Trenutak istine!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

_MaYa_

#1 Trenutak istine!

Post by _MaYa_ »

Došao je trenutak kada ćete forumašima reći nešto što nebiste inače rekli

znači neka sitnica mala mala, koju biste čuvali inače ali sad ćete reći jer.... eto čisto da se malo zabavimo

i nema potrebe da lažete onako opušteno... :) nešto što je karakteristično za vas... :) a opet tako mala da vas ne može otkriti a?

ma dobra je fora, samo se nemojte seljačiti i sprdati jedeni druge >(na onu negativnu foru)

ajde sretnooo :) 8-)
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

evo posto sam začetnik... ja ću prva...

na internetu sam prošli mjesec bila 130 minuta... :-) to mi nekako odmah palo na pamet...
tigris

Post by tigris »

ponekad kad idem ulicom sve se nesto smjeskam :roll: i primjetim tu i tamo kako me neki prolaznik cudno gleda :roll: valjda konta..ova otisla :roll:
vryzas

Post by vryzas »

_MaYa_ wrote:evo posto sam začetnik... ja ću prva...

na internetu sam prošli mjesec bila 130 minuta... :-) to mi nekako odmah palo na pamet...
odvadi malo...cuj 130 min. :D :D :D :D :-) 8)
vryzas

Post by vryzas »

tigris wrote:ponekad kad idem ulicom sve se nesto smjeskam :roll: i primjetim tu i tamo kako me neki prolaznik cudno gleda :roll: valjda konta..ova otisla :roll:
a ti si ta znaci :D :D :D :D :D 8)
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:ponekad kad idem ulicom sve se nesto smjeskam :roll: i primjetim tu i tamo kako me neki prolaznik cudno gleda :roll: valjda konta..ova otisla :roll:
ja sam gora :lol: ja povremeno znam zapjevat...onako sebi u bradu...prvo pocne ono kao da walkman slusam...ono mmmmm....pa me nekad ponese, sta je znam valjda mozak presalta konta da sam u nekom mjuziklu :lol: i nikad ne budem previse glasna, ali ako neko blizu mene prodje, zna se okrenuti, kontaju ljudi valjda pomahnitala :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

ovo ti i ja radim... :lol:
alek

Post by alek »

ponekad kad idem ulicom, ja gledam ljude i mislim ko li je ubica :?

ovo nije tajna, svi to znaju :D
rumenko

Post by rumenko »

ponekad kad idem ulicom...eto...
alek

Post by alek »

ponekad.... eto

:?
danas

Post by danas »

rumenko wrote:ponekad kad idem ulicom...eto...
i ja... :roll: bas isto tako... :roll: :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

ovo mi je prvo palo na pamet...inače mi se to češće dešava baš ovih dana...

na poslu se zanesem pa počnem naglas da razmišljam, valjda mislim da ću tako lakše riješiti problem :roll: ...pojma nemam...ali kada me ljudi počnu čudno gledati :D ...ili me pitati da li se ja to njima obraćam :D , onda skontam da sam opet počela voditi dijalog :D sama sa sobom...
anais_nin

Post by anais_nin »

uh ja nekad znam gledat ljude, ni krive ni duzne, i kontat kakvi li su "u krevetu" :lol: :lol: :lol: :D ne sa mnom, nego inace :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:uh ja nekad znam gledat ljude, ni krive ni duzne, i kontat kakvi li su "u krevetu" :lol: :lol: :lol: :D ne sa mnom, nego inace :D
blam me zivi pojede, ali i ja ovo isto radim :D :D :D pogotovo kad recimo vidim neki par, koji nije "usaglasen" -- on recimo previsok a ona preniska, ili tako... :D i onda se sve pitam, kako li "to" izgleda kod njih dvoje... :D :D :D

anais :thumbup: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:uh ja nekad znam gledat ljude, ni krive ni duzne, i kontat kakvi li su "u krevetu" :lol: :lol: :lol: :D ne sa mnom, nego inace :D
blam me zivi pojede, ali i ja ovo isto radim :D :D :D pogotovo kad recimo vidim neki par, koji nije "usaglasen" -- on recimo previsok a ona preniska, ili tako... :D i onda se sve pitam, kako li "to" izgleda kod njih dvoje... :D :D :D

e to to :lol: citas me ko bukvar :lol: :D :thumbup:
Mahalac

Post by Mahalac »

Ponekad mislim da ih je 7 pa brojim, pa opet, i opet :D
Image
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
danas wrote:

e to to :lol: citas me ko bukvar :lol: :D :thumbup:
da vas dvije niste sestre? :D

sta vama nece sve pasti napamet :lol:
8. sekretar SKOJ-a

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Trenutak istine
Imam tetovažu: JNA 1975
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

kod mene nema sitnica :(
sve strasno :shock:

napisala sam nesto :D ...i vidim nije ni to sitnica :oops:

eto
:oops: ...ko je vidio nek ćuti :skoljka:
bug

Post by bug »

ja ih na tuti :D zamisljam :D what's wrong :D with me? :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

bug wrote:
ja ih na tuti :D zamisljam :D what's wrong :D with me? :D
:shock: :D what's right with you???? :D :lol:
tigris

Post by tigris »

flora.sa wrote:ovo mi je prvo palo na pamet...inače mi se to češće dešava baš ovih dana...

na poslu se zanesem pa počnem naglas da razmišljam, valjda mislim da ću tako lakše riješiti problem :roll: ...pojma nemam...ali kada me ljudi počnu čudno gledati :D ...ili me pitati da li se ja to njima obraćam :D , onda skontam da sam opet počela voditi dijalog :D sama sa sobom...
pa to ja i moje kolegice redovno.....ja dok radim sve sebi u bradu aha ovo znaci ide ovako eh ma jes malo sutra i tako svaka kad ima neki problemcic i fakat nekad brze rjesis.... :D

jos kad cujes kad neko sam sebi osuje nesto kad mu ne ide :lol: :lol:
bug

Post by bug »

Kareem Abdul-Jabbar wrote: :shock: :D what's right with you???? :D :lol:
sve sto nema veze :D s tobom:D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

jao ljudi ja pitam koje vas sitnice obiljezavaju ko da sam vas pitala po čemu ste ludi...

pa niste valjda svi poluditi... nekako se poklopilo da su svi pričali o nekim ludim ispadima...

ja ne zamsljam kakvi su ljudi u krevetu, ali redovno pjevam ali ja se ne ustrucavam ja glasno pjevam ulazim u robnu i pjevam ko da me neko ostavio samu i ono ljudi gledaju ali zabovli me... ne mogu ja glumiti kad mi se pjeva ja pjevam...

a nekad se bogabi iskezim idem i razmisljam o necem i u uhvatim se kakos e grohotom smijem a neko je bas pogledao, ... bitje cda sam i ja frcila...

aaa trebalo je pisati 130 sati :-)
manijak1

Post by manijak1 »

8. sekretar SKOJ-a wrote:
Trenutak istine
Imam tetovažu: JNA 1975
...........plus :oops: :D deceniju i štone :D :D
Post Reply