Uticaj Brege na sarajevsku modu
Moderator: anex
-
Zreli
http://www.bhdani.com/inc/jpeg.asp?tabe ... d&id1=1802
Izguzvani licemjer
ovog tipa desno skroz sam jednom vidio u njemackoj, on u nekom talk show prica bio sam zvjezda, i on u tigrom mantilu
Izguzvani licemjer
ovog tipa desno skroz sam jednom vidio u njemackoj, on u nekom talk show prica bio sam zvjezda, i on u tigrom mantilu
Last edited by Zreli on 13/06/2005 15:50, edited 7 times in total.
-
Zadig
floriana, jesam ti fino reko da moras dozvolu od mene traziti da se smijes pittovim postovimaflora.sa wrote:pitt wrote:Divi bebeka nakazejedini ciovjek sa vecim capinom od moga
Nego kakav je uticaj brege na klimu jugoistocne evrope?
![]()
![]()
![]()
![]()
evo naslov još jedne teme!!!
A-ubacuje je, prije nego te neko pretekne!!!
![]()
- Saian
aj majko ja konto deen ofiranA wrote:Eeeee, da vi znate kako su za Bregom onomad zvizdali momci - duga, loknava kosa, kratka bundica, tasnica, utegnuta guza, farmerice uvucene u cizme, a cizme - sa platformom & stiklom
NB - ja sam tad bila mala, to su meni pricali; ako su lagali mene, i ja lazem vas
- pitt
Sreca pa su ti pricali.......A wrote:Eeeee, da vi znate kako su za Bregom onomad zvizdali momci - duga, loknava kosa, kratka bundica, tasnica, utegnuta guza, farmerice uvucene u cizme, a cizme - sa platformom & stiklom
NB - ja sam tad bila mala, to su meni pricali; ako su lagali mene, i ja lazem vas
-
novalic
A wrote:Eeeee, da vi znate kako su za Bregom onomad zvizdali momci - duga, loknava kosa, kratka bundica, tasnica, utegnuta guza, farmerice uvucene u cizme, a cizme - sa platformom & stiklom
sada mi je jasno odakle uticaj ne tvoje oblacenje.. tek sada. a koliko puta sam kontala, nekako mi poznato..
a ona.. zivi travesti
-
Harrys
jeste,jeste,i meni su isto pricali i jos mi rekose da su na njega trzale samo "krema cure" ako ne lazu zlobnice.A wrote:Eeeee, da vi znate kako su za Bregom onomad zvizdali momci - duga, loknava kosa, kratka bundica, tasnica, utegnuta guza, farmerice uvucene u cizme, a cizme - sa platformom & stiklom
-
whow
[quote="Zreli
[/quote]
E buraz taj tip skroz desno ( s moje desne strane) Ipe Ivandic se ubio negdje pochetkom rata u "izbjeglistvu" u Beogradu. Koga si ti gledo to valjda znas samo ti i inspektor Molder- x-files.
A brega je stari Shupak ili sto bi reko's amerikanac "asshole".
E buraz taj tip skroz desno ( s moje desne strane) Ipe Ivandic se ubio negdje pochetkom rata u "izbjeglistvu" u Beogradu. Koga si ti gledo to valjda znas samo ti i inspektor Molder- x-files.
A brega je stari Shupak ili sto bi reko's amerikanac "asshole".