zvizdi, fijuce, lupeta, odnese....kao da ce mi prozori ispasti iz okvira
VJETAR
Moderator: anex
- le piaf
#1 Re: VJETAR
katastrofa...osjecam se kao u horor filmu...
- slavkoimamodilera
#2 Re: VJETAR
Upravo kontao pokrenut temu... ovo je nenormalno vise, od subote navecer ne popusta haman nikako... dvije noci nisam spavao kako treba, evo jutros stalno kontam da ce nam krov sa firme skinut... 
- jazzer
#4 Re: VJETAR
Ja sam u N. Sarajevu i iz kancelarije sam vidio kada je sa susjedne zgrade pao tanjir
satelitske antene
.
satelitske antene
- kockica_kockica
#5 Re: VJETAR
Ja sam sinoc slabo spavala... kako zivim na visem spratu ( nebu pod oblake) i kako je sva drvenarija vec dotrajala tako moji prozori skripe, tresu se zvizde fijuce kroz njih... brrr... cijelu noc sam hodala po stanu moleci se da mi vjetar ne oduva prozore 
- Dori
#6 Re: VJETAR
Mi smo upravo dobili upozorenje na poslu da ne izlazimo iz zgrada "for security reasons"
Odletilo nam par krovova sa zgrada (doduse sve su montazne)......kafane zatvorene....PX-ovi ne rade.....ludnica!
Koliko vidim i letovi danas kasne po sat vremena!
Odletilo nam par krovova sa zgrada (doduse sve su montazne)......kafane zatvorene....PX-ovi ne rade.....ludnica!
Koliko vidim i letovi danas kasne po sat vremena!
-
barby02
#7 Re: VJETAR
Na balkonu bila kanta (neka koju je gazda ostavio) i svaki put kad je vjertic, ona se zakotrlja i zivce mi podere. . Ustanem - u cosak i mir, kad juce nema kante
oduvao je vjetar, nadam se da nije nekom u glavu 
- amrica
#9 Re: VJETAR
Zamalo me maloprije nije odnio vjetar pored Miljacke:lol:
Fino me bacio 2 m u stranu.
-
sarajevo63
#10 Re: VJETAR
Normalno je jer čovjek je režiser.slavkoimamodilera wrote:Upravo kontao pokrenut temu... ovo je nenormalno vise, od subote navecer ne popusta haman nikako... dvije noci nisam spavao kako treba, evo jutros stalno kontam da ce nam krov sa firme skinut...
U tramvaju pričaju da je neki krov odletio na Ilidži. Ako ne haluciniraju... S nove zgrade.
- kockica_kockica
#11 Re: VJETAR
amrica wrote:Zamalo me maloprije nije odnio vjetar pored Miljacke:lol:![]()
stavi bona kamenja u dzepove kad negdje krenes
- Banksy
#12 Re: VJETAR
Stoji li bazen?sarajevo63 wrote:Normalno je jer čovjek je režiser.slavkoimamodilera wrote:Upravo kontao pokrenut temu... ovo je nenormalno vise, od subote navecer ne popusta haman nikako... dvije noci nisam spavao kako treba, evo jutros stalno kontam da ce nam krov sa firme skinut...
U tramvaju pričaju da je neki krov odletio na Ilidži. Ako ne haluciniraju... S nove zgrade.
- vjesticanametli
#13 Re: VJETAR
pa koliko ste samo brezobrazni
imal sta da vama valja
bazen, vjetar, plate
sve imamo super nam a vi opet o letecoj kanti
imal sta da vama valja
bazen, vjetar, plate
- Babsy
#14 Re: VJETAR
fck. to ću ja morati sad kad krenem van. :/kockica_kockica wrote:![]()
stavi bona kamenja u dzepove kad negdje krenes![]()
![]()
- kockica_kockica
#15 Re: VJETAR
Babsy wrote:fck. to ću ja morati sad kad krenem van. :/kockica_kockica wrote:![]()
![]()
-
sarajevo63
#16 Re: VJETAR
Plava se voda talasa. Odmara se radnička klasa.Banksy wrote:Stoji li bazen?sarajevo63 wrote:Normalno je jer čovjek je režiser.slavkoimamodilera wrote:Upravo kontao pokrenut temu... ovo je nenormalno vise, od subote navecer ne popusta haman nikako... dvije noci nisam spavao kako treba, evo jutros stalno kontam da ce nam krov sa firme skinut...
