Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mimsy wrote:@kurty Eeee da to nije ono kad skrenes za Brezu sa autoputa,sad je postavljena naplatna kucica ...desno je neki put...Moze li se tim putem doci do tog centra?Mislim da su to Podlugovi...Moze se i iz Semzovca mescini starom cestom,al je to malo komplikovano ...
kad si na onim naplatnim kucica u podlugovima... sto jos nisu proradile... na lijevu stranu drugi objekat... vidjet ces...edeka pise
ako ides starom cestom, onda ides do naplatnih kucica i postupak kao gore...
lijevo gledajte, objekat 2,3 sprata...ima ispred neki satro sadrvan, pilici se peku... nema sanse da masite
mimsy wrote:@kurty Eeee da to nije ono kad skrenes za Brezu sa autoputa,sad je postavljena naplatna kucica ...desno je neki put...Moze li se tim putem doci do tog centra?Mislim da su to Podlugovi...Moze se i iz Semzovca mescini starom cestom,al je to malo komplikovano ...
kad si na onim naplatnim kucica u podlugovima... sto jos nisu proradile... na lijevu stranu drugi objekat... vidjet ces...edeka pise
lijevo gledajte, objekat 2,3 sprata...ima ispred neki satro sadrvan, pilici se peku... nema sanse da masite
kurty wrote:kad si na onim naplatnim kucica u podlugovima... sto jos nisu proradile... na lijevu stranu drugi objekat... vidjet ces...edeka pise
Hvala za upute, danas sam isprve našao. S autoputa iz Sarajeva skreneš prema Brezi, i 50 metara od naplatnih kućica ima Edeka. Na spratu gomila masažera po 35 KM. Takve iste već po pijacama i PIK.BA tuše po 50 KM.
Ako još neko hoće da kupi nek' požuri, jer su carinici izgleda danas zaplijenili novu pošiljku: http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110329049
Ja sam dobila ovaj masažer od prijateljice jer imam problema sa leđima i iz zezancije pocela masiram i ruke...rezultat je 2 cm manje u obimu tj. za 15 dana masiranja 2x dnevno po 10 min
Definitivno "razbija" celulit...a sto prija leđima to je druga prica
jedna od vecih prevara. top šop Banjaluka prodaje za 60 KM. Sve rade kinezi. Provjerio sam iz pouzdanih izvora nabavna cijena 14,5 KM , naravno na kolicinu preko 1000 kom. Moj Vam je savjet ako vec hocete kupiti najbolje da pođete u njihovu prodavnicu i sami se uvjerite u razliku između onoga što se reklamira i onoga što Vam "UPAKUJU"
da se i ja pridruzim temi, ja sam jucer u marsu originalni relax tone platila 23,60 KM, a moja mama dala stoju za takav isti, ne znam sto s epreirete dajte cvaju i probajte
Teta-Čuvalica wrote:da se i ja pridruzim temi, ja sam jucer u marsu originalni relax tone platila 23,60 KM, a moja mama dala stoju za takav isti, ne znam sto s epreirete dajte cvaju i probajte
Lounge Act wrote:ja s njim po potrebi pete sredjujem, a i dobar je za masazu onako, a da moze nesto uticati na kilazu sumnjam
kupljen je u nekoj trgovini za 20 i kusur KM