Koji vid vam je posebno bitan i na koji nacin? Kao "promatracu" ili kao stvaraocu? Znam da ima dosta forumasa koji pisu, sviraju, stvaraju....
Umjetnost i kultura....
Moderator: anex
- anais_nin
#1 Umjetnost i kultura....
Koliko su vam te stvari bitne u vasem svakodnevnom zivotu? Da li uopste i koliko cesto posjecujete kulturna desavanja u vasem gradu i da li mislite da ima dovoljno "ponude" po tom pitanju?
Koji vid vam je posebno bitan i na koji nacin? Kao "promatracu" ili kao stvaraocu? Znam da ima dosta forumasa koji pisu, sviraju, stvaraju....
hajmo kreativci otkrijte se 
- Bosanac sa dna kace
heh, kad se vrnem u rodni kraj, vallahi ma kodar odem u kabur tobejarrabi mrtvilo, nejma nista, a vala ovdje dje sam sad, ma svega na pretek sucur Allahu, gluho bilo nejmam kad ucit! 
-
FortunaBela
#6 Re: Umjetnost i kultura....
U mom gradu ima svašta, a kad bolje pogledam nema ništa, obično se ponavlja isto iz godine u godinu...anais_nin wrote:Koliko su vam te stvari bitne u vasem svakodnevnom zivotu? Da li uopste i koliko cesto posjecujete kulturna desavanja u vasem gradu i da li mislite da ima dovoljno "ponude" po tom pitanju?![]()
Koji vid vam je posebno bitan i na koji nacin? Kao "promatracu" ili kao stvaraocu? Znam da ima dosta forumasa koji pisu, sviraju, stvaraju....hajmo kreativci otkrijte se
Ali zato mi je Stockholm blizu i tu je izbor ogroman...Zavisno od raspoloženja i društva uvijek se nešto dobro može pogledati....
-
FortunaBela
Samo nonom u glavu....silentbob wrote:bicuju li se u stokholmu![]()