TURSKA MARMARIS
Moderator: anex
-
x202
#1 TURSKA MARMARIS
Sve su mi ove ponude nasih turistickih agencija za Tursku jako dosadne i precijenjene. Uvijek iste lokacije i to one manje atraktivne.
Sta je sa Marmarisom? Ako ovo citaju, nek nam uvedu aranzmane za Marmaris ovog ljeta.
HOCU MARMARIS!
Ako ima jos neko da se slaze, nek glasa sad i ovdje!
Sta je sa Marmarisom? Ako ovo citaju, nek nam uvedu aranzmane za Marmaris ovog ljeta.
HOCU MARMARIS!
-
sulesavic
#2 Re: TURSKA MARMARIS
HOCU MARMARIS!
-
x202
Sve su mi ove ponude nasih turistickih agencija za Tursku jako dosadne i precijenjene. Uvijek iste lokacije i to one manje atraktivne.
HOCU MARMARIS!
HOCU MARMARIS!
-
Kneesaa
#4 Re:
x202 wrote:Sve su mi ove ponude nasih turistickih agencija za Tursku jako dosadne i precijenjene. Uvijek iste lokacije i to one manje atraktivne. Sta je sa Marmarisom? Ako ovo citaju, nek nam uvedu aranzmane za Marmaris ovog ljeta.
HOCU MARMARIS! Ako ima jos neko da se slaze, nek glasa sad i ovdje!
potpisujem!!
marmaris je extra!!! ali i oludeniz - pogotovo oni koji vole paraglajding - ima super planina babadag sa koje polijecu...ima i par extra kafana - dusu dalo za osvjezenje, restorani su haos, a plaza extra...mali hoteli, uglavnom mladji narod...blizu fethiye ili kako se vec pise...
- jasco
#5 Re: TURSKA MARMARIS
planirao ovog ljeta u tursku,
koja su mjesta za preporuciti.. gledao sam neke slike preko neta, i svida mi se marmaris ili bodrum..
koji su hoteli za preporuciti...?
pozdrav
koja su mjesta za preporuciti.. gledao sam neke slike preko neta, i svida mi se marmaris ili bodrum..
koji su hoteli za preporuciti...?
pozdrav
-
x202
#6 Re: TURSKA MARMARIS
x202 wrote:Sve su mi ove ponude nasih turistickih agencija za Tursku jako dosadne i precijenjene. Uvijek iste lokacije i to one manje atraktivne.
HOCU MARMARIS!
- Bosanac sa dna kace
#7 Re: TURSKA MARMARIS
i ja sam cuo da je dobro za one koji voel da sa razbacuju s parama 
-
x202
#8 Re: TURSKA MARMARIS
Ima li ijedna agencija da nudi Marmaris za ovo ljeto?
- savrseni krug
#9 Re: TURSKA MARMARIS
sto ti je iskustvoBosanac sa dna kace wrote:i ja sam cuo da je dobro za one koji voel da sa razbacuju s parama
inace probajte kemer ili bodrum fascinatno je
- buba
#10 Re: TURSKA MARMARIS
Je li ko bio sa malim djetetom u Turskoj i gdje?
Preporuka za smjestaj??
Ako je onaj sa 5*, onda mi preporuka i ne treba..jebi*a..cijena sama kaze kako ti je
Ja bih nesto umjerenije..3* ili 4*, ali da je pogodno za malo dijete.
Preporuka za smjestaj??
Ako je onaj sa 5*, onda mi preporuka i ne treba..jebi*a..cijena sama kaze kako ti je
Ja bih nesto umjerenije..3* ili 4*, ali da je pogodno za malo dijete.