dodji kod mene...je cu da te hranimedu wrote:sta covjek treba kombinovati od hrane kad je na dijeti?..dajte mi za svaki dan u sedmici..npr. jedan dan jedes ovo i ovo..sutra ono i ono..![]()
hitno!
Vakat je da malo smrsam...
Moderator: anex
-
mac
- taxi_driver
edu ,upisi fitnes i polako.trbusnjaci ne pomazu mrsavljenju.oni samo razvijaju stomacne misice ali salo na stomaku i dalje ostaje.zato trbusnjaci i poslije toga trcanje ili jos bolje pola sata brzog hodanja.
- taxi_driver
i nemoj se nadati da ce salo brzo nestati.moras imati strpljenja.evo ja sam u tri mjeseca smrsao 6 kila.upravo tom metodom.
-
novalic
nisu bas svi spominjali sex.. ali eto.. u 30 minutnom sexualnom odnosu se "spali" najvise 200 kcal.. po mojoj racunici, da bi sex bio iplatan, trebalo bi najmanje.. sat i po sexa (ne predigre, pusenja poslije, jedenja ili lizanja sladoleda, nego.. ma znate sta 'ocu da kazem)...
sat i po sexa.. je malo previse..
sat i po sexa.. je malo previse..
-
novalic
eto vidis, ne mogu ni ja, nije da sam ja ostarila.. nego on
vidis, imas isti efekat kada, na primjer, cistis po kuci, nekako je isti utrosak kalorija, ili da se enrgicnije kreces (jer ja pod setnju kontam ono polako, od izloga do izloga)..
edu.. ja.. kada mi padne na pamet da malo otanjim.. jedem sve.. kao i prije, samo u manjim kolicinama, naravno, prednost dajem povrcu.. mada jos vise volim voce, i uvecer.. poslije 5 i po, 6 vise nista osim hladne vode.. i uvece gledam da bude povrce.. tipa, mahune na gusto, borkoli.. mrkva.. bilo sta, ali bez kruha i sa malo nemasnog mesa..
imam srece, ne volim slatko.. kolace i to, peciva su mi suha, ni tome nisam ljubitelj, od keksica volim samo jedne.. tako da mi i to pomaze..
puno vise tekucine, ali ne sokova, osim ujutro, ujutro marnem kakav dobar sok, 3dl, i poslije samo vodu.. nekada, kada sam po podne gladna, sebi napravim juhu iz vrecice, ono, stil, u vrucu vodu, promijesas, pokusas.. i sve ok..
vidis, imas isti efekat kada, na primjer, cistis po kuci, nekako je isti utrosak kalorija, ili da se enrgicnije kreces (jer ja pod setnju kontam ono polako, od izloga do izloga)..
edu.. ja.. kada mi padne na pamet da malo otanjim.. jedem sve.. kao i prije, samo u manjim kolicinama, naravno, prednost dajem povrcu.. mada jos vise volim voce, i uvecer.. poslije 5 i po, 6 vise nista osim hladne vode.. i uvece gledam da bude povrce.. tipa, mahune na gusto, borkoli.. mrkva.. bilo sta, ali bez kruha i sa malo nemasnog mesa..
imam srece, ne volim slatko.. kolace i to, peciva su mi suha, ni tome nisam ljubitelj, od keksica volim samo jedne.. tako da mi i to pomaze..
puno vise tekucine, ali ne sokova, osim ujutro, ujutro marnem kakav dobar sok, 3dl, i poslije samo vodu.. nekada, kada sam po podne gladna, sebi napravim juhu iz vrecice, ono, stil, u vrucu vodu, promijesas, pokusas.. i sve ok..
-
edu
ma meni je samo problem sto ne znam sta cu jesti..sta za dorucak?..smiju mi se ljudi u mercatoru..kazu..opet 3 kifle?..
..jutros sam uzeo neke pahuljice..suho voce..i jos puno nekakvih pahuljica..zobenih..jecmenih..razenih..psenicnih..itd..i alpsko..1,6%..za rucak jedem sta mi mamaaaaaaaaaaaaaaaa napravi..ali bez hljeba..i vecera jal bude jal ne bude..(stedi se kako su najavili poskupljenje struje..
)..ako sam gladan pojedem nesto malo..mrvu..samo da smirim pupu prije spavanja.. 
-
novalic
suho voce je extremno kaloricno.. izbjegavaj, pahuljice mo's ali bez secera.. bolje je frisko voce.. u te pahuljice isjeckaj narancu, grejp, bananu, jabuku, dodaj nemasni jogurt i malo obranog mlijeka.. i eto ti divnog dorucka, a mozes i kiflu... ali tri.. ja tri ne bih.. taman 
-
xygirl
ma edu, moj savjet ti je da ne bjezis previse od dorucka... najedi se momacki
(barem u jutro mozes) eh da ovo sto je novalic rekla grejp ili naranca je zakon u jutro 
rucak gledaj da bude sto manje masno, crni hljeb ili nikako, variva a veceru vec regulisi... voce moze ali nista previse...
i to sve lijepo ukombinujes eto sa setnjom
sport naravno i polako ali sigurno idete ka vasoj idealnoj tezini...
sretno!
rucak gledaj da bude sto manje masno, crni hljeb ili nikako, variva a veceru vec regulisi... voce moze ali nista previse...
i to sve lijepo ukombinujes eto sa setnjom