Trnerka čini čovjeka
Moderator: anex
- sabinaM
#76 Re: Trnerka čini čovjeka
ja bih rado i na posao u trenerci...ali mi sef ne da...ponekad prosvercam tenisice
- Edin H.
#77 Re: Trnerka čini čovjeka
Ja sam impresioniran frajerima za debelim zlatnim lancicima oko vrata kada u diskoteku ulaze u trenerci
Dokaz moci
Dokaz moci
- Comrad
#78 Re: Trnerka čini čovjeka
Ma meni su bermude zakon, cim dodje toplije vrijeme
Smije li se to obuci @pokretac teme.

-
neko iz mase
#79 Re: Trnerka čini čovjeka
pokupio modele primjeraka navedenih u postovima i otisao u kupovinudushmanka_sa wrote:A gdje nam je pobjegao autor ove značajne teme?
- striker
#80 Re: Trnerka čini čovjeka
Fakat šta bi sa autora teme? Javi se čovječe... traže te...dushmanka_sa wrote:A gdje nam je pobjegao autor ove značajne teme?
- tek_stigla
#81 Re: Trnerka čini čovjeka
....cekamo da nam predlozis neki novi odjevni predmet...... 
- striker
#82 Re: Trnerka čini čovjeka
Odmori malo, tek si stigla.tek_stigla wrote:....cekamo da nam predlozis neki novi odjevni predmet......
- tek_stigla
#83 Re: Trnerka čini čovjeka
tek stigoh,odmorih se brzo,pa ugleda da je trenerka hit ovog ljeta
mogla bi se koja sutra i kupiti,samo se dvoumim oko boje

mogla bi se koja sutra i kupiti,samo se dvoumim oko boje
- milivoje
#84 Re: Trnerka čini čovjeka
oooooooooooooooooooo...i autor je tukajstriker wrote:Fakat šta bi sa autora teme? Javi se čovječe... traže te...dushmanka_sa wrote:A gdje nam je pobjegao autor ove značajne teme?![]()
-
Photoman
#85 Re: Trnerka čini čovjeka
Hahaha,striker wrote:Ne znam ko je i kad izmisio ovaj odjevni predmet, ali pretpostavljam da je prvenstveno bio namjenjen za oblačenje prilikom obavljanja sportskih aktivnosti. Danas (bar u našoj zemlji) ovaj komad odjeće postaje nešto kao dio "narodne nošnje".
Kud god da se okrenete na ulici vidjećete nekog u trenerci... kao da svi nešto treniraju![]()
Evo baš danas vidim jedan sredovječni par obučen u jeftine "adidas" trenerke i nose nekakve kese i cekere, a čovjek bi rekao da su taman pošli na neku rekreaciju u prirodi. Izgledaju ko dio fudbalske reprezentacije Rumunije, a ne kao obični ljudi koji se vraćaju s pijace. Onda se sjetim svih loših kombinacija trenerki i "sportista" koji je nose:
Lola sa stomačinom ko bojler od 50 litara cuga klipače pored granapa i picnut je u trenerku koja mu je najkomotnija odjeća za to, jer ga ne steže dok se naljeva.
Zidar na skeli sav u malteru... od zaštitne opreme nema ni rukavice, ali od glave do pete je u trenerku obučen.
Mlađa dama (u trenerci naravno) ujutro oko 7 pošla nekud... pomislio bi čovjek sad će na džogiranje, ali kad se malo zagledaš vidiš da ni krmeljine nije umila još, pošla da kupi cigara...
Momčina se spremio... dolje farmerice, gore trenerka.što je najgore nikad nije u dilemi šta da uz to obuje, patike ili cipele? Svejedno.
![]()
Da ne spominjem stereotipe - švercere devizama, zlatom, certikatima, dionicama, razne šanere, sitne lopove itd... kojima je trenerka postala zvanična uniforma za posao kojim se bave.
Trenerka zna biti cool za večernji izlazak(bijela obično), za obući u školu kad se pođe, dobra je da zamjeni i duge gaće zimi... ma trenerka je čudo, fenomen, izum stoljeća.
Trenirate li vi šta?
Interesantna obzervacija... u pravu si 100%. Ja samo nosim trenerku po kuci, ili bas kad je sport u pitanju. Kad vidim penzionere u trenerkama, pogotovo nepocesljane, sa cipelama na nogama, povraca mi se... Rumunijo majko!!!! (Mozda Rumuni ipak nisu tak'i...)
Jos jedno, trenerke izgledaju odvratno na ljudima koji nisu sportske gradje, npr ramena, noge, guzice etc... Ljudi, za to postoje ogledala!