UNITED NUDE CIPELE

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
triple mama

#1 UNITED NUDE CIPELE

Post by triple mama »

Ima li ko iskustva sa ovim cipelama? konkretno, htjela bih kupiti ženske, ravne na prugice. imaju iste još dvije vrste na petu, veću i manju. koštaju 350 KM :roll:
isplati li se dati tolike pare? i najvažnije, zna li iko kada su sniženje kod njih? hvala
Drvosjeca iz Dejcica

#2 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Nemoj biti rob konzumerizma. Ako nemaš para da daš 350KM a da to ne osjetiš onda kupi nešto prikladnije od 100-150KM ili 50KM. Nikad neću razumjeti tu potrebu da se bude hadžija na plin.
CherryLips

#3 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by CherryLips »

Uhh otkad ja njih gledam....sniženje bude max 20%, mislim nekad oko nove godine ali nisam sigurna..
MrsJ

#4 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by MrsJ »

Meni su te cipele tako ruzne, ali dobro svako ima svoj ukus. Sve i da mi se svidjaju ne bih ni u snu dala tolike pare, mogu dvoje kupiti u radnjama sa normalnim cijenama. Mislim da je to previse napuhano, i da je kvalitet kao i cipela u drugim radnjama.
eluna

#5 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by eluna »

MrsJ wrote:Meni su te cipele tako ruzne, ali dobro svako ima svoj ukus. Sve i da mi se svidjaju ne bih ni u snu dala tolike pare, mogu dvoje kupiti u radnjama sa normalnim cijenama. Mislim da je to previse napuhano, i da je kvalitet kao i cipela u drugim radnjama.
bogami griješiš i to debelo

imam čak 3 para foldica visoke pete - preudobne, tople, ne puštaju vodu, pogodne za svaku kombinaciju, ujutro, podne, navečer, farmerice, svečane haljine, party - ma sve

prezadovoljna sam - samo uskočim i iskočim, nema kopči, vezanja, ne cijepaju mi konac na rubovima pantalona ili haljina

a za one koje nisu znale - dizajner ovih cipela je po zanimanju ARHITEKTA - lik proračuna statiku za svaku cipeku - zato one lude pete i jesu stabilne a izgleda kao da nisu
zgiba

#6 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by zgiba »

United nude cipele su veoma udobne i prakticne. Ja sam svoje nabavila on line (ebay) za neku razumnu cifru (mislim 50 EUR). Ali nikada za njih ne bih platila 350 KM.

Pogledaj online mogu se naci povoljno.
eluna

#7 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by eluna »

obrni okreni - UN FOld High su oko 100 USD, a i izbor boja na ebay je mali ..... a svoje sam plaćala na sniženjima po 175 KM jednobojne, a šarene po 230 KM ........... u odnosu na Aplina čizme koje su i skuplje - daleko bolja opcija
el ma

#8 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by el ma »

prosle sedmice sam kupila jedan par (sivo-bijele sa manjom petom) ... i jeste da mi je srce zalupalo par puta (vise) poslije placanja... ali se ne kajem... divno stoje i prakticne su. ako znam da cu ih puno nosati (i biti sretna u njima) radije cu platiti jedan par vise nego kupiti nekoliko parova (u koje nisam toliko zaljubljena) i onda se kajati...
eluna

#9 Re: UNITED NUDE CIPELE

Post by eluna »

el ma wrote:prosle sedmice sam kupila jedan par (sivo-bijele sa manjom petom) ... i jeste da mi je srce zalupalo par puta (vise) poslije placanja... ali se ne kajem... divno stoje i prakticne su. ako znam da cu ih puno nosati (i biti sretna u njima) radije cu platiti jedan par vise nego kupiti nekoliko parova (u koje nisam toliko zaljubljena) i onda se kajati...
jedne imam već 4 zimu, one druge dvoje već 3 zimu, doduše, vozim, nisam strogi pješak, ali sasvim su OK. dakle - nećeš se kajati vjeruj mi

i ja sam u svoje zaljubljena do maksimuma, kad se doda još da ih na našem podneblju možemo nositi haman pa cijelu godinu (ne nosim ih samo ljeti kad su baš velike vrućine) onda je odnos uloženog i dobijenog više nego odličan :thumbup:
Post Reply