What to wear???
Moderator: anex
- Nadinka
#401 Re: What to wear???
Draga, a kakve je boje haljina??
-
Gospoda Ministarka
#402 Re: What to wear???
Na crne i bijele skroz sitne tackice, tako da je iz daleka siva.Nadinka wrote:Draga, a kakve je boje haljina??
Ove prethodne dvije kombinacije... pa nemam vise rijeci da izrazim odusevljenje
- alica.k
#403 Re: What to wear???
pa naravno, zato i sumnjam da ce ikad biti vise od 1%Litotes wrote:Ma mogu skupljat do sutra, zaboravila sam da napomenem da tasna kosta 950USD![]()
- Nadinka
#404 Re: What to wear???
Eh ja u medjuvremenu napravila ovo
A bice nesto i sivkasto u narednim 

- Litotes
#405 Re: What to wear???
Kosta samo 750USDyellow cat wrote:@litotes, dobro te je više, dosta za danas:) Ubila bih za onaj desni svijetli sako (bež ili boja breskve ili ni jedna od te dvije). Koliko je?
a cijena mu je bila oko 30EUR. Mnogo ljepse izgleda na osobi.
Vidim da nam se svidjaju slicne stvari,ako imas profil na poly ajde napravi neku kombinaciju koju stvarno imas ili nosis, jer to je isto zanimljivo, kad poredis sta zelimo i sta ustvari nosimo.
To suraja: a da odes samo na photobucket i tamo http://photobucket.com/userinfo si vratis password. I ako se uspijes prijaviti direkt na Photo, onda valjda nece biti problem i preko poly.
To nadinka: i like, i like
- Nadinka
#406 Re: What to wear???
To Litotes::imam ja puno kombinacija sa baletankama, koji ti je nick na poliju?? Ja se trudim da pravim nosive kombinacije, samo ih u stvarnostio naravno prevodim u neke i priuštljive
nekad pravim bas kombinaicju po onom sto nosim, a sad evo ispunjavam ministarki zelje 
hajd dodaj me ko kontakt-Nadi je nick
hajd dodaj me ko kontakt-Nadi je nick
-
surajaa
#407 Re: What to wear???
Spojila sam nke kombinacije, ali ne znam kako da uvecam slike, niti da pozovem prijatelje, pojasnjava mi da moram kopirati neki kod tamo i onda ga prenijeti na stranicu koju zelim, ne uspijeva mi.
Nadinka, moj nick na poly je macos, ako ti se da objasni mi kako da prebacim slike u nekom vecem formatu na forum, sad si me vec zarazila ovom stranicom, to je najmanje sto mi mozes uraditi
Nadinka, moj nick na poly je macos, ako ti se da objasni mi kako da prebacim slike u nekom vecem formatu na forum, sad si me vec zarazila ovom stranicom, to je najmanje sto mi mozes uraditi
- Nadinka
#408 Re: What to wear???
ne mgou da te nadjem, hajd molim te ukucaj nadi u onu trazilicu i izaberi clanovi pa me dodaj.
Kad napravis kombinaciju, moras napraviti publish ili objavi
pri tome ti se otvore dole one silne kvacice za FB i tako dalje, izmejdu ostalih Photobucket. To oznacis da ti podigne sliku seta na photobucket. Ako nemas registruj se.Onda sa photobucketa samo kopiras direct link i stavis ovdje
pri tome ti se otvore dole one silne kvacice za FB i tako dalje, izmejdu ostalih Photobucket. To oznacis da ti podigne sliku seta na photobucket. Ako nemas registruj se.Onda sa photobucketa samo kopiras direct link i stavis ovdje
-
surajaa
#409 Re: What to wear???
Dodala sam te, prethodno sam radila tako kako si objasnila, no sigurno nesto ne ucinim kako treba, da li ovdje koristim ovo Img kada zelim u to da prenesem kopirani tekst, jer sam sve pokusala i nece, pojavi se samo tekst, nikakve slike ? hvala na pomoci...Nadinka wrote:ne mgou da te nadjem, hajd molim te ukucaj nadi u onu trazilicu i izaberi clanovi pa me dodaj.
- Nadinka
#410 Re: What to wear???
Znaci kad kliknes na ono direct link na photobucket pise ti da ti je kopiran link, je li tako, onda ovdje kliknes img i u to izmedju img kliknes pastesurajaa wrote:Dodala sam te, prethodno sam radila tako kako si objasnila, no sigurno nesto ne ucinim kako treba, da li ovdje koristim ovo Img kada zelim u to da prenesem kopirani tekst, jer sam sve pokusala i nece, pojavi se samo tekst, nikakve slike ? hvala na pomoci...Nadinka wrote:ne mgou da te nadjem, hajd molim te ukucaj nadi u onu trazilicu i izaberi clanovi pa me dodaj.
- alica.k
#411 Re: What to wear???
ev mene danas

torbica je drugacija, ali najslicnija sto sam nasla.

torbica je drugacija, ali najslicnija sto sam nasla.
-
surajaa
#412 Re: What to wear???
oh, uspjela sam, sad se cini tako jednostavno
...hvala svima na pomoci

- Nadinka
#413 Re: What to wear???
Ministarko, ovo je najslicnije sto sam nasla haljini, a ti proberi cipelice 

