vjenčanice/haljine

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
snail

#1 vjenčanice/haljine

Post by snail »

Pozdrav,

vjerovatno nije ovo prva tema ovakvog sadrzaja ali vremenom se stvari mjenjaju pa me zanima trenutna situacija.. gdje u sarajevu (a i tuzli, bijeljini ili banja luci) ima dobra ponuda vjencanica tj vise tipa bijela haljina, dugih rukava, cipkasta a da nije u donjem dijelu presiroka (nego da prati liniju tijela) i nazad preduga.. i naravno povoljnih cijena, nista pretjerano.

Hvala unaprijed :) lp svima
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2 Re: vjenčanice/haljine

Post by -LIBERO- »

Pozdrav @snail :D
Moj prijedlog ti je da, ako zelis, ovu temu prebacim na podforum 'Umjetnost zivljenja', jer na tom forumu ima puno punooooo vise adekvatno informisanih forumasica, a i teme su slicnog/srodnog sadrzaj. Pa ako zelis...
snail

#3 Re: vjenčanice/haljine

Post by snail »

Mozeee prebaci negdje gdje ce mi bar neko odgovorit :D hvalaa pozz
Eleonora

#4 Re: vjenčanice/haljine

Post by Eleonora »

Odmah da ti kažem - nećeš to što tražiš naći ovdje kod nas :-D
Odmah odustani, uštedi vrijeme i traži dobru krojačicu.
Naši butici su jednonični i ako i u kom slučaju tražiš nešto drugačije, nećeš naći. Nažalost, ali tako je.
Govorim ti iz iskustva, jer sam dane i dane provela tražeći vjenčanicu/haljinu dugih rukama koja prati liniju tijela, kako si je ti opisala, nisam je našla. U ponudi su samo ''balske'' vjenčanice, duge, bez rukava..
Žalosno...
vjetropirka

#5 Re: vjenčanice/haljine

Post by vjetropirka »

snail wrote:Pozdrav,

vjerovatno nije ovo prva tema ovakvog sadrzaja ali vremenom se stvari mjenjaju pa me zanima trenutna situacija.. gdje u sarajevu (a i tuzli, bijeljini ili banja luci) ima dobra ponuda vjencanica tj vise tipa bijela haljina, dugih rukava, cipkasta a da nije u donjem dijelu presiroka (nego da prati liniju tijela) i nazad preduga.. i naravno povoljnih cijena, nista pretjerano.

Hvala unaprijed :) lp svima
pogledaj u salonu vjenčanica hills , u sklopu hotela holiwod na ilidžai . imaju lijepe vjenčanice i svečane haljina, pa možda i nađeš to što tražiš :)
Post Reply