Tattoo: Gdje kako i koliko?
Moderator: anex
- fishtrija
#1 Tattoo: Gdje kako i koliko?
Simple as this: Hocu da tetoviram nesto, ali ne znam gdje u Sarajevu. Sve informacije dobrodosle.
- Saian
#11 Re: Tattoo: Gdje kako i koliko?
fishtrija wrote:Simple as this: Hocu da tetoviram nesto, ali ne znam gdje u Sarajevu. Sve informacije dobrodosle.
u Sarajevu je najprikladnije na chelo, tek da se zna da imash tetu
- cico x
nekad je bilo sidro u modi,pa lice voljene osobe sa njenim imenom,pa su dosli orlovi,pa poslije rata je bilo in onaj crnacki prsten (ako se tako to zvalo) ,pa ornamenti,pa kineska slova,pa hebrejska,pa bar codovi .....sve je to zigosanje mase,sve je to trenutna moda,za 2-3 godine isfura,sve je to "empty"
ja bih volio nesto sto meni znaci,i sto ce mi biti uvijek drago,ali fazon je sto ne znam sta,jedino mi se svida u buducnosti ime djece !
ja bih volio nesto sto meni znaci,i sto ce mi biti uvijek drago,ali fazon je sto ne znam sta,jedino mi se svida u buducnosti ime djece !
- fishtrija
Tek da se nadovezem... Fazon i jeste sto sam i ja odlucio da to bude nesto sto mi sada puno znaci, i sto znam da ce mi znaciti do kraja zivota. Ne promjenjiva uvjerenja tipa ljubavi, pripadnosti masi, ili bilo sta slicno. Znam sta hocu i gdje da to stavim i sta ce mi to znaciti. Samo nisam bio nacisto koji tattoo studio u gradu jos radi i koliko je kvalitetna izrada.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
samo da kažem, s ovim se i ja slažematko wrote:Dodjoh sa namjerom da ovo napisemNeelix wrote:nigdje, nikad, i nikako. totalni turnoff![]()
Al posto je vec receno onda cu da potpisem;)
- fishtrija
#22 Re: Tattoo: Gdje kako i koliko?
Kad si faca ne treba ti tattoo...Minnela wrote:ili na nulu se osisati,pa po cijeloj tintari se istetoviratida VAS cijeli svijet vidi
..bice prava faca u gradu,a i sire
![]()