jaca-maca wrote:@Pitarrr82
Je li se to zenis?
Tek vidim ovo
Moderator: anex
jaca-maca wrote:@Pitarrr82
Je li se to zenis?
Nesto mi se puno raspitujesPitarrr82 wrote:Tek vidim ovojaca-maca wrote:@Pitarrr82
Je li se to zenis?![]()
AGAVAMagarece_godine wrote:Dje da nadjem nekog za dekoraciju prostora za vjenčanje ? Hvala
Imas na fb grupu zove se DORA USLUGE MOSTAR.Curly.LOVE wrote:Helppppp
gdje u Sa imaju kupiti figurice za torte
Curly.LOVE wrote:Hvala puno na odgovoru, medjutim pogledah njihovu stranicu i nema ono sto trazim. Naime trazim figuricu na kojoj mladenka vuce mladozenju a on na krilu drzi laptop
Ukoliko neko zna gdje mogu nabaviti, do neba bih mu bila zahvalna
Ma i meni je, necu ih ni dati vjerovatno, ali su stvarno ove slike divne na stranici mms studija.Curly.LOVE wrote:
A sto se tice fotografa, meni je nekako zao dati tolike pare za fotografe :/
A da li si onda placao salu(restoran) i hranu? Zanima me ako neko zna, da li i gdje se moze dogovoriti da se tako donesu pica i koliko onda kosta po osobi?Nucleux wrote:Najbolja varijanta je da kupite vlastito pice. Ja sam kupio pica za 900 KM (svadba 60-tak osoba) i vratio za 300 KM, znaci doslo me oko 600 KM pice.
Nemojte pretjerivati sa izborom, meni je recimo otislo 12 flasa kole, dok recimo Fantu i Schwepps niko nije pio. Isto tako, bezveze uzeo 10 flasa zestokog pica, otisla samo jedna. Ubjedljivo najvise se pilo vino.
Placao sam ostalo, ali sam imao i dobro steluwestica wrote:A da li si onda placao salu(restoran) i hranu? Zanima me ako neko zna, da li i gdje se moze dogovoriti da se tako donesu pica i koliko onda kosta po osobi?