Tepisi,lusteri i lampe?
Moderator: anex
-
paipan
#26 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
Osim halogenih ti moderniji lusteri imaju LED sijalice. Jesu li i one problematicne?
- HomeSweetHome
#27 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
LED ima jako dugi vijek trajanja ukoliko se kod kupovine uzme u obzir ovo sto je @alemaa napisala. Boga mi, ove GU10 nisu lose (imam dosta ugradbene rasvjete), ja zadovoljna...
- jasko_ja
#28 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
I meni bi trebao jedan luster za poklona do nekih 150 KM, pa ima li neko prijedlog gdje da se pogleda...
"Visoko" Vam hvala
"Visoko" Vam hvala
- miss_heidi
#29 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
pogledaj u OBI-ju, MERKURU, i ima interesantnih u onoj radnji na dnu ulice Kosevo, ne znam kako se radnja zove...jasko_ja wrote:I meni bi trebao jedan luster za poklona do nekih 150 KM, pa ima li neko prijedlog gdje da se pogleda...
"Visoko" Vam hvala
- Hemel
#30 Re: Tepisi,lusteri i lampe?

sta mislite o ovom lusteru/lampi?
jos se dvoumim da li da ga kupim (3 mi trebaju). mislim da je malo problematicno odrzavanje istog.
- CherryLips
#31 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
A imaš i skoro otvorenu radnju "Eglo" na Otoci,u onoj novoj zgradi uz glavnu džadu..jasko_ja wrote:I meni bi trebao jedan luster za poklona do nekih 150 KM, pa ima li neko prijedlog gdje da se pogleda...
"Visoko" Vam hvala
-
Neposlusna
#32 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
Hemel-u, ja bas gledam neki dan ovaj luster u Karwei, i dvoumim se da ga uzmem.
Sad cu da cekam dok ti uzmes pa ako je tezak za odrzavanje, onda odustajem.
- Hemel
#33 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
Ja ovo porucio iz Kuala Lumpura pa cekam da mi dodje...Neposlusna wrote:Hemel-u, ja bas gledam neki dan ovaj luster u Karwei, i dvoumim se da ga uzmem.
a kazu da nije tezak za odrzavanje, moze ga i zena odrzavati...
-
Neposlusna
#34 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
Oke, hajde ti onda isprobaj pa mi javni.Hemel wrote:Ja ovo porucio iz Kuala Lumpura pa cekam da mi dodje...Neposlusna wrote:Hemel-u, ja bas gledam neki dan ovaj luster u Karwei, i dvoumim se da ga uzmem.
Sad cu da cekam dok ti uzmes pa ako je tezak za odrzavanje, onda odustajem.![]()
a kazu da nije tezak za odrzavanje, moze ga i zena odrzavati...![]()
- LieToMe
#35 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
super temasigmabh wrote:Luster je zanimljiv i sve...samo valja oko njega igrati...kako si s vremenom?
Meni treba prijedlog sta staviti u spavacu sobu ...imam lape na nocnim ormaricima...a na plafon sta metnut??
lampe sam nasla u casa mia-i (nije reklama) dragi je vec konstatavoa da sam za jagomira ali sta cu, bila je ljubav na prvi pogled
-
zelenashica
#36 Re: Tepisi,lusteri i lampe?
Hemel wrote:Ja ovo porucio iz Kuala Lumpura pa cekam da mi dodje...Neposlusna wrote:Hemel-u, ja bas gledam neki dan ovaj luster u Karwei, i dvoumim se da ga uzmem.
Sad cu da cekam dok ti uzmes pa ako je tezak za odrzavanje, onda odustajem.![]()
a kazu da nije tezak za odrzavanje, moze ga i zena odrzavati...![]()