..a zasto je tebi lako za menemicika wrote:staki bona![]()
![]()
pusti mene,lako je meni za tebe
![]()
![]()
Trazim mace
Moderator: anex
-
Elitni vojnik
Ne brini bobe, ako zagusti na poslu predji kod nassilentbob wrote:u zatisja, sto smo zahebani, radi PP, radi..a ti bobe kucaj po tipkama i cekaj otkaz....neka,neka........neka marakana gori,i treba da gori...
- Lace
i miElitni vojnik wrote:Ne brini bobe, ako zagusti na poslu predji kod nassilentbob wrote:u zatisja, sto smo zahebani, radi PP, radi..a ti bobe kucaj po tipkama i cekaj otkaz....neka,neka........neka marakana gori,i treba da gori.... Bas smo nedavno imali 2-3 otvorene pozicije.
-
silentbob
pa salji aplikacijeElitni vojnik wrote:Ne brini bobe, ako zagusti na poslu predji kod nassilentbob wrote:u zatisja, sto smo zahebani, radi PP, radi..a ti bobe kucaj po tipkama i cekaj otkaz....neka,neka........neka marakana gori,i treba da gori.... Bas smo nedavno imali 2-3 otvorene pozicije.
-
Elitni vojnik
Drage dame, prevazisle ste sva moja ocekivanja, pokazale domisljatost, intelekt, zanimljiv smisao za humor, doduse uz truncicu nevjerice i neodlucnosti ali sve u svemu potvrdio sam sa se na ovom formu mogu sresti drage djevojke.
Hvala lijepa na svim komentarima, PP i svemu ostalom. Ovih nekoliko poznanstava cu cijeniti i nastaviti njegovati.
Pozz
Hvala lijepa na svim komentarima, PP i svemu ostalom. Ovih nekoliko poznanstava cu cijeniti i nastaviti njegovati.
Pozz
-
_galaksija
Koje li su to???Elitni vojnik wrote:Drage dame, prevazisle ste sva moja ocekivanja, pokazale domisljatost, intelekt, zanimljiv smisao za humor, doduse uz truncicu nevjerice i neodlucnosti ali sve u svemu potvrdio sam sa se na ovom formu mogu sresti drage djevojke.
Pozz
- Bumbar
pa k vragu G...zar nisi poslala pp..._galaksija wrote:Koje li su to???Elitni vojnik wrote:Drage dame, prevazisle ste sva moja ocekivanja, pokazale domisljatost, intelekt, zanimljiv smisao za humor, doduse uz truncicu nevjerice i neodlucnosti ali sve u svemu potvrdio sam sa se na ovom formu mogu sresti drage djevojke.
Pozz
-
Elitni vojnik
Pa i ti si se iskazala sa nekim svojim komentarima. U svakom slucaju iza tog nicka se krije zanimljiva djevojka siguran sam._galaksija wrote:Koje li su to???Elitni vojnik wrote:Drage dame, prevazisle ste sva moja ocekivanja, pokazale domisljatost, intelekt, zanimljiv smisao za humor, doduse uz truncicu nevjerice i neodlucnosti ali sve u svemu potvrdio sam sa se na ovom formu mogu sresti drage djevojke.
Pozz
-
silentbob
_galaksija wrote:Koje li su to???Elitni vojnik wrote:Drage dame, prevazisle ste sva moja ocekivanja, pokazale domisljatost, intelekt, zanimljiv smisao za humor, doduse uz truncicu nevjerice i neodlucnosti ali sve u svemu potvrdio sam sa se na ovom formu mogu sresti drage djevojke.
Pozz
ti si prva
-
silentbob
e moj Grozny valjalo je stolicu grijat za ovo, a ne ko ja i ti, a hebiga vazda su odlikasi najbojle cure imali,jos ako su bili predsjednici u razredu ih....Grozny wrote:vidis kako to ide...a ja i ti silentbobe zivimo i dalje svoje referentske zivote...a nek odlikasi vako fataju za jedan dan naljepse cure....
nema veze...veceras barbarez salihamidzic i ostala ekipa igra samo za sitnu raju
ma ja do veceras mrtva glava, ne mogu vise,eno i na granici nam razbili jedno auto,ali neka....
-
Elitni vojnik
Sorry momci, ali i ovo je imalo svoju cijenu. Kada su moji vrsnjaci od 17 godina igrali lopte i zezali se ja sam prevodio na sastancima o uspostavi mira, nakon toga paralelno studirao i radio 4 godine i izlazio jednom-dvaput mjesecno.
Nije lak put odlikasa
Nije lak put odlikasa
- Bumbar
ali da se isplatilo...isplatilo se...Elitni vojnik wrote:Sorry momci, ali i ovo je imalo svoju cijenu. Kada su moji vrsnjaci od 17 godina igrali lopte i zezali se ja sam prevodio na sastancima o uspostavi mira, nakon toga paralelno studirao i radio 4 godine i izlazio jednom-dvaput mjesecno.
Nije lak put odlikasa
-
_galaksija
Hej..pa ti me stvarno zasluzujesElitni vojnik wrote:Sorry momci, ali i ovo je imalo svoju cijenu. Kada su moji vrsnjaci od 17 godina igrali lopte i zezali se ja sam prevodio na sastancima o uspostavi mira, nakon toga paralelno studirao i radio 4 godine i izlazio jednom-dvaput mjesecno.
Nije lak put odlikasa
-
silentbob
ko zna zna,ko nezna njemu dv(ije)aElitni vojnik wrote:Sorry momci, ali i ovo je imalo svoju cijenu. Kada su moji vrsnjaci od 17 godina igrali lopte i zezali se ja sam prevodio na sastancima o uspostavi mira, nakon toga paralelno studirao i radio 4 godine i izlazio jednom-dvaput mjesecno.
Nije lak put odlikasa
-
Larci
Elitni vojnik wrote:Drage dame, prevazisle ste sva moja ocekivanja, pokazale domisljatost, intelekt, zanimljiv smisao za humor, doduse uz truncicu nevjerice i neodlucnosti ali sve u svemu potvrdio sam sa se na ovom formu mogu sresti drage djevojke.
Pozz