Nijesam primjetila da bazen leti, sad sam prošla. Ne se sekirati. Tamo može samo kondenz da se uhvati.
- amrica
#17 Re: VJETAR
kockica_kockica wrote:Babsy wrote:fck. to ću ja morati sad kad krenem van. :/kockica_kockica wrote:![]()
![]()
i ja ... pripremila sam sebi jedan onaj cementni element da sa sobom nosim
![]()
![]()
sad ce oni na Drveniji i Ferhadiji umjesto kisobrana prodavati tegove: tegova, zene tegova...
- Dori
#18 Re: VJETAR
Meni jos prosli put otisla saksija sa balkonabarby02 wrote:Na balkonu bila kanta (neka koju je gazda ostavio) i svaki put kad je vjertic, ona se zakotrlja i zivce mi podere. . Ustanem - u cosak i mir, kad juce nema kanteoduvao je vjetar, nadam se da nije nekom u glavu
- madner
#19 Re: VJETAR
Nisam smio vozit vise od 130, nosa vjetar!

- piupiu
#20 Re: VJETAR
Eh, cuuuj vjetar! Nista vi ne znate, kijametski dan, eto to je, kijametski dan! 
- South Blue Mama
#21 Re: VJETAR
Jutros oko pola osam sam imala "uspjesan pokusaj leta", da nije bilo kolege ko zna gdje bi me nasli!
A nemogu se bas pohvaliti mrshavoshchu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#22 Re: VJETAR
kako mene vjetar plaši i nervira ne mogu vam to objasniti

- piupiu
#23 Re: VJETAR
Tooo, SBM, Bogu hvala pa se konacno okrenusmo naucnom radu, napretku i tehnoloskim dostignucima!South Blue Mama wrote:Jutros oko pola osam sam imala "uspjesan pokusaj leta", da nije bilo kolege ko zna gdje bi me nasli!
- sheilak
#24 Re: VJETAR
Mene zamalo vjetar nije odnio
Bez zeze, kao u crtanim filmovima sam se drzala za stup. Kisobran sam ganjala po cesti, pa sam ga halalila - nadam se da nije postao opasan za nekoga jer mi se izgubio iz vidokruga.
Jutros me probudio takav nalet vjetra da su se oba ( zatvorena ) prozora ( opet ) otvorila. Stvarno me bilo strah da ce ih vjetar izbiti iz stokova ( i da ce mi doci glave )
Ne sjecam se da su prije ovako jaki vjetrovi bili, osim pred oluju, sto inace bas volim. Ali, ovo je cudno . postajemo windy city - Chicago ce nam zavidjeti
Ako bude jos malo jaci vjetar, moci cemo letjeti , umjesto voznje Grasom!
Jutros me probudio takav nalet vjetra da su se oba ( zatvorena ) prozora ( opet ) otvorila. Stvarno me bilo strah da ce ih vjetar izbiti iz stokova ( i da ce mi doci glave )
Ne sjecam se da su prije ovako jaki vjetrovi bili, osim pred oluju, sto inace bas volim. Ali, ovo je cudno . postajemo windy city - Chicago ce nam zavidjeti
Ako bude jos malo jaci vjetar, moci cemo letjeti , umjesto voznje Grasom!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#25 Re: VJETAR
Stvarno vec 2 dana ne prestaje, sinoc je bilo uzasno, al sta je ovo jutros
Komsinici prozor se razbi eno maloprije, nesto je odletilo i pravo u prozor
Kod mene u avliji prevrce balvan u kojem ima "tona" kao da je kesa obicna, metla odletila kod komsije u avliju, a maloprije je sa komsijine supe neka drvena klupa poteska se prevrnula kod mene u avliju
Isto horor
Ne sjecam se da je u Sa nekada ovako puhalo, sve mi vise pred ocima ona vijest nedavno sto su je objavili o uraganima na balkanu
Komsinici prozor se razbi eno maloprije, nesto je odletilo i pravo u prozor
Kod mene u avliji prevrce balvan u kojem ima "tona" kao da je kesa obicna, metla odletila kod komsije u avliju, a maloprije je sa komsijine supe neka drvena klupa poteska se prevrnula kod mene u avliju
Isto horor
Ne sjecam se da je u Sa nekada ovako puhalo, sve mi vise pred ocima ona vijest nedavno sto su je objavili o uraganima na balkanu