni lak za nokte, malo maskare.
Ubaci malo seksipila, hebeš to decentno, neupladljivo, jel proslava ili nije
Obožavam crveno/crnu kombinaciju, s tim ne možeš fuliti, pogotovo za noć
Ubaci malo seksipila, hebeš to decentno, neupladljivo, jel proslava ili nije
Obožavam crveno/crnu kombinaciju, s tim ne možeš fuliti, pogotovo za noć
- Partizzanka
#5514 Re: What to wear???
eh crvene cipele je malo mission impossible naci ovdje
pogotovo ravne
pogotovo ravne
-
mp3problem
#5515 Re: What to wear???
Gdje, u Sarajevu?Partizzanka wrote:eh crvene cipele je malo mission impossible naci ovdje
pogotovo ravne
Ima ih u Shoe Be Do, jako lijepih u BBI, a ako ih nećeš često nositi i želiš nešto jeftinije, onda Ciglane, ja sam danas prvi put u životu bila na buvljaku na ciglanama i iznenadila sam se kako lijepih cipela ima, baš klasičnih modela.
A možeš i crne cipele, a ostalo crveno. Uglavnom, obuci ono u čemu se lijepo osjećaš, džaba sve, ako se ti loše u tome osjećaš onda sve propada.
Ja sam dobila jednu prelijepu bijelu seksi čipkastu haljinu, slična je bila u Azelu. Lijepo mi i stoji, ja sam mršavica, ni 50 kila nemam, ali džaba, kad je obučem užasno se osjećam u njoj. I eno je, stoji u ormaru, nijednom nije obučena, ali svaki put kad se spremam negdje probam je i uvijek se loše u njoj osjećam.
- Irm@
#5516 Re: What to wear???
Nadi sretan rodjendan
da si nam ziva i zdrava jos puno godina i da nas uveseljavas divnim kombinacijama i kreativnim idejama
da si nam ziva i zdrava jos puno godina i da nas uveseljavas divnim kombinacijama i kreativnim idejama
- Nadinka
#5517 Re: What to wear???
e pa ne mogu vjerovati gdje sam nasla poruku za rodjendan, hvala, divna si :*Irm@ wrote:Nadi sretan rodjendan![]()
Ma vi cete mene ovdje rasplakati jednom :*
A ja sma vama danas spremila nesto sto znam da inace volite. 5 kombinacija sa jednim od mojih must have komada- plavom kosuljom. Ja uvijek imam jednu aktuelnu, i ljeti i zimi, i evo kako je ja licno nosim ovih dana i nadam se da ce vam se dopasti
http://malezensketeme.net/osnove-5-komb ... -kosuljom/
Partizanka, sad si me zadeverala
- Partizzanka
#5518 Re: What to wear???
I od mene sretan rodjendan Nadi!
:*
za haljinicu
iskreno ni sama ne znam ...
znam da kada bih vidjela sve sto bi pasalo ... znala bih da je to to
zato i pitam da mi date prijedloge pa da vidim sta bih ja to htjela
proslava je vecera tj nekako nesto izmedju svecane vecere i zabave (vecinom se sjedi i razgovara
)
mislim da mi se ovaj diannin stil svidja
onako malo 60te ili koje vec godine su to - haljinica vuce malo na taj fazon
posto sam ja mlada (prosjek godina tu je oko 40-60) ne bih bas da budem tetasta i preozbiljna a opet i neka sexy kombinacija sa crvenim karminom i to mi ne stoji jer nisam nasla pravi crveni karmin - a i da mi stoji ne zelim bas taj fazon jer se ne bih osjecala ugodno
radije bih isla na lagani smokey i nude usne
toje kombinacije su super ali ja se nisam u njima pronasla - previse su elegantne
ja bih nesto izmedju tvojih kombinacija i ove dianne
gobro bi bilo naci neku dobu ogrlicu
i to sto kazes sive carapice
moram vam naci sliku cipelica
:*
za haljinicu
iskreno ni sama ne znam ...
znam da kada bih vidjela sve sto bi pasalo ... znala bih da je to to
zato i pitam da mi date prijedloge pa da vidim sta bih ja to htjela
proslava je vecera tj nekako nesto izmedju svecane vecere i zabave (vecinom se sjedi i razgovara
mislim da mi se ovaj diannin stil svidja
onako malo 60te ili koje vec godine su to - haljinica vuce malo na taj fazon
posto sam ja mlada (prosjek godina tu je oko 40-60) ne bih bas da budem tetasta i preozbiljna a opet i neka sexy kombinacija sa crvenim karminom i to mi ne stoji jer nisam nasla pravi crveni karmin - a i da mi stoji ne zelim bas taj fazon jer se ne bih osjecala ugodno
radije bih isla na lagani smokey i nude usne
toje kombinacije su super ali ja se nisam u njima pronasla - previse su elegantne
ja bih nesto izmedju tvojih kombinacija i ove dianne
gobro bi bilo naci neku dobu ogrlicu
i to sto kazes sive carapice
moram vam naci sliku cipelica
-
A_E
#5519 Re: What to wear???
Nadi ljepoto,Sretan rodjendan!
Divna si i sve sto radis je divno
Nastavi tako 
Divna si i sve sto radis je divno
- Partizzanka
#5520 Re: What to wear???

evo cipelica
Last edited by Partizzanka on 11/10/2012 10:45, edited 1 time in total.
- Nadinka
#5521 Re: What to wear???
Hvala puno :*A_E wrote:Nadi ljepoto,Sretan rodjendan!
Divna si i sve sto radis je divnoNastavi tako
- VenomousV
#5522 Re: What to wear???
nek je sretan nadi 

- Nadinka
#5523 Re: What to wear???
Hvala V :*VenomousV wrote:nek je sretan nadi
-
zamzija
#5524 Re: What to wear???
Pa baš da ne bi ispala tetasta, ubaci neku BOJU u kombinaciju - meni je ova ciklama ili ljubičasta što je nadi predložila odličan prijedlog!Partizzanka wrote: znam da kada bih vidjela sve sto bi pasalo ... znala bih da je to to![]()
zato i pitam da mi date prijedloge pa da vidim sta bih ja to htjela![]()
neka čarape npr budu u boji ciklama, ili sve neka bude u tom nekom sivo smeđem tonu - uz cipelicu, i čarapice, a razbij to jednom neobičnom ogrlicom u tim nekim lijepim bojama i čak uz ljubičastu torbu ( ako je imaš )
Uzmi nekoliko takvih varijanti i isprobavaj pred ogledalom - i osjetićeš sama šta ti najviše odgovara...
-
♥ Julianna ♥
#5525 Re: What to wear???
Šuti i glancaj timbrlenke, trebaće ti za Disco 80+ u Bristolutech10 wrote:A dze nam je ovo Dzuli? Shushka se da su je zovnuli Stacy & Clinton da bude gost u emisiji: "What not to wear".
Sretan ti rođendan Nadi