-
Gospoda Ministarka
#414 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Ministarko, ovo je najslicnije sto sam nasla haljini, a ti proberi cipelice
I biram crne cipelice
-
zamzija
#415 Re: What to wear???
Aaaaaaa koja predobra haljinaaaa, i narukviceeee i torba !!!Nadinka wrote:Eh ja u medjuvremenu napravila ovoA bice nesto i sivkasto u narednim
-
zamzija
#416 Re: What to wear???
Jao ovo mi se stvarno sviđa, jednostavno i efektno, ovakav je i moj stil, volim ovakve plave boje !Litotes wrote:Ovo sve imam u ormaru i ovako otprilike izgledam kad izadjem.
Samo mi je tasna malo drugog oblika, nekako veca i nema ovu kopcu.
to yellow cat: priznajem tasnu nemam ni slicnu, ni boju ni model(ovo se odnosi na sliku prije ove)
Već duže vrijeme tražim ovakav džemper duži, baš ovakav plavi, ti reče da imaš sličan, gdje si ga kupila ?
- Nadinka
#417 Re: What to wear???
zamzija, haljina ti je dorothy perkins, ali cak ni to vise nema kod nas
- alica.k
#418 Re: What to wear???
dp dostavlja u bih 
-
zamzija
#419 Re: What to wear???
Nemoj zezat, Dorothy Perkins ? Baš je super!
Ono je bila dobra radnja s odjećom ne znam zašto su je zatvorili, gledam neki dan i Urban Republic u BBI centru zatvoren.
Preostaje mi jedino kad budem išla u Hrvatsku na ljeto da odem do Dorothy Perkins
Ono je bila dobra radnja s odjećom ne znam zašto su je zatvorili, gledam neki dan i Urban Republic u BBI centru zatvoren.
Preostaje mi jedino kad budem išla u Hrvatsku na ljeto da odem do Dorothy Perkins
- Litotes
#420 Re: What to wear???
To nadi: dodala tezamzija wrote:Jao ovo mi se stvarno sviđa, jednostavno i efektno, ovakav je i moj stil, volim ovakve plave boje !Litotes wrote:Ovo sve imam u ormaru i ovako otprilike izgledam kad izadjem.
Samo mi je tasna malo drugog oblika, nekako veca i nema ovu kopcu.
to yellow cat: priznajem tasnu nemam ni slicnu, ni boju ni model(ovo se odnosi na sliku prije ove)
Već duže vrijeme tražim ovakav džemper duži, baš ovakav plavi, ti reče da imaš sličan, gdje si ga kupila ?
Ja imam ovaj dzemper u svakoj boji, ali bas svakoj, a kupujem ih u ZARA, kad je snizenje i izadje me nekih 15EUR.
Oni imaju bas standard boje i svake godine ovaj dzemper, nije vezan za neke kolekcije.
I ja volim isto plave boje.
Surajaa, to je sto imas vec u ormaru i vecinom nosis ili jako zelis da imas?
- Nadinka
#421 Re: What to wear???
evo jedan ono bas obicni look, ali kad imas ovakve cipele i torbu, a uz to i jaknu, sta ti vise treba 

-
zamzija
#422 Re: What to wear???
Nadinka, ako ikad budem imala brdo love i osnujem svoj časopis, ti ćeš definitivno dobiti mjesto modnog urednika! 
A nešto mi je palo na pamet, recite da li je glupo
Ne znam da li je iko od vas počeo da čita novi hrv. časopis Stilist, u njemu ima mnoštvo prijedloga za kombinacije i informacija o trendovima. I imaju temu u kojoj čitateljka donese par odjevnih predmete koji su joj dragi i oni uzmu jedan od tih predmeta i prave svoje kombinacije.
Tako bi mi ovdje mogli, forumašice koje imaju recimo neku haljinu ili jaknu ili tuniku, a ne znaju kako da je ukombiniraju, da ostale forumašice daju prijedloge kombinacija ?

A nešto mi je palo na pamet, recite da li je glupo
Ne znam da li je iko od vas počeo da čita novi hrv. časopis Stilist, u njemu ima mnoštvo prijedloga za kombinacije i informacija o trendovima. I imaju temu u kojoj čitateljka donese par odjevnih predmete koji su joj dragi i oni uzmu jedan od tih predmeta i prave svoje kombinacije.
Tako bi mi ovdje mogli, forumašice koje imaju recimo neku haljinu ili jaknu ili tuniku, a ne znaju kako da je ukombiniraju, da ostale forumašice daju prijedloge kombinacija ?
- Litotes
#423 Re: What to wear???
Odlicna ideja, ja imam istu ovu kosulju http://www.marksandspencer.com/Cotton-C ... ed-items-3 i ne znam sta bi s njom, dobila je za rodjendan.
A evo jos jedna moja kombinacija, samo sto mi je tasna malo tamnija i blago drugog oblika

A evo jos jedna moja kombinacija, samo sto mi je tasna malo tamnija i blago drugog oblika

- swirl
#424 Re: What to wear???
Ovo ti je super uz farmerke i baletanke, torba preko ramena, ogrnes se nekim dzemperom, i eto, super kombinacijaLitotes wrote:Odlicna ideja, ja imam istu ovu kosulju http://www.marksandspencer.com/Cotton-C ... ed-items-3 i ne znam sta bi s njom, dobila je za rodjendan.
- Nadinka
#425 Re: What to wear???
Ja sam vec rekla da sam super raspolozena za takvu ideju,. znaci samo dajte sliku ililink s polija nekog odjevnog predmeta, cipela, necega sto zelite kombinovati i da onda damo ideje.
Po meni je usper isto da ti prijateljica 'udje' u tvoj ormar a ti u njen i pravite jedna drugoj kombinacije, jer drukciej vidite stvari, ja sam npr vec sigurno navikla na neke kombinacije i ne vidim vise sta sve se moze s nekim predmetima
Po meni je usper isto da ti prijateljica 'udje' u tvoj ormar a ti u njen i pravite jedna drugoj kombinacije, jer drukciej vidite stvari, ja sam npr vec sigurno navikla na neke kombinacije i ne vidim vise sta sve se moze s nekim predmetima