Teme koje okupiraju i muško i žensko
Moderator: anex
-
Serenity
#1 Teme koje okupiraju i muško i žensko
Ovih dana radim malo istraživanje i volio bih čuti vaše poznavanje na ovu temu. Naime pored tema kao sex, muzika i vijesti ne vidim neke veče teme kojima se bavi veči broj i muške i ženske populacije.
Večina tema na internetu su ili "muške" teme ili "ženske" teme. Znači tehnologija i auta na jednoj strani, kozmetika i recepti na drugoj strani.
Ono što bih ja volio da napravim jedan spisak tema za koje se interesuju obadva spola u velikim količinama. Recimo da makar svaki treći muškarac i svaka treća žena voli da čita na tu temu.
Hvala unaprijed u svakom učešću.
Večina tema na internetu su ili "muške" teme ili "ženske" teme. Znači tehnologija i auta na jednoj strani, kozmetika i recepti na drugoj strani.
Ono što bih ja volio da napravim jedan spisak tema za koje se interesuju obadva spola u velikim količinama. Recimo da makar svaki treći muškarac i svaka treća žena voli da čita na tu temu.
Hvala unaprijed u svakom učešću.
-
Last_one
Hm,pa ovako..mislim da interesovanja zavise od "profila" ljudi tj muškaraca i žena.Naime,hocu reci da npr. ove teme koje si naveo su zajednicke i studentima(svih profila),radnicima,đacima.....svima!!!A to podrazumjeva i muškarce i žene....E sad,ako ubaciš npr. temu o "teorijama zavjere",tada će se na nju javljati oni koji su zainteresovani za to,znaju nešto....populacija koja se puno informiše,ili npr. na temu iz ekonomije ce odgovarati oni koji o tome nešto znaju....Uglavnom teme profilišu!
A logično je da će o receptima pisati žene a o auto-gumama muškarci.To su opet teme koje razdvajaju ova 2 pola.....Ma ima toliko zajednickih...Ako te interesuje samo reci ja mogu napisati cjelu listu!
A logično je da će o receptima pisati žene a o auto-gumama muškarci.To su opet teme koje razdvajaju ova 2 pola.....Ma ima toliko zajednickih...Ako te interesuje samo reci ja mogu napisati cjelu listu!
- anais_nin
#3 Re: Teme koje okupiraju i muško i žensko
zaboravio si LJUBAVSerenity wrote:sex, muzika i vijesti
-
inspire_me
#4 Re: Teme koje okupiraju i muško i žensko
De da dodam i vjecno neiscrpnu temu musko/zenski odnosi, te prijateljstvo između muskarca i zene i da li ono postoji ili ne??anais_nin wrote:zaboravio si LJUBAVSerenity wrote:sex, muzika i vijestina tu temu oba spola uvijek imaju materijala
-
inspire_me
A i moda, frizure i depilacijaHarrys wrote:Teme kao skolstvo,zdravstvo,zaposlenje,ekologija, bi trebalo podjednako da sviju interesuje.
-
King Kikapu
bicikli
doduse tu bi mogla ici podjela king kikapu i trimi 68 vs. ostatak
doduse tu bi mogla ici podjela king kikapu i trimi 68 vs. ostatak
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#9 B kao bicikl
bogami bicikli,biciklizam, biciklistička oprema, biciklistička odjeća i obuća,
BICIKLO=MUŠKO I ŽENSKO (mada je ovo stara i konzervativna podjela)
BICIKLO=MUŠKO I ŽENSKO (mada je ovo stara i konzervativna podjela)