Top shop-Relax tone
Moderator: anex
- Ma.Le.Na
- kurty
#52 Re: Top shop-Relax tone
Ma.Le.Na wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#53 Re: Top shop-Relax tone
-
zbunjena2010
#54 Re: Top shop-Relax tone
Ma skontala sam ja da se radi o nekoj vrsti kopije. Ali evo neko rece sestra njegova kupila za 34KM, ja gledala 50KM, a vidim na pik-u i market-u se prodaju po 40KM. Ono sto me zanima, postoji li neka bitnija razlika, jer je vizuelno dobro kopiran, a da li postoje bitne razlike u kvalitetu?jedna tamo wrote:valjda postoji original i kopija kao i za kosmodisk...tj. cijena je 100 KM i u merkatoru je toliko....
mislim da su ti jeftiniji kopije
-
sa obzirom na...
#55 Re: Top shop-Relax tone
Hajd' ovo sa masazerom jos mogu i prihvatiti sto ljudi povjeruju, al' koji debil moras biti da kupis one uloske za cipele od kojih mrsas
, mislim ko u to povjeruje ono.....
Meni nije jasno zasto ovi razni top shopovi ne spadaju u zakon o zastiti potrošaca gjde se jasno kaze da je krivicno djelo dovesti kupca u zabludu tvrdnjom da proizvod posjedjuje neka svojstva koja nisu naucno dokazana i verifikovana...
Meni nije jasno zasto ovi razni top shopovi ne spadaju u zakon o zastiti potrošaca gjde se jasno kaze da je krivicno djelo dovesti kupca u zabludu tvrdnjom da proizvod posjedjuje neka svojstva koja nisu naucno dokazana i verifikovana...
- Ma.Le.Na
#56 Re: Top shop-Relax tone
eki ulosci za mrsanje
ti su zajebali i kurtyja i mene

ti su zajebali i kurtyja i mene
- ladyblue18
#57 Re: Top shop-Relax tone
Jel se ovo pravo studira(lo)?sa obzirom na... wrote:
- kurty
#58 Re: Top shop-Relax tone
Ideja... Pamucna majica, kratki rukav... svaki dan trcati u njoj po 15tak kilometara... Garantujem mrsanja od par kilograma mjesecno...
Ako majicu kupite od mene, dobije knjigu na dvd-u "mrsanja u tri koraka"
ako nazovete odmah, popust od 2%
-
duboka_misao
#59 Re: Top shop-Relax tone
sad sam zbunjena ..zar tvoj fetish ne bi ono 100 % polyesterkurty wrote:Ideja... Pamucna majica, kratki rukav... svaki dan trcati u njoj po 15tak kilometara... Garantujem mrsanja od par kilograma mjesecno...
- kurty
#60 Re: Top shop-Relax tone
molim moderaciju da obrati paznju na ove padobrance... cuj molim te lijepo...a u ostalom, samo da ti kazem da si pogrijesila podofrum... nije ovo o sexu ovdjeduboka_misao wrote:sad sam zbunjena ..zar tvoj fetish ne bi ono 100 % polyesterkurty wrote:Ideja... Pamucna majica, kratki rukav... svaki dan trcati u njoj po 15tak kilometara... Garantujem mrsanja od par kilograma mjesecno...
onda kupi masazer i sama seme lozi da mrsas... a kad te za pola mjeseca pitamo kako ide...ti reci da ti je sva odjeca velika za DVA BROJAsanabe wrote:kurty wrote:Ideja... Pamucna majica, kratki rukav... svaki dan trcati u njoj po 15tak kilometara... Garantujem mrsanja od par kilograma mjesecno...
Cu' da trcim?Ja nisam potrcala otkako snajper vise ne puca
![]()
-
duboka_misao
#61 Re: Top shop-Relax tone
[quote="kurty"]
molim moderaciju da obrati paznju na ove padobrance... cuj molim te lijepo...a u ostalom, samo da ti kazem da si pogrijesila podofrum... nije ovo o sexu ovdje
hajd stisni pa reci da ne volis 100 % poliester u narodu poznatiji kao Sintetikaaaaaaaa i kakve to veze ima sa sexom
molim moderaciju da obrati paznju na ove padobrance... cuj molim te lijepo...a u ostalom, samo da ti kazem da si pogrijesila podofrum... nije ovo o sexu ovdje
hajd stisni pa reci da ne volis 100 % poliester u narodu poznatiji kao Sintetikaaaaaaaa i kakve to veze ima sa sexom
- kurty
#62 Re: Top shop-Relax tone
duboka_misao wrote:kurty wrote: molim moderaciju da obrati paznju na ove padobrance... cuj molim te lijepo...a u ostalom, samo da ti kazem da si pogrijesila podofrum... nije ovo o sexu ovdje![]()
![]()
![]()
fetish... to je nesto oko sexa...sad googlo...
a molim te lijepo, ja nosim stranu sintetiku...ona je kvalitetnija
i bavim se sportom, pa se onda masaziram masazerom
-
duboka_misao
#63 Re: Top shop-Relax tone
hajd sto lazes mene ..ali i sebekurty wrote:
a molim te lijepo, ja nosim stranu sintetiku...ona je kvalitetnija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i bavim se sportom, pa se onda masaziram masazerom![]()
![]()
![]()
- kurty
#64 Re: Top shop-Relax tone
sad ozbiljno... fakat je dobra ona... jos nema kvara, gel i dalje super...duboka_misao wrote:hajd sto lazes mene ..ali i sebekurty wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sintetika cuj kvalitetna i to stranjska ccc
al masazer je masezer...
