surajaa wrote:@ Litotes, naisla sam na istu haljinu koju zelis kupiti samo u svijetlom i po meni, mnogo ljepsem dezenu...u kombinaciji sa ovim stiklama i torbicom vise odgovara vecernjem outfit-u, no sigurno bi i neke ravne sandalice ili baletankice sasvim odgovarale i prilagodile haljinicu za dnevni look, ali ja si ne mogu pomoci, volim stikle i volim vidjeti zene u njima...(naravno, ako ih znaju nositi)
Nadam se ako se odlucis za kupnju haljinice da ces izabrati ovu svijetlu, dolazi ljeto i vreli dani, boje treba da su zarke, vrele i vesele, izuzev ako nisi vjeciti pobornik crne...pozz

Haljina ta teget se moze trenutno kupiti u HM za 30EUR, a roza online na HM stranicama za 20EUR, ja sam probala samo teget, i predivna je, mozda na slici ne izgleda tako, ali haljina je blago "napadna", i zahtjeva stvarno jednostavnu obucu, ajdeako moze neka kombinacija s njom i jednostavnim stiklama, ove sto si postavila ti su medene ali na ovu haljinu too much.
Imam stikle ali rijetko nosim, ne znam ni sama zasto, a kao sto su ove zelene, imam iste ZARA ali crne, stikla ima jedno 10 ili 12cm, i bole noge
Beyonce naravno ima kamaru ljudi oko sebe koji paze na svaki detalj, ali kad sam ugledala prvi tvoj set, odmah pomislih na nju, radi onog uskog sorca, stikle i cvike sa onim zlatnim.