Pa ne mogu ja sad govoriti pase li ili ne pase kad si mi ozbiljna konkurencijamaccarona wrote:ja sam strijelacpase li to
![]()
makar to od svega sto zahtjeva
Trazim mace
Moderator: anex
-
_galaksija
-
A-ZO
elitni, znaci dok te maca ceka kod kuce - ti sa sastanka na sastanak, ocijukas li ocijukas... nema sanse da ce tvoja maca biti tvoja jedina... ambicioznost vodi u hiljadu i jednu avanturu i prevaru... zalim curu kaoja ce te vjerno cekati bas kao neka zivotinjica 
-
Elitni vojnik
Sto mislis da sam napisao da trazim djevojku koja je obrazovana i zeli karijeru. Moja maca mora imati takodjer radno vrijeme, sluzbene puteve i sve ostalo kao i ja. Zivim sam i znam kuhati, peglat i uopce brinuti se za sebe...za to mi maca ne treba....ali hvala na zabrinutostiA-ZO wrote:elitni, znaci dok te maca ceka kod kuce - ti sa sastanka na sastanak, ocijukas li ocijukas... nema sanse da ce tvoja maca biti tvoja jedina... ambicioznost vodi u hiljadu i jednu avanturu i prevaru... zalim curu kaoja ce te vjerno cekati bas kao neka zivotinjica
-
_galaksija
hej kako se salje slika da mu pokazem svoje predivno lice[/img]
-
tigris
ja sam ovan ne trazi dalje ima da nam bude veseloElitni vojnik wrote:Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio_galaksija wrote:I ja sam lav...ejhhhh odose mi svi snovi kao kule od karata.Pa brate lave ne mozemo bi skupa,nismo dobra kombinacija,oboje volimo da dominiramosta si u podznaku da vidimo jel to sta bolje
. Rodjen u martu 78-e
- maccarona
tigris wrote:ja sam ovan ne trazi dalje ima da nam bude veseloElitni vojnik wrote:Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio_galaksija wrote:I ja sam lav...ejhhhh odose mi svi snovi kao kule od karata.Pa brate lave ne mozemo bi skupa,nismo dobra kombinacija,oboje volimo da dominiramosta si u podznaku da vidimo jel to sta bolje
. Rodjen u martu 78-e
![]()
![]()
navijam za tigris
- Lace
jao u oba slucaja mi ne odgovaras...mislim i da i ne...ali bi neko poludio a ionako mi horns kaze da sam psihopata
ja skorpija...s ovnovima probala...ali oni jednostavno u svemu moraju biti najbolji...prvi...za sve imaju vremena ali za ono macE koje traze...najmanje ...i jedno macE im nije dovoljno
a nece ti ni tigris odgovarati...i ona je ovan
ja skorpija...s ovnovima probala...ali oni jednostavno u svemu moraju biti najbolji...prvi...za sve imaju vremena ali za ono macE koje traze...najmanje ...i jedno macE im nije dovoljno
a nece ti ni tigris odgovarati...i ona je ovan
- Lace
tigris bona to s vama bi bilo ko u prici od dva jablana...jedan pored drugog...a zna se da jablan raste sve dok ne preraste okolinu i ne bude najvecimaccarona wrote:tigris wrote:ja sam ovan ne trazi dalje ima da nam bude veseloElitni vojnik wrote: Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio. Rodjen u martu 78-e
![]()
![]()
ko ce koga na cudesno drvo?
navijam za tigris
-
_galaksija
A eto a stvarno smo se punudile,al po horoskopu bas i ne pasemo..ah sta ces...uvijek se desi neka falinka 
-
Elitni vojnik
U svakom slucaju smo upravo otkrili kako to da mi je tesko naci djevojku kakvu sam opisao....sve takve djevojke su nekompatibilnog horoskopskog znaka
Nastavljam potragu...mozda se pojavi neki strjelac ili vodolija, kazu sa njima se najbolje slazem
P.S. Nekako mi zvuci bezveze da se ovakve odluke donose na osnovu horoskopa
Nastavljam potragu...mozda se pojavi neki strjelac ili vodolija, kazu sa njima se najbolje slazem
- maccarona
Elitni vojnik wrote:U svakom slucaju smo upravo otkrili kako to da mi je tesko naci djevojku kakvu sam opisao....sve takve djevojke su nekompatibilnog horoskopskog znaka![]()
![]()
Nastavljam potragu...mozda se pojavi neki strjelac ili vodolija, kazu sa njima se najbolje slazem![]()
sam ja, ali u podznaku skorpija
-
Elitni vojnik
Dame, u svakom slucaju bilo mi je zadovoljstvo caskati sa vama. Poslao sam vam mail za buduce kontakte. Mozda cemo saradjivati poslovno 
-
mačak u čizmama
#122 Re: Trazim mace
ja sam mačak, i ne volim šopingElitni vojnik wrote:Trazim mace: obrazovano ili u procesu studija, sa planom buduce karijere, atraktivnog izgleda i mazno, ljubitelja stalnih putovanja i shoppinga, dinamicno i dobro drustvo kako na pozorisnoj premijeri i koktelu tako i na derneku u nekoj kafani
-
Grozny
covjek se uci dok je ziv! a moje hvala danas ide direkt u ruke elitnom vojniku....
izgleda mi sve kao na auto pijaci u sarajevu...tip prodaje golfa 4 (izvinjavam se elitnom za analogija - nista licno), sa svom opremom malo preso mlado godiste nije ni skup a sto je najcudnije jos nije prodan. Pa se skupile sarajevske varalice ko ce da usicari....svi bi al u zraku nevjerica! Sta da se radi...u psihlogiji se ovo zove konflikt istvremnog privlacenja i odbijanja...upozoravam na stetne posljedice koje ovakvi konflikti ostavljaju nakon duzeg vremenskog perioda
pozdrav
izgleda mi sve kao na auto pijaci u sarajevu...tip prodaje golfa 4 (izvinjavam se elitnom za analogija - nista licno), sa svom opremom malo preso mlado godiste nije ni skup a sto je najcudnije jos nije prodan. Pa se skupile sarajevske varalice ko ce da usicari....svi bi al u zraku nevjerica! Sta da se radi...u psihlogiji se ovo zove konflikt istvremnog privlacenja i odbijanja...upozoravam na stetne posljedice koje ovakvi konflikti ostavljaju nakon duzeg vremenskog perioda
pozdrav
- Lace
pa i konflikt dvostranog privlacenja...ostavi posljedice...magarac na kraju umre od gladiGrozny wrote:covjek se uci dok je ziv! a moje hvala danas ide direkt u ruke elitnom vojniku....
pozdrav
a da ti ne pominjem kiselo grozdje kada on postane nedostupan...de ba mani se psihologije grozny ...ovdje smo da se zabavimo
-
_galaksija
Ode elitni a ne recemi koje mu je godiste reno i kolko je preso