Trazim mace

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Grozny

Post by Grozny »

nije valjda da kvarim zabavu ))
tigris

Post by tigris »

nego,pade mi na pamet anais_nin :D :D :D
A-ZO

Post by A-ZO »

problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
luksica

Post by luksica »

:D :D :D a koji je mail elitnog momcica:)))))???ako enko zna napisite mi ;)...hvala...
_galaksija

Post by _galaksija »

A-ZO wrote:problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
To znaci da mu treba ona sto ima rumene obraze :-D
Grozny

Post by Grozny »

A-ZO wrote:problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...
odlicno...zacarani krug! Lijepo uočeno )))
A-ZO

Post by A-ZO »

_galaksija wrote:
vjeruj, ima dosta modernih gradskih cura koje znaju sta je prava ljubav, samo sto ne paradiraju okolo i nije im poslovni sastanak sa tudjim momcima i muzevima vrhunac maste
silentbob

Post by silentbob »

tigris wrote:nego,pade mi na pamet anais_nin :D :D :D

anci je bolesna,lezi kuci
micika

Post by micika »

Elitni mislim da ispunjavam vecinu tvojih uslova :shock: onako mackasta sam,ne razumijem se bas u pravo al se zato razumijem u diplomatiju :D :D :D :D obozavam soping :D a pogotovo u :D aveniji louise u briselu :D :D :D al imam jednu manu :( polovnjaca sam :D :D :D doduse dobro ocuvana :oops: 23 godine :-) :D :D :D
silentbob

Post by silentbob »

micika wrote:Elitni mislim da ispunjavam vecinu tvojih uslova :shock: onako mackasta sam,ne razumijem se bas u pravo al se zato razumijem u diplomatiju :D :D :D :D obozavam soping :D a pogotovo u :D aveniji louise u briselu :D :D :D al imam jednu manu :( polovnjaca sam :D :D :D doduse dobro ocuvana :oops: 23 godine :-) :D :D :D
cuj polovnjaca u 23-oj, imas ti jos do tog :D
luksica

Post by luksica »

...pa hoce li meni neko reci koji mu je maiiiilll :x :sad: :sad: :shock:
Bumbar

Post by Bumbar »

stanislava wrote:...pa hoce li meni neko reci koji mu je maiiiilll :x :sad: :sad: :shock:
hahaha...pa pm mu posalji...
micika

Post by micika »

staki bona :D :D :D pusti mene,lako je meni za tebe :D :D :D
_galaksija

Post by _galaksija »

A-ZO wrote:
_galaksija wrote:
vjeruj, ima dosta modernih gradskih cura koje znaju sta je prava ljubav, samo sto ne paradiraju okolo i nije im poslovni sastanak sa tudjim momcima i muzevima vrhunac maste
Hajde pricaj nam malo o tome :D
maccarona

Post by maccarona »

i mene interesuje :oops: :oops: :oops:
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Tek sto odem na pauzu nakupi se poruka.
Neko bi pitanje sa godiste auta: star 5 sedmica.
Zanimljive analize oko toga sta ja zapravo hocu...mislim da ste previse usli u psihologiju toga...zapravo je sve prilicno jednostavno.
Posebno zanimljiva je analiza o tome kako su oni koji se javljaju u nevjerici i konfliktu. Zaista ja vam ovdje mogu do besvjesti pricati da je istina ono sto pisem ali samo osoba sa (i ako) kojom se susretnem ce se zaista uvjeriti.
_galaksija

Post by _galaksija »

Ovo obecanje mi zvuci uvjerljivo...jel mogu jos malo da razmislim :D
silentbob

Post by silentbob »

zene,zene sto isprepadaste elitnog,momak fin,ugladjen,obrazovan,zaposlen,avanturista,ima megana,zna kuhat,sportista,glumac,zelenook,crn,svugdje po svijetu hodo,pametan,po sastancima hoda,svasta nesto ima... a vi onako...joj...ccccccc :D
silentbob

Post by silentbob »

oooooooooooooooooooo evo noci evo ludila :D
Bumbar

Post by Bumbar »

silentbob wrote:zene,zene sto isprepadaste elitnog,momak fin,ugladjen,obrazovan,zaposlen,avanturista,ima megana,zna kuhat,sportista,glumac,zelenook,crn,svugdje po svijetu hodo,pametan,po sastancima hoda,svasta nesto ima... a vi onako...joj...ccccccc :D
ma jok...nego sve nesto ne mozemo vjerovati da moze tako dobar biti... :lol:
tigris

Post by tigris »

[quote="A-ZO"]problem elitnog je u tome sto bi on htio iskrenu ljubav od osobe kojoj je to zadnja rupa na svirali... zena koja je rodjena za poslovne sastanke i karijeru nije ono sto ce ga uciniti sretnim, upravo suprotan karakter je ono sto on podsvjesno trazi, ali se opet vracamo na problem njegove pretjerane ambicioznosti koja ce unistiti osobu koja ga zavoli...[/qu

on trazi zenski primjerak samog sebe, kakva ljubav :D

ja nikad nisam nasla bas ono sto trazim i nekako je i bolje tako....naci nekoga ko je razlicit ,a opet da te moze dopunit ...tako nesto
maccarona

Post by maccarona »

hej, elitni da ti stara macca sta kaze :oops:

sto vise trazis...manje ces naci :roll:

i kad se najmanje nadas :oops: eto nje :oops:

tako i ja....evo ne ocekujem :oops: ....2? godina :D :D :D

ce da bidne sta bidne :oops:
A-ZO

Post by A-ZO »

_galaksija wrote:
A-ZO wrote:
_galaksija wrote: To znaci da mu treba ona sto ima rumene obraze :-D
Hajde pricaj nam malo o tome :D
dovoljno je da utvrdis gornje gradivo i tvoj zivot ce izaci iz sfere dokazivanja, pokazivanja i foliranja...
silentbob

Post by silentbob »

Bumbar wrote:
silentbob wrote:zene,zene sto isprepadaste elitnog,momak fin,ugladjen,obrazovan,zaposlen,avanturista,ima megana,zna kuhat,sportista,glumac,zelenook,crn,svugdje po svijetu hodo,pametan,po sastancima hoda,svasta nesto ima... a vi onako...joj...ccccccc :D
ma jok...nego sve nesto ne mozemo vjerovati da moze tako dobar biti... :lol:

ma sejtanska su to posla :lol: :lol: :lol:
silentbob

Post by silentbob »

citiram "... ko bira masturbira..." :lol: :D
Post Reply