Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Planiram napraviti vizitke pa mi treba preporuka, neko već provjeren...
Volio bih kvalitetu izrade a dizajn bih mogao i sam napraviti ...
Sjećam se da su ih nekada u Skenderiji izrađivali i da sam po gradu na nekoliko mjesta vidio ponude po izlozima .. ali bi preporuka bila super ... čisto da provjerim i malo pročačkam sve alternative...
Last edited by La_Forge on 18/06/2007 09:51, edited 1 time in total.
La_Forge wrote:Planiram napraviti vitke pa me treba preporuka, neko već provjeren...
Sjećam se da su ih nekada u Skenderiji izrađivali i da sam po gradu na nekoliko mjesat vidio ponude po izlozima .. ali bih volio eto neku preporuku... čisto da provjerim i malo pročačkam sve alternative...
La_Forge wrote:Planiram napraviti vitke pa me treba preporuka, neko već provjeren...
Sjećam se da su ih nekada u Skenderiji izrađivali i da sam po gradu na nekoliko mjesat vidio ponude po izlozima .. ali bih volio eto neku preporuku... čisto da provjerim i malo pročačkam sve alternative...
A sta su vititke/vitke?
znas ti dobro sta su "vitke" a ne "vititke" kao sto ti rece ... kazem - znas al imas potrebu da ujedes- pfuuj
Imas u Ilijasu, care ... prosle godine za 100 kom plastificiranih vizitki placalo se 20 KM... kako zamislis tako i dobijes - najozbiljnije ti kazem