p.s. spomeni u svakom postu mazaser...da ne bude da smo u off topicu
-
duboka_misao
#65 Re: Top shop-Relax tone
morel retroaktivno da uredim postove da ubacim Masazerkurty wrote:sad ozbiljno... fakat je dobra ona... jos nema kvara, gel i dalje super...duboka_misao wrote:hajd sto lazes mene ..ali i sebekurty wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sintetika cuj kvalitetna i to stranjska ccc
al masazer je masezer...
p.s. spomeni u svakom postu mazaser...da ne bude da smo u off topicu![]()
![]()
![]()
- kritichar
#66 Re: Top shop-Relax tone
kurty wrote:Raja... Ja sam nedavno napisao da bjezim iz kuce kad cujem onu gospodu sto se 15tak minuta masazira i "spremna ici vanka sa prijateljima..."
Elem, neki dan zove sestra, otisal u Edeu u podlugovima i pita me da kupi taj masazer...i kupila ga ona... 34 marke...
I neku jutro ja ustao, nalozim vatru, zima vani...drama... i sestra meni "hajd da te malo s ovim po ledjima..."... i ona je nesto tamo vamo... Sanele mi moje, ja skocio, i ne znam sta cu prije... Otisao, cjepao drva, pa na biciklo... pa zovi navece svu raju, imal ko da igra kakav termin za lopte...
I ao nastavim ovako.. uletit cu u neki manji konfekciski broj![]()
![]()
![]()
![]()
ne zbog masazera, nego zbog toga sto me toliko opusti, da sam horan za sve nacine gubljenja kalorija
Kako sam ja alergičan na dotičnu. Kad se počne prenemagat i mahat rukama, ja i moji prijatelji, ja mogu obući šta hoću, bla bla bla......
"Mi radimo 8-9 sati, mi nemamo vremena za fitnese, aerobike...."
Šta ti matereti radiš?
- kurty
#67 Re: Top shop-Relax tone
Al na pocetku kaze da radi 7-8 sati dnevno... od kad je kupila masazer, radni dan joj traje 8-9 sati... znaci kad kupis masazer, radno vrijeme ti se produzikritichar wrote:![]()
Kako sam ja alergičan na dotičnu. Kad se počne prenemagat i mahat rukama, ja i moji prijatelji, ja mogu obući šta hoću, bla bla bla......
Šta ti matereti radiš?
- ladyblue18
#68 Re: Top shop-Relax tone
kad pocne "pa hop malo ovako, pa malo vamo, pa cas posla" pa onda opet nekoliko puta ponovi to hop, ja legnem od smijeha
- jedna tamo
#69 Re: Top shop-Relax tone
ša mi se šprdate na temi?
masažer je zakon
kaka fizička aktivnost
masažer rules
saću i ja snimit reklamu
s masažerom of skroz 
masažer je zakon
masažer rules
- ladyada
#70 Re: Top shop-Relax tone
kurty wrote:Al na pocetku kaze da radi 7-8 sati dnevno... od kad je kupila masazer, radni dan joj traje 8-9 sati... znaci kad kupis masazer, radno vrijeme ti se produzikritichar wrote:![]()
Šta ti matereti radiš?![]()
![]()
![]()
- Kaćunak
#71 Re: Top shop-Relax tone
Kako se zove ona teta u bijelom minjaku sto to reklamira ? 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#72 Re: Top shop-Relax tone
znači, nije istinit mit da se vi dobre trebe sve međusobno poznajete?sanabe wrote:Kaćunak wrote:Kako se zove ona teta u bijelom minjaku sto to reklamira ?
Moras posebnu temu za to otvoriti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#73 Re: Top shop-Relax tone
vidi fakat
oprosti, neće se ponoviti 
- kritichar
#74 Re: Top shop-Relax tone
nemoj se ženi smijat ona je hopa cupa počela kad je vidjela kako zateželadyblue18 wrote:ne zate vi to fino docarati
kad pocne "pa hop malo ovako, pa malo vamo, pa cas posla" pa onda opet nekoliko puta ponovi to hop, ja legnem od smijeha
Jutros sam je maksuz sačeko reklamu da pofatam koju riječ.
"ja radim 8-9 sati na poslu, ja dođem strašno strašno umornaaa, jaaa nemam vremena odlazit na fitnese aerobikeee, onda uzmem relax masažerrr i izmasiram se od glave do pete. koristim ga i za ruke i za noge i za bedraa i za stomak, sve sve, koristim ga za svaki dio tijela. brzo brzo ja budem spremna i idem sa svojim prijateljima......"
- ladyblue18
#75 Re: Top shop-Relax tone
kritichar wrote:nemoj se ženi smijat ona je hopa cupa počela kad je vidjela kako zateželadyblue18 wrote:ne zate vi to fino docarati
kad pocne "pa hop malo ovako, pa malo vamo, pa cas posla" pa onda opet nekoliko puta ponovi to hop, ja legnem od smijeha![]()
Jutros sam je maksuz sačeko reklamu da pofatam koju riječ.![]()
"ja radim 8-9 sati na poslu, ja dođem strašno strašno umornaaa, jaaa nemam vremena odlazit na fitnese aerobikeee, onda uzmem relax masažerrr i izmasiram se od glave do pete. koristim ga i za ruke i za noge i za bedraa i za stomak, sve sve, koristim ga za svaki dio tijela. brzo brzo ja budem spremna i idem sa svojim prijateljima......"