Trazim mace

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
_galaksija

Post by _galaksija »

maccarona wrote:ja sam strijelac :D pase li to :D

makar to od svega sto zahtjeva :D
Pa ne mogu ja sad govoriti pase li ili ne pase kad si mi ozbiljna konkurencija :D
silentbob

Post by silentbob »

evo ga evo ga evo ga, elitni vodi me tvoj sam :lol: :D
A-ZO

Post by A-ZO »

elitni, znaci dok te maca ceka kod kuce - ti sa sastanka na sastanak, ocijukas li ocijukas... nema sanse da ce tvoja maca biti tvoja jedina... ambicioznost vodi u hiljadu i jednu avanturu i prevaru... zalim curu kaoja ce te vjerno cekati bas kao neka zivotinjica :(
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

A-ZO wrote:elitni, znaci dok te maca ceka kod kuce - ti sa sastanka na sastanak, ocijukas li ocijukas... nema sanse da ce tvoja maca biti tvoja jedina... ambicioznost vodi u hiljadu i jednu avanturu i prevaru... zalim curu kaoja ce te vjerno cekati bas kao neka zivotinjica :(
Sto mislis da sam napisao da trazim djevojku koja je obrazovana i zeli karijeru. Moja maca mora imati takodjer radno vrijeme, sluzbene puteve i sve ostalo kao i ja. Zivim sam i znam kuhati, peglat i uopce brinuti se za sebe...za to mi maca ne treba....ali hvala na zabrinutosti ;-)
_galaksija

Post by _galaksija »

hej kako se salje slika da mu pokazem svoje predivno lice[/img]
maccarona

Post by maccarona »

_galaksija wrote:
maccarona wrote:ja sam strijelac :D pase li to :D

makar to od svega sto zahtjeva :D
Pa ne mogu ja sad govoriti pase li ili ne pase kad si mi ozbiljna konkurencija :D

eto, nemoj plakat` :D ja odustajem :D
tigris

Post by tigris »

Elitni vojnik wrote:
_galaksija wrote:I ja sam lav...ejhhhh odose mi svi snovi kao kule od karata.Pa brate lave ne mozemo bi skupa,nismo dobra kombinacija,oboje volimo da dominiramo :sad: sta si u podznaku da vidimo jel to sta bolje
Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio :| . Rodjen u martu 78-e :)
ja sam ovan ne trazi dalje ima da nam bude veselo :D :D :D
silentbob

Post by silentbob »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajde grozny ne mogu ja od smijeha :lol: :lol: :lol:
maccarona

Post by maccarona »

tigris wrote:
Elitni vojnik wrote:
_galaksija wrote:I ja sam lav...ejhhhh odose mi svi snovi kao kule od karata.Pa brate lave ne mozemo bi skupa,nismo dobra kombinacija,oboje volimo da dominiramo :sad: sta si u podznaku da vidimo jel to sta bolje
Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio :| . Rodjen u martu 78-e :)

:oops: ko ce koga na cudesno drvo? :D

navijam za tigris 8-)
Lace

Post by Lace »

jao u oba slucaja mi ne odgovaras...mislim i da i ne...ali bi neko poludio a ionako mi horns kaze da sam psihopata :-?

ja skorpija...s ovnovima probala...ali oni jednostavno u svemu moraju biti najbolji...prvi...za sve imaju vremena ali za ono macE koje traze...najmanje ...i jedno macE im nije dovoljno :-?

a nece ti ni tigris odgovarati...i ona je ovan :D
Lace

Post by Lace »

maccarona wrote:
tigris wrote:
Elitni vojnik wrote: Mea culpa, namjeravao sam napisati Horoskop: Ovan, podznak: Lav ali sam nekako izbrisao ovaj dio :| . Rodjen u martu 78-e :)

:oops: ko ce koga na cudesno drvo? :D

navijam za tigris 8-)
tigris bona to s vama bi bilo ko u prici od dva jablana...jedan pored drugog...a zna se da jablan raste sve dok ne preraste okolinu i ne bude najveci :D
_galaksija

Post by _galaksija »

A eto a stvarno smo se punudile,al po horoskopu bas i ne pasemo..ah sta ces...uvijek se desi neka falinka :D
maccarona

Post by maccarona »

ooooooooj, majko :oops: jes mi krivo :D :D :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

U svakom slucaju smo upravo otkrili kako to da mi je tesko naci djevojku kakvu sam opisao....sve takve djevojke su nekompatibilnog horoskopskog znaka :-D :|
Nastavljam potragu...mozda se pojavi neki strjelac ili vodolija, kazu sa njima se najbolje slazem :-D

P.S. Nekako mi zvuci bezveze da se ovakve odluke donose na osnovu horoskopa :-?
tigris

Post by tigris »

i meni :oops: zamalo da izbijem u prvi plan :D uzi krug :D

al haj ima do vikenda :D :D
Lace

Post by Lace »

ma nisu to odluke...ali postoje neke zajednicke karakteristike tih znakova koje ti recimo ne odgovaraju...pa u startu skontas da ne zelis da se peglas... :D
tigris

Post by tigris »

za sve ostalo bi se i kao snasla.....al horoskop :D eee tugo moja :D

ma kad bolje razmislim mozda se i ne bi bas snasla :D :D
maccarona

Post by maccarona »

Elitni vojnik wrote:U svakom slucaju smo upravo otkrili kako to da mi je tesko naci djevojku kakvu sam opisao....sve takve djevojke su nekompatibilnog horoskopskog znaka :-D :|
Nastavljam potragu...mozda se pojavi neki strjelac ili vodolija, kazu sa njima se najbolje slazem :-D

P.S. Nekako mi zvuci bezveze da se ovakve odluke donose na osnovu horoskopa :-?

sam ja, ali u podznaku skorpija :oops: :D ali sve to nije nista :D tagicno :D problem je u drugoj stvarki :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Dame, u svakom slucaju bilo mi je zadovoljstvo caskati sa vama. Poslao sam vam mail za buduce kontakte. Mozda cemo saradjivati poslovno :-D
tigris

Post by tigris »

moram da kazem da je elitni strpljiv sa nama :D nice :D
maccarona

Post by maccarona »

pa, da :D a dje je slika :D stara sam za iznenadjenja :D :D
mačak u čizmama

#122 Re: Trazim mace

Post by mačak u čizmama »

Elitni vojnik wrote:Trazim mace: obrazovano ili u procesu studija, sa planom buduce karijere, atraktivnog izgleda i mazno, ljubitelja stalnih putovanja i shoppinga, dinamicno i dobro drustvo kako na pozorisnoj premijeri i koktelu tako i na derneku u nekoj kafani :-D
ja sam mačak, i ne volim šoping

:run:
Grozny

Post by Grozny »

covjek se uci dok je ziv! a moje hvala danas ide direkt u ruke elitnom vojniku....

izgleda mi sve kao na auto pijaci u sarajevu...tip prodaje golfa 4 (izvinjavam se elitnom za analogija - nista licno), sa svom opremom malo preso mlado godiste nije ni skup a sto je najcudnije jos nije prodan. Pa se skupile sarajevske varalice ko ce da usicari....svi bi al u zraku nevjerica! Sta da se radi...u psihlogiji se ovo zove konflikt istvremnog privlacenja i odbijanja...upozoravam na stetne posljedice koje ovakvi konflikti ostavljaju nakon duzeg vremenskog perioda

pozdrav
Lace

Post by Lace »

Grozny wrote:covjek se uci dok je ziv! a moje hvala danas ide direkt u ruke elitnom vojniku....

izgleda mi sve kao na auto pijaci u sarajevu...tip prodaje golfa 4 (izvinjavam se elitnom za analogija - nista licno), sa svom opremom malo preso mlado godiste nije ni skup a sto je najcudnije jos nije prodan. Pa se skupile sarajevske varalice ko ce da usicari....svi bi al u zraku nevjerica! Sta da se radi...u psihlogiji se ovo zove konflikt istvremnog privlacenja i odbijanja...upozoravam na stetne posljedice koje ovakvi konflikti ostavljaju nakon duzeg vremenskog perioda

pozdrav
pa i konflikt dvostranog privlacenja...ostavi posljedice...magarac na kraju umre od gladi :D

a da ti ne pominjem kiselo grozdje kada on postane nedostupan...de ba mani se psihologije grozny ...ovdje smo da se zabavimo :D
_galaksija

Post by _galaksija »

Ode elitni a ne recemi koje mu je godiste reno i kolko je preso :D
Post Reply